UPGRADE 3.0

Gå fra 'fluffy' forretning til et skarpt og konkret forretningskoncept, som er nemt at sælge fra igen og igen

Det, jeg vil tilbyde dig i dag, har jeg tilbudt to gange før, og det var en KÆMPE succes!

UPGRADE 3.0

2 UGERS BANEBRYDENDE FORLØB med:

– 1 fysisk heldagsworkshop
– 8 timers live undervisning
– facebookgruppe med sparring og fejring

For kvindelige selvstændige, som vil lære at sælge meget mere!

Fra 22. januar – 1. februar 2024.

 

Det bliver intet mindre end magisk!
Det du b.la. har i vente er:

1 fysisk heldagsworkshop

I København den 25/1 - fra kl. 9:00 - 16:00 inkl. fuld forplejning hele dagen og i de lækreste omgivelser tæt på stranden på Amager.

Du får masser af netværk, sparring og høj energi. Det bliver en uforglemmelig dag, som VIL gøre en kæmpe forskel for dit salg.

Du får helt konkret hjælp og feedback fra mig og de andre til at lande dit salgskoncept og din unikke målgruppe, samt skrue på de vigtigste knapper, så du kan skalere din forretning og tage den til næste niveau.

Du vil i løbet af dagen få en thetahealing, som sikrer dig, at du får det mest optimale ud af dagen, så du kan opnå det, du drømmer om.

8 timers LIVE online salgs-undervisning samt Q/A sparring.

Tilrettelagt til dig, som vil sælge mere, men gøre mindre.

På undervisningen lærer du at sælge med selvtillid og overbevisning – UDEN at føle dig påtrængende eller anmassende.

Du får helt konkrete metoder og værktøjer, men du lærer også, hvordan du tilpasser alt, så du får HELE dig frem i dit salg. Det vil gøre det nemt for dig at sælge i fremtiden.

Jeg deler meget af mig selv og bl.a. hvad der virker og ikke virker, når du skal gå fra ‘ok middelmådige salg’ til ‘big time resultater

2 ugers pop-up FACEBOOK-gruppe

Med høj energi, motivation og highfives.

Du vil igennem disse 2 uger aldrig føle dig alene.

Du vil derimod føle dig som en vigtig del af et hjertevarmt netværk af ligesindede kvindelige selvstændige, der ligesom dig har en høj bevidsthed og tør arbejde med sig selv indefra og ud.

Sammen er vi altid stærkere, og den samhørighed, du vil mærke igennem disse to uger, vil have betydning for din forretning, og måske især dig personligt.

Min erfaring er, at der bliver dannet venskaber i gruppen, som fortsætter selv når forløbet er slut.

Se sidste magiske heldagsworkshop i København

Afspil video
Jeg håber, at man kan fornemme den sprudlende stemning og den høje energi i videoen, believe me, den var der!

Jeg tror, vi alle virkelig mærkede, hvor meget det fysiske møde kan betyde.

Hvad det egentlig gør at sidde over for et andet menneske, mærke en connection og en samhørighed, selvom man kun lige har mødt hinanden.

Det var et hjertevarmt rum med plads til masser af følelser, ærlighed og sårbarhed, samtidig med den vildeste energi, feminine power og en intet mindre end livsbekræftende stemning hele dagen igennem – det var magisk.

Uddybning af hvad du lærer

Efter forløbet vil du kunne kommunikere dit forretningskoncept og den forandring, du skaber, klart og tydeligt, så din unikke målgruppe forstår præcis, hvorfor du er den helt rigtige til at hjælpe dem i mål.

Du kan identificere og imødekomme din målgruppes behov og ønsker, så du kan sammensætte forløb og ydelser, der sikrer dig, at du går op i omsætning og ned i tid.

Du formår at skrive gode, fængende opslag til sociale medier, som positionerer dig som ekspert inden for dit område. Redskaber til at turde være max synlig på sociale medier, uden at det føles ubehageligt eller grænseoverskridende.

