UPGRADE

din rejse starter her

Få den bedste start på et succesfuldt 2023

linje rosa

Det jeg vil tilbyde dig i dag, er noget

JEG ALDRIG FØR HAR TILBUDT NOGEN​

Men jeg ved, at når du er tjekket ind her på siden, er det fordi, at du og jeg skal noget sammen. Jeg tror nemlig på, at man på et kort øjeblik kan mærke, om man er et godt match.

Hvad tror du på?

Jeg tror inderligt from the buttom of my heart på, at jeg kan hjælpe dig med at skabe den vildeste UPGRADE i din forretning og måske i dit liv.

Hvorfor?

Fordi det er præcis, hvad jeg har gjort de sidste 3 år – hjulpet +500 kvindelige iværksættere med at upgrade deres forretning og skabe magiske resultater.

Og jeg vil sindssygt gerne hjælpe dig, så derfor hjertelig velkommen til!

Hvor er det fantastisk, at du er her!

Maja Lykke

Jeg har omsat for 97.000 i denne måned

Efter at ha’ arbejdet i dybden med din drømmekunde-model, landede målgruppen endelig HELT og jeg kunne så skrive et målrettet opslag fra hjertet til min målgruppe samtidig med, at jeg besluttede, at jeg fremover “KUN” udbyder det produkt, jeg allerhelst vil tilbyde (hvor jeg gør den største forskel) og jeg samtidig hævede min pris MARKANT og det har virket MAGISK.

Månedens omsætning lander på 97.000 (rekord for mig – og det bedste er, at det er fordi, at jeg nu hjælper endnu flere med at få det helbred, de drømmer om)

jnhohnohno

Maria Schytt, Designer ekspert i "Helbredsmæssigt kvantespring"

Vi fandt ind til roden og fik det opløst

Har modtaget den skønneste thetahealing af Maja.

Vi kom dybt ned og fik forløst gamle blokeringer og fik skabt nye overbevisninger.

Maja guidede på fineste vis, så vi fandt ind til roden og fik det opløst.

Det var en tryg og powerfuld oplevelse.

Og mærkede straks en frisætning, og deraf ny let energi og kæmpe styrke.

18

Marlou Mourad, ejer af ansigtsyogaonline.com og Coach ved Marlou Mourad

mere salg og mere selvværd

Helt konkret har Maja bl.a. hjulpet mig turde at gå live foran MANGE mennesker. Det er så vildt, at det nu er noget, jeg kan gøre uden problemer.

Derudover har hun hjulpet mig til at gi’ den mere gas min markedsføring og sælge med mere selvtillid, så jeg gør alt, hvad jeg kan for at nå mine mål… i stedet for at nøjes. 

Forløbet har betydet et kæmpe indre arbejde med vaner og overbevisninger.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at mit forløb hos Maja betyder, at jeg har solgt mere de sidste par måneder… og at det betyder, at jeg kommer til at sælge MEGET mere i fremtiden.

25

Gitte Stounberg Østergaard Online skrivekurser v. Gitte Stounberg

Jeg kan allerede nu afsløre, at det du har i vente bl.a. er:

6 timers online sparring

hvor jeg giver dig alt, hvad jeg har af “do’s and dont’s”

Du får undervisning der vil slå benene væk under dig (på den gode måde naturligvis). Jeg giver altid rigtig meget, og deler meget af mig selv. Bl.a. hvad der virker og hvad der bestemt ikke virker, når du skal gå fra “ok middelmådige salg” til “big time resultater”, som i den grad kan ses på din bankkonto.

1 fysisk heldags-workshop

fra 9.00 - 16.00 inkl. forplejning og lækker frokost

Det bliver den vildeste dag med helt konkret hjælp fra mig til at lande dit salgskoncept og din unikke målgruppe, eller skrue på vigtige knapper, så du kan skalere din forretning og tage den til næste niveau.

