Slut med at nøjes! Sådan får du og din familie den mest (selv)kærlige sommerferie nogensinde for kun...

249 kr!

(svarer til 4 kopper kaffe)
Her får du et super effektivt og overskueligt kursus, så du kan opnå en (selv)kærlig sommerferie med masser af tid, ro og plads til det du elsker!
  • Din familie vil med garanti sige: “Wow, hvor er du dejlig at holde ferie med!” 

  • Du er præcis den udgave af dig selv, som du drømmer allermest om at være, og det smitter af på alle omkring dig.

  • Ta’ kurset med på ferie og du vil du opleve, at det bliver den vildeste game-changer for dig.

  • Kurset hedder “(Selv)kærlig ferie”, fordi det er præcis hvad du har i vente!

Få gratis smagsprøve af kursuset
 lige her

Lyt til en smagsprøve af dit nye kursus “(Selv)kærlig ferie” og mærk allerede ved denne lille lydprøve, hvordan dine skuldrer sænker sig, og du åbner dit hjerte.

Mærk kærligheden til dig selv, dine relationer og verden.

Ohh yes

Her kommer din redning og et særligt tilbud til dig

Lad mig lige sige en ting først og fremmest:

Du gør det pisse godt! Alene det at du har taget denne test vidner om, at du er en mega bevist, super sej og helt sikkert en fantastisk mor.

Jeg har lavet et helt særligt tilbud til dig, fordi jeg virkelig gerne vil hjælpe dig med at skabe den (selv)kærlige sommerferie, du drømmer om. Og hør nu her, jeg VED, at kurset vil gøre en kæmpe forskel for dig.

Det er første gang, at jeg sætter dette kursus til salg. Derfor har jeg sat prisen HELT i bund, så det er muligt for ALLE!

Prisen bliver på sigt 949 kr.

Men du kan lige nu få en intropris på kurset “(Selv)kærlig ferie” til

Kun 249 kr.

hvad du får

(selv)kærlig sommerferie indeholder

3 timers mindblowing undervisning

Jeg vil lære dig trin for trin, hvordan du får meget mere af det, du elsker, og mindre af det, du egentlig ikke gider, men måske føler, at du skal og bør.

F.eks.
Læse din yndlings bog

Træne, spille padle eller dyrke yoga

Gå ture i naturen

Strikke, male eller andre kreative projekter

Meditere

Se din favorit-serie på Netflix

Ligge ved stranden

Eller hvad du ville elske at gøre i din”mig-tid”

EKSTRA! Modellen du får her, kan du anvende på alle områder af dit liv. Og jeg lover dig, det vil være en game-changer for din måde at tænke på. 

Reflektioner og øvelser

For at opnå den bedste og mest langsigtede effekt er det vigtigt, at du integrerer det, du har lært, og de vigtige opdagelser, du har gjort.

Derfor får du en workbook med opklarende spørgsmål, der vil få dig til at reflektere over din ferie, dit livsformål og dit liv generelt.

F.eks.
Hjælp til at identificere hvad du egentlig gerne vil

Øvelser der gør det muligt at sætte spot på hvordan du skuer op for dine skjulte talenter og styrker

Konkrete trin som sikrer dig, at du er bedst forberedt til rent faktisk at få ført det du planlægger ud i livet, så du ikke falder i gamle vaner og uønskede mønstre

Hjælp til lave de vigtigste justeringer i forhold til hvem du skal bruge mest tid med, så ALT bliver som du ønsker for hele familien.

MEN det stopper ikke der...

Du får også en Kæmpe bonus

Meditationen "Sådan går du Fra vision til virkelighed!"

Når du dagligt lytter til meditationslydfil, vil du finde ro og nærvær til dig selv. Det gør, at du kan finde energien frem, når du skal handle og gøre en masse og samtidig blive "hjemme hos dig selv", så det føles rart og let for dig. Den reneste sandhed er din egen, og den finder du inde i dig selv gennem meditationslydfil.

Fra vision til virkeligheden hjælper dig til at stille skarpt og gå efter det du drømmer om.

Værdi 449 kr.

Men det skal du ikke betale!

Du får den nemlig GRATIS når du køber kurset (Selv)kærlig ferie.

Samlet pris for det hele - kun 249 kr.

Stadig ikke helt sikker? 