Du har fået konkrete værktøjer til at styrke din egen energi, så du ikke lader dårlige eller pressede dage bremse dig. Du får konkrete redskaber til at fjerne dine nuværende indre begrænsninger, og i stedet implementerer nye styrkende overbevisninger, som vil tage dig og din forretning længere, end du troede var muligt. Mindset is everything, og du lærer, hvordan du kan stå stærkt frem hver dag. overbevisninger som vil tage dig og din forretning længere end du troede var muligt. Mindset is everything og du lærer hvordan du kan stå stærkt frem hver dag

Og sidst, men ikke mindst, vil du få en masse nye indsigter, opdagelser, den fedeste vibe og wow-hvad skete-der-lige-der følelser.

EN FANTASTISK DAG! 

Det har været så magisk at være her i dag og mødes med andre kreative iværksættere.

Det at mødes fysisk er helt klart det fedeste! At mærke fællesskabet og Majas energi har været fuldstændig fantastisk. Og det har givet helt vildt meget at kunne dele og sparre på kryds og tværs.

10

Tina Aabo

Alternativ behandler hos Relax & Release

Jeg bliver så ægte varm om hjertet

Af hjertet tak,

Maja Lykke,for at skabe og facilitere et kærligt rum for sparring, tillid og vild energi.

Tak til alle jer skønne kvinder, der deltog. Jeg bliver så ægte varm om hjertet over så åbne arme og oprigtige hep på hinanden.

18

Louise Veggerby

Karriere og Mindset Coach

Tak, tak, tak for en fantastisk dag!

Jeg er fyldt op af kærlighed og en lethed, og det var SÅ fedt at være sammen med så mange passionerede kvinder og få lov til at øve sig på sit salgskoncept. Mega fedt med feedback!

Jeg er mere motiveret til at stå frem i lyset og dele mit arbejde, så bare tusind tak herfra!

12

Camilla Holst Regnarsson

kropsterapeut og træner ved Reconnectbodymind.dk

Er det ikke vildt?

Jeg er stadig helt rørt og høj over, at jeg kan være med til at skabe så betydningsfulde oplevelser, som jeg ved har gjort en forskel for deltagerne – både på det indre plan og i deres forretning. Det er så meningsfuldt.

Derfor gør jeg det igen… Og du er inviteret!

billeder siger mere end ord...hvad synes du?

helt konkret

Uge 1

SALGS-GENI-DIAMANTEN

SOM GØR DIG TIL EN VINDER

Oplev værdien i min egenudviklede model, der hjælper dig med at skabe et SALGSfundament i din forretning, baseret på alle dine unikke kompetencer og talenter – inklusiv dem, du måske har overset!

Ved at mestre alle 5 grene i denne model sikrer du dig en helstøbt, succesfuld forretning, som du vil elske. Gør dig bemærket og tiltræk den perfekte målgruppe, for hvem det helt særlige, du kan, er særligt relevant.

Lær at kommunikere direkte og effektivt med din målgruppe, så de bliver 100 % overbeviste om, at du er den rette for dem.

Tidspunkt: Mandag den 22.1 kl. 9.00

MÅLGRUPPEN

BLIV DEN ULTIMATIVE EKSPERT FOR DIN DRØMMEKUNDE

Tidligere kunder har oplevet, at netop dette modul skaber en enorm forskel i deres salg.

Ved hjælp af min Drømmekundemodel og inspirerende eksempler får du indsigt i, hvem DIN drømmekunde er, og du lærer præcis, hvilke spørgsmål du skal stille dem for at målrette dit indhold, dine kurser og dine produkter direkte til deres behov.

Når du taler direkte til en specifik person med specifikke udfordringer, begrænsninger og drømme, vil kunderne flokkes om dig. Det vil have afgørende betydning for, at de vælger netop dig.

Tidspunkt: Onsdag den 24.1 kl. 9.00

Fysisk heldagsworkshop - med SALGSKONCEPTET

SOM STORSÆLGER SIG SELV

The grand finale, hvor du samler de 3 foregående moduler i et samlet Salgskoncept.

Dette er fundamentet for din forretning, og herfra vil alt, hvad du drømmer om udspringe. Du vil opleve, at du tiltrækker de helt rigtige kunder og synes, det er sjovt og nemt at sælge.