Samt thetahealing som sikrer dig, at intet længere holder dig tilbage fra at skabe de resultater, du drømmer om.

- Har du ikke mulighed for at deltage fysisk på dagen? Don't worry - undervisningen og thetahealingen bliver optaget, så du kan se det hele online efterfølgende.

En facebook-gruppe

med høj energi, motivation og highfives i 14 dage

Du vil igennem disse 2 uger aldrig føle dig alene.

Du vil derimod føle dig som en vigtig del af et hjertevarmt netværk af ligesindede kvindelige iværksættere, der ligesom dig har en høj bevidsthed og tør arbejde med sig selv indefra og ud.

Alle pladser er desværre udsolgt

Hvad drømmer du

 i virkeligheden om?

Lad mig lige spørge dig om noget – måske lidt sårbart…

Jeg kan! Men jeg har også knækket koden til at forløse det, der står i vejen. Det gør jeg ved at mikse det maskuline og det feminine, nemlig min lidt skøre bolcheblanding af modpolerne: salg <>  psykoterapi, coaching, Thetahealing og mindset-træning.

Kender du ligesom jeg dette røv-irriterende scenarie?

Du møder en gammel kollega som velmenende siger: “Eeej, du er blevet selvstændig, hvor er det sejt gået! Hvordan går det? Sælger du noget?”

Du ved godt, det er sagt i bedste mening, men lige der på gadehjørnet har du lyst til at grave dig ned.

For ja, du synes egentlig også selv, at det er pisse fedt og fuldstændig fantastisk, at du har taget springet og forfulgt din drøm om at hjælpe din målgruppe. 

Men helt ærligt kommer det bag på dig, hvor svært det er at sælge. Det var jo ikke ligefrem den del af det selvstændige liv, der trækker i dig. 

Men for filan, det skulle vise sig at være præcis salgsdelen, som lige nu fylder allermest – eller nok nærmere mangel på samme. Fordi du har slet ikke de salg eller den omsætning, du drømmer om.

Arrrgh, hvad siger du lige til din gamle kollega?

Hvis du vælger nr. 2, så vil jeg helt vildt gerne hjælpe dig!

Det jeg vil tilbyde, får dig præcis i mål med dine drømme og ønsker for 2023, så det bliver dit succesår fra start til slut.

Så næste gang du møder gamle kollegaer, venners venner eller hvem som helst på gaden, kan du med sikkerhed i stemmen sige:

“Det går PISSE godt! Jeg elsker mit selvstændige liv, jeg hjælper min målgruppe til at opnå de forandringer, de længes efter, og jeg sælger røven ud af bukserne. Hvordan går det hos dig?”

MIN INVESTERING HAR FOR LÆNGST TJENT SIG HJEM.

Jeg har fået Theta terapi undervejs, på følelsen af hvilken værdi.. Og selvom jeg ved at jeg ikke er i mål, fordi det kommer man aldrig i denne udviklingsverden. Så har jeg alligevel taget et kæmpe kæmpe skridt i retningen af, at elske at sælge.

Og i dag da vi havde sidste samtale, tog jeg mig selv i at glæde mig til at sælge mit forløb til efteråret hvor jeg lancere det igen, og det er stort for mig.

For første gang i mit selvstændige liv, føler jeg, at jeg har helt styr på hvad jeg skal og hvornår. Derfor har jeg en indre ro og en tro på at alt lykkes for mig.

Maja har allerede tjent sig selv hjem, fordi jeg har 8 deltagere på det forløb jeg har igang nu.

8

PILOT FOR DIT LIV - NANA WINTER​

FORLØBET HAR ALLEREDE TJENT SIG SELV HJEM 3 GANGE.​

Men det er ikke engang det bedste. Det bedste er at jeg er blevet helt skarp på hvem jeg er den allerbedste til at hjælpe og hvordan. Mit high-end forløb er ikke kun færdiglavet, men jeg har i løbet af vores forløb solgt langt mere end jeg havde regnet med, og ovenikøbet på en måde som føles helt naturlig for mig.