Se hvad mine kunder fortæller:

Derfor har jeg en indre ro og en tro på at alt lykkes for mig.

Jeg har lyttet til lydfilerne undervejs, og selvom jeg ved at jeg ikke er i mål, fordi det kommer man aldrig i denne udviklingsverden.

Så har jeg alligevel taget et kæmpe kæmpe skridt i retningen.

For første gang i mit liv, føler jeg, at jeg har helt styr på hvad jeg skal og hvornår. 

Derfor har jeg en indre ro og en tro på at alt lykkes for mig.

8

Nana Winter

PILOT FOR DIT LIV

Vi fandt ind til roden og fik det opløst

Har modtaget den skønneste healing af Maja.

Vi kom dybt ned og fik forløst gamle blokeringer og fik skabt nye overbevisninger.

Maja guidede på fineste vis, så vi fandt ind til roden og fik det opløst.

Det var en tryg og powerfuld oplevelse.

Og mærkede straks en frisætning, og deraf ny let energi og kæmpe styrke.

18

Marlou Mourad

Ansigtsyogaonline.com og Coach

Jeg vidste at Maja var dygtig, men WOW

Jeg vidste at Maja var dygtig, men WOW, hvor er jeg blevet blæst bag af, HVOR dygtig hun egentligt er, efter jeg har været under vingerne på hende.

Maja har en virkelig skarp sans, for at se det “vi” andre ikke ser. Jeg har virkelig fået fyldt rygsækken godt op og er bl.a. blevet meget skarpere på det jeg gerne vil.

Maja er virkelig en energibombe, med en kæmpe passion, for at hjælpe andre med at lykkes, og det skinner igennem i alt hvad hun laver. Jeg giver Maja mine bedste anbefalinger.

testimonial

Joan Elise Topholm Melin

Parforholds- og Skilsmisse Mentor

jeg tilbyder dig

100% tilfredsheds-garanti

Jeg er så sikker på, at du vil opleve en værdi af forløbet, at jeg vil tilbyde dig en 100% tilfredshedsgaranti.

Det betyder, at hvis du efter at have set alle modulerne og udfyldt alle workbooks, ikke er tilfreds med forløbet eller oplever, at du ikke har fået værdi af forløbet, får du dine penge tilbage. Du skal blot sende et par ord til mig om din mangelfulde oplevelse, og så vil du have pengene retur på din konto indenfor få dage.

Så det er da en win-win-situation, der vil noget, ik?

Du har intet at tabe og alt at vinde.

jeg har det allerbedste udgangspunkt nu, og det føles fantastisk

Det bedste er, at jeg er kommet på plads med Diamanten. Og efter den er kommet helt på plads, er det hele bare landet så fint og blødt indeni mig.

Det hele giver så god mening for mig, og jeg bliver faktisk helt rørt over det, fordi jeg har det allerbedste udgangspunkt nu, og det føles fantastisk.

 

 

324590675_933963971374311_2259002377496255423_n

Alberthe Siff Naeser

intuitiv og spirituel ledelsesmentor

Jeg er så glad, fordi det føles helt rigtigt

I går arbejdede jeg med det sidste i min Diamant, og så fik jeg følelsen af, at nu samlede det hele sig – nu er jeg der!

Nu ved jeg, hvad jeg skal gøre!

.

Jeg er så glad, fordi det føles helt rigtigt.

 

 

159714478_10224904196822222_5428461245930570446_n

Anne Vibe Andreasen

Autentisk ledelsescoach for kvindelige mellemledere

Du har hjulpet mig med at tro endnu mere på mig selv

 Det bedste er at jeg er blevet helt skarp på hvem jeg er den allerbedste til at hjælpe og hvordan. Jeg har i løbet af vores forløb nået langt mere end jeg havde regnet med, og ovenikøbet på en måde som føles helt naturlig for mig.

 Du har hjulpet mig med at tro endnu mere på mig selv og det er uvurderligt. Tak for det.

Jeg har suget til mig af din store viden, erfaring og din høje energi – og det har gjort at jeg har opnået både personlige og økonomiske mål, som ligger langt over mine forventninger.