Du ved, at grundlaget for din forretning er gennemarbejdet, så du kan stå 100% inde for, at DU er eksperten.

Du vil sælge indefra og ud – og derfra kan både din forretning og din omsætning gå op op op!

Tidspunkt: Heldagsworkshop i KBH – torsdag den 25.1 kl. 9-16.00

Uge 2

SÅDAN SKABER DU SYNLIGHED PÅ SOCIALE MEDIER

Så du altid ligger top of mind hos din målgruppe.

Det er altafgørende, at du er synlig i din forretning. Synlig på sociale medier, i grupper, på fysiske steder, hos samarbejdspartnere eller hvor du rammer din målgruppe bedst. Fælles for alle disse er, at du skal lave det helt rigtige indhold for at tiltrække din målgruppe.

Du lærer, hvad du helt specifikt skal skrive, og hvordan du laver godt indhold, som er nemt for dig at producere flere gange om ugen.

Conten og synlighed – mandag den 29.1 kl. 9.00

 

MINDSET IS EVERYTHING

du lærer en effektiv genvej til meget mere salg

Hvis du ikke har de resultater, du gerne vil have, er det 100 % afgørende, at du tør kigge på dit eget mindset. Svaret, du leder efter, er højst sandsynligt at finde indeni dig selv.

Vi arbejder med det, der står i vejen for, at du kan opnå de resultater, du drømmer om – når du drømmer allerstørst! Vi transformerer gamle begrænsende overbevisninger og erstatter dem med nye, styrkende overbevisninger, så du er mere end klar til at tage verden med storm

Mindset is everything – torsdag den 1.2 kl. 9.00

Det var nok en af de FEDESTE dage i mit iværksætterliv.

Tænk at møde så mange spændende kvinder, der har så meget smukt på hjerte.

Jeg kan slet ikke beskrive, hvor glad jeg er for, at jeg tog med – jeg fik SÅ meget smuk feedback på mit Salgskoncept.

Jeg kan mærke det helt ind i knoglerne, hvor fantastisk min præsentation bliver – TAK til jer alle og især dig skønneste Maja for at lave denne dag.
Jeg glæder mig SÅ meget til næste gang!

11

Bente Eskerod

Sundhedscoach & Kostvejleder med Master i NLP

Tak, Maja Lykke, for en rigtig dejlig dag med dejlig mad og fantastisk selskab.

Virkelig kloge damer, der gav fantastisk feedback på vores præsenterede salgskoncept hver især – guld værd! Det bedste ved i dag har været, at jeg blev “tvunget” til at tage stilling til, hvad jeg vil med min forretning og gøre det skarpt og finde ud af, hvor det er relevant: Hvem skal jeg sælge til, og hvordan skal jeg sælge det?

Tak for Thetahealingen – sikke en energi! Folk var helt stille og modtagende.

15

Charlotte Juhl

Salgs- og Trivselsmentor hos Simple Sales

Du skal have en KÆMPE ros for at være DIG 

Og for at skabe sådan et gennemført arrangement på benene.

Det var super relevant faglig viden, fedt med små arbejdsgrupper, fedt med fælles læring, træning og sparring i plenum. Fedt med mulighed for at networke ind i mellem i løbet af dagen, og fedt med de 30 min pusterum på det helt rette tidspunkt.

Og den velkomst du lavede med Theta healingen gav den skønneste samling og grounding og satte sådan en smuk intention for dagen. Woow altså. DU er fantastisk! 

Du er så hjertevarm, og din evne til at connecte med os alle hver og en, er helt unik. Jeg tror, vi alle har en følelse af, at vi virkelig kender dig. Og at du kender os. Den varme alle kom ind i rummet med, og den imødekommenhed du modtog os alle med, satte ligesom rammerne for dagen med det samme 

Design uden navn

Anne kantballe

ANNE KATBALLE, HUMAN DESIGN

din investering

 – en positiv overraskelse venter dig!

Dette er så grundlæggende vigtig viden, som alle selvstændige fortjener at have.