Det er så vildt, folk er begyndt at booke sig ind til næste opstart, selvom jeg ikke engang er startet op med at markedsføre det endnu. Du har hjulpet mig med at tro endnu mere på mig selv og det er uvurderligt. Tak for det.

Jeg har suget til mig af din store viden, erfaring og din høje energi – og det har gjort at jeg har opnået både personlige og økonomiske mål, som ligger langt over mine forventninger.

4

CARINA BISGAARD, LETS CONSULT, CONTENT COACH​

MIN BUSINESS ER VOKSET, MIT MINDSET ER SPRÆNGT​

Jeg har sku solgt for 50.000 kr!

wuhuu..6 er med på forløbet! Jeg havde IKKE kunnet gøre det uden din hjælp!

Er så MEGA glad. Din healing og meditation er 100% årsagen til jeg har solgt for 50.000,- de sidste 3 dage – jeg brugte 7. plan meditationen lige inden mine sidste afklaringssamtaler – SÅ fantastisk altså

Det har været fantastisk! Jeg har arbejdet tæt sammen med min skønne og dygtige business mentor Maja Lykke, og det har været en vild rejse ✨💕🥰

Min business er vokset, mit mindset er sprængt og min kalender er fuldt booket med Human Design readings og sessioner, hvilket er et kæmpe privilegium.

6

ANNE KATBALLE, HUMAN DESIGN FAMILIEMENTOR​

Jeg hepper på dig!

MEN SHIT...

det virker nemmere sagt end gjort

Måske mærker du lige nu at:

Fordi tænk, hvis du ikke har det, der skal til.

Kan du genkende disse tanker?

Jeg kan! Men jeg har også knækket koden til at forløse det, der står i vejen. Det gør jeg ved at mikse det maskuline og det feminine, nemlig min lidt skøre bolcheblanding af modpolerne: salg <>  psykoterapi, coaching, Thetahealing og mindset-træning.

HVORFOR?

Gamle temaer og indre begrænsende overbevisninger står ofte i vejen, når du skal sælge og fortælle verden, hvorfor du er “the one” – altså når du skal positionere dig som ekspert på dit område, når du skal være live på Facebook og instagram og være max synlig, så kan der pludselig dukke noget op fra fortiden – jeg plejer at kalde det “gammelt shit”.

Men sådan behøver det ikke være!

Med min hjælp slipper du en gang for alle det, der holder dig tilbage, så du er klar til at skabe plads til nye styrkende overbevisninger, som vil gøre en kæmpe forskel for dig – både privat og i din forretning. 

Du vil opleve, at ALT bliver nemmere og du vil pludselig opleve at få mere energi og overskud til at være den bedste udgave af dig selv. 

Når vi arbejder indefra og med det, der holder os tilbage, så vil du opleve et kvantespring i dine resultater, mål og omsætning.

Sådan var det for mig, og sådan kan det også blive for dig.

Alle pladser er desværre udsolgt

DÉT ER VIRKELIG GULD VÆRD​

Virkelig vid, at du gør det SÅ godt og alt hvad du gør, rammer bare altid spot on.

Du er så god til at gribe mig og mærke præcis, hvad jeg har brug for – dét er virkelig guld værd! Kæmpe TAK!

Også af hjertet tak for en fantastisk heldagsworkshop med dig.

Det har været en super effektiv og givende dag – både med alt det praktiske omkring mit forløb, men også med det indre mindset arbejde.💫

Det var lige hvad jeg havde brug for, for at rykke til næste store trin.

Jeg har fået så meget brugbart med hjem som jeg glæder mig til at arbejde videre med – og jeg er SÅ glad for at have dig og din støtte med på min vej, så tak for dig. ❤️

33

METTE SØHOLM HANSEN, BRAND & MINDSET MENTOR​

Jeg kan virkelig varmt anbefale at arbejde med Maja - det er så vildt at det slet ikke kan beskrives til sokkeholderne!

