Ønsker du at sælge på den lette og 100% naturlige måde? 

Hvis ja, Besvar disse 5 spørgsmål og få 3 konkrete salgsråd retur

Efter besvarelsen af de 5 unikke spørgsmål ved du alt om...

hoj_oplosning_DSC1029

01

Det særlige ved dig

Du vil få svar på hvorvidt du er tydeligt om, hvad der er helt særligt ved dig? Det unikke, du kan bidrage med i din virksomhed? Det der gør, at din målgruppe mærker, at du er den helt rigtige at gå til?

hoj_oplosning_DSC0970

02

MÅLGRUPPE

Efter denne test ved du om du egentlig har den helt rigtige målgruppe? Hvis du ikke har de resultater du gerne vil have idag, skal der laves justeringer. Oftest i din målgruppe. Fordi hvis du prøver at tiltrække alle, tiltrækker du ingen. 

Subscribe-2-Business-Consultant.jpg

03

Unique Selling Proposition

Om du er tydelig nok udadtil og indadtil. Hvis din beskrivelse af din virksomhed er stærkt defineret, kan målgruppen virkelig mærke dig. Jo mere “to the point” og præcis du er, jo nemmere er det at forstå hvorfor du er den rigtige til at hjælpe dem videre.

hoj_oplosning_DSC0917

04

Synlighed

Om du er synlig nok! For at skabe en succesfuld forretning er det vigtigt, at du er synlig overfor din målgruppe – gerne så ofte så muligt. Du kan skrive opslag, gå live, lave webinarer osv.

mellem_oplosning_DSC1780

05

DIT INDRE​

Hvordan du egentlig har det med at sælge? Det er altafgørende at du har det godt med at sælge (og være synlig) når du skal skabe eller vækste din virksomhed. Der skal laves mange salgsaktiviteter, så du kan positionere dig som den bedste indenfor dit felt.

Besvar de 5 spørgsmål og modtag 3 konkrete salgsråd til hvad du kan gøre lige her og nu for sælge (meget) mere. Det er lettere end du tror. 

Dem der allerede har besvaret de 5 spørgsmål og fået mine konkrete salgsråd retur fortæller:

  • Virkelig spændende spørgsmål og svar som gav mig uventede indsigter.
  • Elsker at svaret er så konkret!
  • Jeg har fået rigtig meget med, som jeg kan handle på med det samme.
  • Wow, det gav mig virkelig meget. Jeg er så klar til at gå igang med at implementere dine salgsråd.
Spørgsmålene er specialdesignet til dig, som ønsker at sælge mere, men gøre mindre!

Sådan gør du:

Indtast dit navn og email, og så modtager du de 5 spørgsmål.

Bemærk de skjulte salgsråd, der ligger i hvert eneste spørgsmål. Hvis du er vågen, vil du allerede ved besvarelsen få en masse værdifulde indsigter i, hvordan du kan sælge mere. 

Ydermere vil jeg, baseret på dine besvarelser, give dig 3 konkrete råd til, hvad du med fordel kan skrue op og ned for lige her og nu, så du kan starte din salgssucces allerede i dag.

Ønsker du at sælge på den lette og 100% naturlige måde? Start lige her

Kh Maja Lykke