Jeg vil gerne vise dig, hvor utroligt effektivt og ubesværet du kan drive din forretning, når du lærer at sælge med denne metode. Min tilgang til salg, forretning og livet kan gøre en enorm forskel for din forretning og dine resultater.

Jeg ved, det virker, og det vil også virke for dig!

Snup din plads nu!

normalPris 14.000 kr. eks. moms

 

1.400 kr. eks. moms

eller

3 x 500 kr. eks. moms

for hele 2 ugers transformation på højt plan.


Lyder næsten for godt til at være sandt ik?! 

But it is true…

og vent, der er mere!

Udover denne vanvittige rabat, får du også 2 af mine allerbedste undervisninger.

En optaget live-session om, hvordan du formulerer salgsargumenter, der virker hver gang!

I undervisningen lærer jeg dig en model, som du kommer til at bruge hver eneste dag i din selvstændige karriere. Den kan bruges til at perfektionere din pitch, dine møder, dine salgssamtaler, beskrive dine forløb og dit indhold – til ALT i dit salg!

En undervisning om overspringshandlinger

Desuden får du en undervisning om, hvordan du undgår overspringshandlinger og når dine mål på halvdelen af tiden.
Vejen til kontinuerlig fremdrift og handling ligger i denne undervisning, og den får du GRATIS med i dit køb.

Normalpris 14.000 kr. eks. moms

1.400 kr. eks. moms

eller

3 x 500 kr. eks. moms

PS: Du kan trække kurset fra som en udgift i din virksomhed, hvis du opretter et CVR-nummer indenfor et halvt år. Du får også købsmomsen tilbage!

Se sidste magiske heldagsworkshop

Afspil video

Jeg har omsat for 97.000 i denne måned

Efter at ha’ arbejdet i dybden med din drømmekunde-model, landede målgruppen endelig HELT

og jeg kunne så skrive et målrettet opslag fra hjertet til min målgruppe samtidig med, at jeg besluttede, at jeg fremover “KUN” udbyder det produkt, jeg allerhelst vil tilbyde (hvor jeg gør den største forskel)

og jeg samtidig hævede min pris MARKANT og det har virket MAGISK.

Månedens omsætning lander på 97.000 (rekord for mig – og det bedste er, at det er fordi, at jeg nu hjælper endnu flere med at få det helbred, de drømmer om)

jnhohnohno

Maria Schytt

Ekspert i "Helbredsmæssigt kvantespring"

Jeg har omsat for 108.000 kr. på 3 måneder

Holy crap, det er vildt, hvad dit forløb har gjort for min forretning!

Jeg har omsat for 108.000 kr. på 3 måneder.

Mit webinar har haft 4 gange så stor tilmelding og deltagelse som tidligere. Jeg har haft 20 virkelig værdifulde samtaler med potentielle kunder og har sammensat det perfekte signaturløb.

Jeg er efterhånden blevet rigtig god til at formulere mit udbytte klart og tydeligt, og så er jeg blevet skarp på min målgruppe. Det gør det nemt for mig at være synlig og samtidig kommunikere mine budskaber, så det er top relevant.

TAK for at gøre alt dette muligt.

Testimonial 2

Stine Hedenskog

MindsetMentor & PerformanceCoach for ryttere

MIT SALG BRAGER DERUDAD​

Mit salg BRAGER derud af og jeg gør nærmest INGEN ting. Jeg bruger alle dine skabeloner og opgaver og mærker at det hele bliver nemmere og nemmere.

Du har simpelthen givet mig de vildeste “salgsvibes” og det føles helt naturligt for mig at sælge nu, uden at sælge. Jeg føler mig ikke længere usikker og at jeg skal være beskeden.

Jeg tør være modig og stå tydeligt frem og gå ALL IN.

Og sikken en forskel det gør.

Jeg havde de første afklarings samtaler i denne uge, og det gik rigtig godt! Jeg har allerede fået på den første på forløbet, og jeg har stadigvæk nogle afklarings samtaler til gode.