Jeg har aldrig oplevet et menneske, som har kunne se så dybt i mig, uden at kende mig på forhånd, og kunne få mig selv ind i kernen af mig selv på rekordfart, før jeg mødte Maja.

Jeg fandt ind til steder i mig selv, som jeg ikke kendte til og Maja var SÅ god til at sætte ord på ting, som jeg ikke selv lige kunne finde frem til og det var bare SÅ sandt! Følelserne væltede ud som et vandfald – totalt mind blowing oplevelse.

Jeg kan virkelig mærke min feminine energi på min krop, og hvordan jeg havde fået forløst et stort traume fra tidligere. Flere ting, som jeg har kæmpet med længe, kom pludselig helt let og uforceret til mig dagene derpå, og jeg har fået en helt anden respekt for mig selv og det jeg gør.

24

Sofie Pedersen, Brandingfotograf & mentor

Majas forløb er det bedste, jeg nogensinde har deltaget i

Min oplevelse af forløbet har været følelsen af et partnerskab med Maja. Maja er hurtig til at svare på beskeder og hun er dybt engageret.

Samtidig er hun også virkelig god til at give et kærligt spark bagi, så der kommer momentum bag. Maja er superskarp og altid spot-on i sine kommentarer og feedback – det er guld værd.

Jeg kan varmt anbefale Majas forløb – det er simpelthen det bedste forløb, som jeg nogensinde har deltaget i.

Jeg har følt mig set, hørt og mødt. Jeg får noget brugbart hver gang. Jeg har fået modet til at turde meget mere. Jeg har rykket mig meget i min forretning.

Når jeg lytter til modulerne bliver jeg rørt, fordi jeg mærker at det betyder noget- at du brænder for.

28

Gitte Merethe Odgaard, Psykisk trivsel

Hvis du spørger de kvinder

der har været i forløb hos mig

hvad det har givet dem, så fortæller de ofte, at de er blevet mere modige og har fået mindre modstand på at sælge.

De fortæller, at de er fyldt med energi – og så fortæller de om deres resultater:

HVILKE RESULTATER DRØMMER DU OM?

På UPGRADE får du opskriften på, hvordan du skaber præcis de mål, du drømmer om.

Så kære iværksætter-kvinde, hvordan ville det være for dig

hvis du havde...

frihed på alle planer i din forretning:

Hvordan ville det være for dig?

Ahh, jeg håber du, ligesom jeg mærker en varme og en glæde stige op i dig. En følelse af at det er præcis sådan her, du ønsker, at det skal være. 

At det er nemt, sjovt, let i energien og bare toppen at være dig. 

På UPGRADE vil du opleve, at du kan meget mere end du tror med mig ved din side. 

Alle pladser er desværre udsolgt

Alt det du får

2 ugers UPGRADE - så du er max klar til at skabe de vildeste resultater i hele 2023. 

Inkl. en fysisk heldagsworkshop + 3 online-sessioner og en Facebook gruppe med høj energi, motivation og high fives i 14 dage.

Vi starter mandagen på Zoom med fokus på at sælge indefra og ud – sådan her gør du konkret. Du får undervisning og hjælp til at skabe et salgskoncept, som er nemt at sælge fra og nemt at skalere til uanede højder. Du får styr på din målgruppe og ved præcis, hvordan du skal tale til målgruppen, så de mærker, at du er den rigtige til at hjælpe dem. 

Vi mødes fysisk til en heldagsworkshop torsdag den 26.1 Kl. 9.00-16.00.

Programmet ser sådan her ud:

09.00-10.00: Tjek ind og lander sammen.

Du bliver sat sammen med andre kvindelige iværksættere fordi, vi får så sindsygt meget ud af hinanden. 

10.00-12.00: Jeg hjælper dig med at lande dit unikke salgskoncept.