4

Carina Bisgaard

LETS CONSULT, CONTENT COACH​

Modulerne

Kurset består af i alt 8 moduler

Læs mere om hvert enkelt modul her:

01

Modul

Jeg vil indvie dig i en personlig historie om, hvorfor (Selv)kærlighed betyder noget helt særligt for mig. Efter dette modul vil du få en masse tanker om dig selv og dit eget liv. Du kan måske genkende dig selv i hele eller dele af min fortælling. Mit gæt er, at du lynhurtigt vil indse, hvorfor du gør som du gør, og hvorfor det måske er tid til at gøre noget andet.

02

Modul

Min erfaring er, at du får øjnene op for en masse gaver i dig selv ved at få dem ned på skrift og reflektere over den du er.  Det giver dig mulighed for at dykke dybere ned i din egen identitet og få en bedre forståelse af dig selv. Ved at fordybe dig i din egen selvopdagelse kan du begynde at omfavne og værdsætte dig selv i en dybere forstand.

03

Modul

Ved at blive bevidst om hvad du kan, formår du i langt højere grad at justere ind og skrue op for det, du gerne vil gøre mere af, og ned for det, du vil skrue ned for. For eksempel, bare fordi du er god til at arrangere og organisere, er det ikke sikkert, at det behøver at være din opgave hver gang I er på ferie.  Det handler om at skabe balance og give plads til forskellige styrker og interesser i familien.

04

Modul

Du kan måske genkende, at det er nemt kan falde i fælden af at tænke på alle de andre, men glemme dig selv. I så fald er du ikke alene, rigtig mange mødre kender til netop denne “fælde”. Efter dette modul er du ikke i tvivl om hvad du gerne vil eller hvordan du får det.

05

Modul

Nogle gange er det sundt at reflektere over, hvem man egentlig gerne vil tilbringe sin ferie med. For mange er ferier præget af traditioner og det, vi plejer at gøre. Men det er ikke sikkert, at det, vi plejer at gøre, er det rigtige længere. Nogle gange vokser man fra hinanden, og nogle gange får man andre interesser. Og det er helt naturligt og helt okay. Efter dette modul ved du hvordan du tager den svare samtale.

06

Modul

Ved at gøre dig klart, hvad du drømmer om, åbner du op for en verden af muligheder og giver dig selv tilladelse til at forfølge dine inderste ønsker. Det er en rejse, der kan føre til personlig vækst, glæde og en 100% autentisk måde at leve på. Når du lever i overensstemmelse med dine drømme, vil du opleve en dybere mening og tilfredshed med dit liv og dine ferier, som du ikke troede var muligt. 

hvem er jeg?

Jeg hedder Maja Lykke. Og har gjort det til min fineste mission at lære kvinder at have det (ægte!) godt med sig selv! Så de føler sig helt rigtige, som de er. Det betyder nemlig, at de slipper for dårlig samvittighed, unødvendige bekymringer og følelsen af, at de skal præstere lidt mere end alle andre.

Jeg er uddannet psykoterapeut og coach. Og så har jeg en spirituel uddannelse som Thetahealer, samt stor viden indenfor mental- og mindset-træning. Jeg har arbejdet med salg og markedsføring i 27 år og har været selvstændig i knap 4 år. Jeg ELSKER den forretning og det liv, jeg har skabt. Og jeg håber at kunne inspirere dig til at få meget mere af det, du gerne vil have, og mindre af det, du ikke længere gider bære rundt på.

Jeg ELSKER den forretning og det liv, jeg har skabt for mig og min familie. Et liv med frihed til at gøre, hvad vi gerne vil. Det betyder bl.a., at vi har besluttet os for at rive teltpælene op og bosætte os et år i Spanien. Hvorfor? Fordi vi har mærket efter, hvad vi gerne vil, og går målrettet efter det.

Jeg håber at kunne inspirere dig til at få meget mere af det, du gerne vil have, og mindre af det, du ikke længere gider eje.

ET SIDSTE PIP HERFRA...

hvis du vil have mit råd (uden du egentlig rigtig har bedt om det - sorry)

Så vil jeg bare sige, at det er vigtigt, at du lige nu går ned i kroppen og MÆRKER efter, om en (Selv)kærlig sommer føles rigtig for dig! Dit hoved vil altid være “fornuftig Per” og “Det går aldrig godt-Dorthe”, men de ægte svar finder du i kroppen.