7

Maja Riedel

Skab et succesfuldt fashion brand

du får

100% tilfredsheds-garanti

Jeg er så sikker på, at du vil opleve en værdi af forløbet, at jeg vil tilbyde dig en 100% tilfredshedsgaranti.

Det betyder, at hvis du efter at have set alle lives og lavet de tilhørende opgaver, ikke er tilfreds med forløbet eller oplever, at du ikke har fået værdi af forløbet, får du dine penge tilbage. Du skal blot sende et par ord til mig om din mangelfulde oplevelse, og så vil du have pengene retur på din konto indenfor få dage.

Så det er da en win-win-situation, der vil noget, ikke sandt?

Du har intet at tabe og alt at vinde.

Lad mig præsentere mig selv

Jeg er din mentor med en unik blanding af erfaringer og titler

Gennem 27 år har jeg været en top-dollar salgshaj, samtidig med at jeg er en empatisk og medfølende psykoterapeut, der bringer spirituelle elementer og et mindset-fokus ind i min forretning.

Jeg hjælper dig med at forløse alt dit  “gamle shit”, der står i vejen for dit salg, dine drømmeresultater og generelt blokerer og spænder ben for dig i livet. Kender du det? Med hjælp fra universet henter vi den absolut højeste og bedste nye styrkende overbevisning, som vil føles som din nye bedste ven.

Jeg er heldigvis også (grundet den der lidt ding dong underlige kombi) hende, om hjælper dig med at sælge dine forløb og ydelser på en måde, der føles virkelig godt indeni dig. 

Efter et forløb hos mig, vil salg slet ikke føles som salg. Men tro mig – du vil sælge, du vil være synlig, du vil pitche, som om du aldrig har lavet andet – og bedst af alt, du vil ELSKE det!

Spørgsmål og svar

  • Velkommen og Salgskoncept – mandag den 22.1 kl. 9.00
  • Målgrupper – onsdag den 24.1 kl. 9.00
  • FYSISK heldagsworkshop i KBH – torsdag den 25.1 kl. 9-16.00
  • Content og synlighed – mandag den 29.1 kl. 9.00
  • Mindset is everything – torsdag den 1.2 kl. 9.00

Du har fuld adgang til alle lives imens forløbet er igang. Herefter er der mulighed for at købe evighedsadgang.

Facebookgruppen lukker den 2.2 kl. 20.00.

Det er desværre kun muligt at deltage den 25.1. Men du er meget velkommen til at komme med på forløbet og få 8 timers unik undervisning samt adgang til Facebookgruppe med høj energi og god vibe.  

Der er 2 timers undervisning pr. gang Derudover er det vigtigt, at du giver dig tid til at arbejde med de opgaver du får undervejs, ellers vil du ikke få optimal værdi ud af forløbet. Det er forskelligt, hvor meget tid mine kunder bruger på opgaverne, men minimum 1 time om dagen og maksimum… ja, der er ikke noget maksimum, fordi jo mere du går i dybden med opgaverne, jo større værdi får du.

Der vil være mulighed for at stille mig spørgsmål på undervisningskaldene, så du kan få besvaret dine spørgsmål undervejs. 

Det afhænger af, hvor villig du er til at arbejde med det du lærer. Hvis du gør alt, hvad jeg underviser i, vil du sidde tilbage med et fuldstændigt perfekt og salgsbart grundfundament, som vil gøre en kæmpe forskel for dit salg, for dig selv og for din forretning i det hele taget, både nu og i fremtiden.

Ja, jeg er så sikker på, at du vil opleve en værdi af forløbet, at jeg vil tilbyde dig 100% tilfredshedsgaranti i de 2 uger forløbet varer. Det betyder, at hvis du efter at have set alle undervisningslivesene og lavet alle opgaver ikke er tilfreds med forløbet eller oplever, at du ikke har fået værdi af forløbet, får du dine penge tilbage.

Du skal blot sende et par ord til mig om din mangelfulde oplevelse, og så vil du have pengene retur på din konto indenfor få dage.

Så det er da en win-win-situation, der vil noget, ikke sandt? Du har intet at tabe og alt at vinde.