Efter denne heldagsworkshop er alt faldet på plads, og du er så klar til at gå ud og skabe de resultater, du drømmer allermest om, dem du ikke troede var muligt “for sådan en som dig”. Men efter i dag, vil du mærke at, alt er muligt og alt er let for dig. 

12.00-13.00 Frokost og netværk.

13.00-15.00: Hvad står i vejen for at nå dit salg og din forretning i dag? 

Gamle temaer og indre begrænsende overbevisninger står ofte i vejen, når du skal sælge og fortælle verden, hvorfor du er den helt rigtige til at hjælpe din målgruppe videre. Når du skal være live på Facebook og instagram og være max synlig, så kan der pludselig dukke noget op fra fortiden – det arbejder vi med, så du ikke længere lader dig begrænse.

15.00-15.30 ThetaHealing 

Transformerende mindblowing thetahealing som vil gøre en kæmpe forskel for dit indre, du vil nærmest mærke, at der er et før og et efter thetahealingen.

15.30-16.00: Afrunding på dagen. Vi ses i næste uge!

– Hvis du ikke kan deltage fysisk på dagen, så bliver undervisningen og thetahealingen optaget, så du kan se det hele online efterfølgende. Replay er tilgængeligt indtil d. 1/2.

SALG, SALG, SALG handler i sidste ende, om at formulerer dine “udbytter” klart og præcist. Du vil i dag lære hvordan du “pitcher” dine forløb og ydelser på en måde, så din målgruppe hiver dankortet frem og køber med det samme. Når de MÆRKER, at det du kan tilbyde er det helt rigtige – så køber de! Og efter i dag ved du præcis hvad du skal sige og gøre. Det vil ændre dit syn på salg for evigt.

Det er vigtigt, at du opbygger et stærkt salgs-mindset, som kommer til udtryk i både dit indre og ydre. Det kan enten være din største styrke eller din største svaghed. Jeg oplever igen og igen, hvordan vores mindset alligevel kan tricke os; selvom vi VED en ting med hovedet, er det ikke sikkert, at vi rent faktisk GØR det. Jeg lærer dig i dag at træffe committede beslutninger, så du kan komme i mål på den halve tid.

Du vil igennem disse 2 uger føle dig klar!

Klar til at kickstarte året, så du kan få succes fra start til slut. Klar og committed til at gå målrettet efter det, du ikke troede var muligt. Du vil igennem disse 2 uger føle dig som en vigtig del af et hjertevarmt netværk af ligesindede kvindelige iværksættere, der ligesom dig har en høj bevidsthed og tør arbejde med sig selv indefra og ud. 

Du vil aldrig føle dig alene, men altid føle, at vi sidder i samme båd og styrer i samme retning, og det kan mærkes på dit engagement og din motivation. Du tør meget mere.

Lyder det ikke fantastisk?

Mine kunder siger...

DET HAR VÆRET FANTASTISK!

Mit salg BRAGER derud af og jeg gør nærmest INGEN ting. Jeg bruger alle dine skabeloner og opgaver og mærker at det hele bliver nemmere og nemmere.

Du har simpelthen givet mig de vildeste “salgsvibes” og det føles helt naturligt for mig at sælge nu, uden at sælge. Jeg føler mig ikke længere usikker og at jeg skal være beskeden.

Jeg tør være modig og stå tydeligt frem og gå ALL IN. Og sikken en forskel det gør.

Jeg havde de første afklarings samtaler i denne uge, og det gik rigtig godt! Jeg har allerede fået på den første på forløbet, og jeg har stadigvæk nogle afklarings samtaler til gode.

35

ANNE KATBALLE, HUMAN DESIGN FAMILIEMENTOR

JEG TØR MEGET MERE NU

Jeg har ikke helt turde give helt slip, ikke helt vidst om du kunne “bære” mig, og om du nu også var der for mig. Der må jeg sige, du er en arbejdshest.