Og hvis du i kroppen mærker et “HELL yeah!” til at gøre noget anderledes end du plejer og selv sørge for at skabe den ferie, du drømmer om for hele familien, så skal du slå til nu. Prisen er helt i bund, og du vil takke dig selv for at have lavet denne investering i dig selv.

Sidste chance

for dette særligt tilbud til dig!

Jeg virkelig gerne vil hjælpe dig med at skabe den (selv)kærlige sommerferie, du drømmer om.

Og hør nu her, jeg VED, at kurset vil gøre en kæmpe forskel for dig.

Derfor har jeg sat prisen HELT i bund, så det er muligt for ALLE!

du får altså

8 dybdegående, værdifulde og lærerige moduler:

Jeg vil lære dig trin for trin, hvordan du får mere af det, du elsker, og mindre af det, du egentlig ikke gider, men måske føler, at du skal og bør. Modellen, du får her, kan du anvende på alle områder af dit liv.  Og jeg lover dig, det vil være en game-changer for din måde at tænke på.

Workbook med integrerende spørgsmål, reflektioner og øvelser:

For at opnå den bedste og mest langsigtede effekt er det vigtigt, at du integrerer det, du har lært, og de vigtige opdagelser, du har gjort. Derfor får du en workbook med opklarende spørgsmål, der vil få dig til at reflektere over din ferie, dit livsformål og dit liv generelt.

Meditationslydfilen "Fra vision til virkelighed"

Som gør, at du kan finde energien frem, når du skal handle og gøre en masse og samtidig blive “hjemme hos dig selv”, så det føles rart og let for dig. 

Samlet pris for det hele kun 249 kr.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Ja, jeg er så sikker på, at du vil opleve en værdi af kurset, at jeg vil tilbyde dig en 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis du efter at have lyttet til alle modulerne og udfyldt  workbooken ikke er tilfreds med kurset eller oplever, at du ikke har fået værdi af kurset, får du dine penge tilbage. Du skal blot sende et par ord til mig om din mangelfulde oplevelse, og så vil du have pengene retur på din konto indenfor få dage.

Så det er da en win-win-situation, der vil noget, ikke sandt? Du har intet at tabe og alt at vinde.

Kurset starter så snart du har trykket på købsknappen. Jeg har det selv sådan, at når jeg først har gejst og energi på noget, så vil jeg gerne i gang nuuu. Derfor er al undervisning optaget på forhånd, således at kurset plus og din bonus frigives med det samme.

Du modtager efter købet en velkomst e-mail med direkte link til kurset. Og du modtager en anden e-mail med log-in informationer og password. Inde den kursusplatform jeg benytter (Simplero) finder du 6 moduler samt integrerende workbook. Plus din bonus lydfil “Fra vision og virkelighed”. 

Jeg vil gerne gøre det så nemt som muligt for dig at tage dette kursus. Jeg ved, at du har travlt og ikke mange ekstra timer i kalenderen til at sidde og se koncentreret på en video af mig, der tegner og fortæller. Derfor har jeg designet kurset, så du nemt kan tage det med dig på farten og lytte til det når som helst og hvor som helst. Du vil opleve, at kurset bliver din trofaste følgesvend i den kommende tid. Du kan simpelthen ikke lade være med at suge til dig af den ny og værdifuld viden, som vil gøre en kæmpe forskel for dig OG din familie. 

Nej, dette kursus inkluderer ikke ekstra hjælp eller personlig assistance. Men hvis du ønsker at fortsætte med at arbejde på dig selv, vil der blive tilbudt yderligere muligheder til dig efter endt kursus.

© Copyright 2023 Maja Lykke – Salgsmindset

Betalingsbetingelser:

Tilmelding er bindende.

Det betyder, at når du tilmelder dig, binder du dig uden mulighed for at stoppe betalingen. Du vil ligeledes være forpligtet til at betale forløbets fulde pris, selvom du ikke længere deltager på forløbet.

Køb af onlineforløb, kurser, webinarer samt andre produkter og ydelser hos virksomheden Maja Lykke, er ikke omfattet af fortrydelsesretten ifølge Forbrugeraftaleloven – nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Maja Lykke er til hver en tid altid berettiget til at lukke en deltager ud, såfremt at deltager overskrider eller ikke overholder de beskrevet regler.