Nej, som udgangspunkt er der ikke teknisk hjælp og assistance undervejs, men hvis der er noget omkring kurset, der driller, vil min tekniske support naturligvis hjælpe dig.

MIN INVESTERING HAR FOR LÆNGST TJENT SIG HJEM.​

Jeg har fået Thetahealing undervejs, på følelsen af hvilken værdi.. Og selvom jeg ved at jeg ikke er i mål, fordi det kommer man aldrig i denne udviklingsverden. Så har jeg alligevel taget et kæmpe kæmpe skridt i retningen af, at elske at sælge.

Og i dag da vi havde sidste samtale, tog jeg mig selv i at glæde mig til at sælge mit forløb til efteråret hvor jeg lancerer det igen, og det er stort for mig.

For første gang i mit selvstændige liv, føler jeg, at jeg har helt styr på hvad jeg skal og hvornår. Derfor har jeg en indre ro og en tro på at alt lykkes for mig.

Maja har allerede tjent sig selv hjem, fordi jeg har 8 deltagere på det forløb jeg har i gang nu.

8

Nana Winter​

PILOT FOR DIT LIV​

Jeg er så glad, fordi det føles helt rigtigt

I går arbejdede jeg med det sidste i mit salgskoncept, og så fik jeg følelsen af, at nu samlede det hele sig – nu er jeg der!

Nu ved jeg, hvad jeg skal gøre!

Og da jeg præsenterede det for min netværksgruppe, kiggede de på mig med nikkende anerkendelse, og jeg kunne se og mærke, at de endelig forstod præcis, hvad jeg laver, og hvem min målgruppe er.

Jeg er så glad, fordi det føles helt rigtigt.

159714478_10224904196822222_5428461245930570446_n

Anne Vibe Andreasen

Autentisk ledelsescoach for kvindelige mellemledere

jeg har det allerbedste udgangspunkt nu, og det føles fantastisk

Det bedste er, at jeg er kommet på plads med Geni-Diamanten. Og efter den er kommet helt på plads, er det hele bare landet så fint og blødt indeni mig.

Det hele giver så god mening for mig, og jeg bliver faktisk helt rørt over det, fordi jeg har det allerbedste udgangspunkt nu, og det føles fantastisk.

Derudover har jeg også fået helt styr på min målgruppe, og det er også bare kæmpestort at få landet den, fordi budskaberne bliver renere, og min tro på, at jeg kan gøre en forskel for min målgruppe – de spirituelle kvindelige ledere, bliver endnu stærkere.

324590675_933963971374311_2259002377496255423_n

Alberthe Siff Naeser

intuitiv og spirituel ledelsesmentor

Et sidste pip herfra

Hvis du vil have mit råd

(uden du egentlig rigtig har bedt om det – sorry)

så vil jeg bare sige, at det er vigtigt, at du lige nu går ned i kroppen og MÆRKER om det er nu! Nu, hvor du vil tage action og handling og gå efter det, du ønsker dig allermest. Fordi dit hoved vil altid være “fornuftig Per” og “Det går aldrig godt-Dorthe”, men de ægte svar finder du i kroppen.

Og hvis du i kroppen mærker et “HELL yeah!” til UPGRADE 3.0, så tryk på knappen, og lad os tilbringe 2 magiske uger sammen.

Kh Maja Lykke

© Copyright 2023 Maja Lykke – Salgsmindset

Handelsbetingelser:

Ved køb har du adgang til kurset i 2 uger fra opstartsdato. Herefter er det muligt at købe evighedsadgang.

Tilmelding er bindende. 

Det betyder, at når du tilmelder dig, binder du dig uden mulighed for at stoppe betalingen. Du vil ligeledes være forpligtet til at betale forløbets fulde pris, selvom du ikke længere deltager på forløbet.

Køb af onlineforløb, kurser, webinarer samt andre produkter og ydelser hos virksomheden Maja Lykke, er ikke omfattet af fortrydelsesretten ifølge Forbrugeraftaleloven – nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Maja Lykke er til hver en tid altid berettiget til at lukke en deltager ud, såfremt at deltager overskrider eller ikke overholder de beskrevet regler.