Du ser ind bagved følelsesmæssigt, og jov du er der. I en grad, som gør at jeg stille turde åbne op for hemmelige sider af mig selv.

Du gør det sindssygt godt. Og det jeg mærker nu – det er at jeg mere og mere tør spørge ind til benet, uden at tænke på om det nu er rigtigt sagt.

Jeg fornemmer du er der, og ikke dømmer – det svære i og for mig. Det er en stor kvalitet. Tillykke med den. Det er der ikke mange der evner.

38

SANNE MIKAELA BAZLAMIT, LIVSGLÆDECENTRET​

Noget af det mest powerfulde mindset arbejde jeg har lavet

Maja var nærværende og rolig og holdt rummet trygt og kærligt.

På kort tid havde hun igennem spørgsmål fundet frem til dét der begrænsede mig i mit salg og mit content og hvor det stammede fra.

Det gav den vildeste forløsning og en dyb indsigt jeg aldrig før har haft.

Efter den afsluttende meditation havde jeg sluppet min begrænsning og allerede dagen efter var jeg i stand til at trodse det der tidligere holdte mig tilbage.

Det er noget af det mest powerfulde mindset arbejde jeg har lavet.

17

Line Kongsted, coach, mentor & fotograf samt Mindwalk indehaver

Din investering

jeg lover dig, du bliver positivt overrasket!

Lad mig lige opsummere, hvad du rent faktisk får:

2 ugers UPGRADE, så du er max klar til at skabe de vildeste resultater!

6 timers online sparring hvor jeg giver dig alt, hvad jeg har af “do’s and dont’s”

samt undervisning der vil slå benene væk under dig (på den gode måde naturligvis). Jeg giver altid rigtig meget, og deler meget af mig selv. Bl.a. hvad der virker og hvad der bestemt ikke virker, når du skal gå fra “ok middelmådige salg” til “big time resultater”, som i den grad kan ses på din bankkonto.

1 fysisk heldagsworkshop fra 9.00 til 16.00 inkl. forplejning og lækker frokost.

Det bliver den vildeste dag med helt konkret hjælp fra mig til at lande dit salgskoncept og din unikke målgruppe, eller skrue på vigtige knapper, så du kan skalere din forretning og tage den til næste niveau. Samt thetahealing som sikrer dig, at intet længere holder dig tilbage fra at skabe de resultater, du drømmer om.

– Du har mulighed for at se undervisningen og thetahealingen online efterfølgende, hvis du ikke kan deltage fysisk.

En facebookgruppe med høj energi, motivation og highfives i 14 dage.

Du vil igennem disse 2 uger aldrig føle dig alene, men derimod som en vigtig del af et hjertevarmt netværk af ligesindede kvindelige iværksættere, der ligesom dig har en høj bevidsthed og tør arbejde med sig selv indefra og ud. 

Lyder det ikke fedt? Jeg er selv HELT oppe og køre over det!

Nu til prisen. Hvis jeg kigger på, hvad mine forløb og kurser normalt koster (og i den grad er værd) så skulle dette forløb koste mindst 21.000 kr. eks. moms!

Men det skal du ikke betale. Det her handler nemlig ikke om, at jeg skal tjene penge, faktisk er det en giga underskudsforretning for mig. Men når jeg alligevel gør det til denne ufattelige lave pris, så er det fordi, at jeg gerne vil indvie dig i, hvor sindssygt effektivt og effortless, du kan drive din forretning, når du lærer at sælge indefra og ud.

Hvordan min måde at sælge på, drive forretning på, være i livet på – kan gøre en kæmpe forskel for din forretning og for dine resultater. 

Jeg ved, det virker, og det vil også virke for dig!

Du kan stadig nå at komme med til en vild early bird pris.

Alle pladser er desværre udsolgt

MEN HVEM ER

DIN MENTOR PÅ REJSEN?

Jeg er hende med de meget modsatrettede titler såsom: giga top dollar salgshaj igennem 27 år < > empatisk, medfølende psykoterapeut med et tvist af spirituella og mindset-fan. 

Jeg er hende, som hjælper dig med at forløse alt det “gamle shit”, som står i vejen for dit salg, for dine drømmeresultater og i det hele bare blokerer, og spænder ben for alt for meget her i livet.

Kender du det?

Med hjælp fra universet henter vi den absolut højeste og bedste nye styrkende overbevisning, som vil føles som din nye bedste ven.

Jeg er heldigvis også (grundet den der lidt ding dong underlige kombi) hende, som kan hjælpe dig med at sælge dine forløb og ydelser på en måde, som føles virkelig godt indeni dig – salg vil efter et forløb hos mig slet ikke føles som salg. Men believe me – du vil sælge, du vil være synlig, du vil pitche, som om du aldrig har lavet andet – og bedst af alt, du vil ELSKE det!

sandheden om

hvordan det er at arbejde sammen med mig

Mit salg BRAGER derudad

Mit salg BRAGER derud af og jeg gør nærmest INGEN ting. Jeg bruger alle dine skabeloner og opgaver og mærker at det hele bliver nemmere og nemmere.

Du har simpelthen givet mig de vildeste “salgsvibes” og det føles helt naturligt for mig at sælge nu, uden at sælge. Jeg føler mig ikke længere usikker og at jeg skal være beskeden.

Jeg tør være modig og stå tydeligt frem og gå ALL IN.

Og sikken en forskel det gør.

Jeg havde de første afklarings samtaler i denne uge, og det gik rigtig godt! Jeg har allerede fået på den første på forløbet, og jeg har stadigvæk nogle afklarings samtaler til gode.

7

Maja Riedel, Skab et succesfuldt fashion brand

De indsigter jeg fik var ikke til at tage fejl af

Jeg havde fornøjelsen af at få Theta Healing hvor vi skulle finde ind til vores overbevisninger og forløse dem via en visualisering. Og wauw!

De indsigter vi ALLE fik var ikke til at tage fejl af… 💫

Det var fantastisk at formå at komme så dybt så hurtigt, og hendes direkte men kærlige måde at bryde forsvar ned på var virkelig powerfuldt ✨

Jeg følte mig set og mødt i det sårbare, udfordret på mine egne forestillinger, rummet og blev holdt trygt og godt 🤍

Kæmpe anbefaling herfra

12

Andreea Anniina, Holistisk Business Brand Mentor

Kombinationen af salg, markedsføring og strategi er genial

Maja er en stjerne. Hun giver så meget af sig selv.

Hendes intuition, indlevelsesevne, evnen til at skabe sammenhold og rummelighed i gruppen er magisk jeg er blevet så meget klogere og er fundet hjem til mig selv igen.

Den måde Maja kombinerer salg, markedsføring og psykologi på er genialt. Det er helt unikt og ganske særligt.

Man får alle redskaber hele vejen rundt til at få gjort op med blokeringerne, og samtidig give den gas med salget ved blot at være sig selv.

27

Dorthe Kastberg, Børns Trivsel

mere kærlighed fra kunder

Et sidste pip herfra...

hvis du vil have mit råd (uden du egentlig rigtig har bedt om det - sorry!)

så vil jeg bare sige, at det er vigtigt, at du lige nu går ned i kroppen og MÆRKER, om det er nu! Nu at du vil tage action og handling og gå efter det, du ønsker dig allermest. Fordi dit hoved vil altid være “fornuftig Per” og “Det går aldrig godt-Dorthe”, men de ægte svar finder du i kroppen.

Og hvis du i kroppen mærker et “HELL YEAH!” til UPGRADE, så tryk på knappen og lad os bruge 2 magiske uger sammen og skabe vilde resultater i 2023!

Alle pladser er desværre udsolgt

Kh Maja Lykke