Sales

Empowerment

Til dig der ønsker at sælge mere,
men gøre mindre!

Måske spørger du dig selv "hvordan er det muligt?"

Svaret er ved at gøre det rigtige, i stedet for at famle rundt og gøre en masse, der ikke virker.

Når alt i din virksomhed er 100% skarpt og to the point, så forstår din målgruppe, hvorfor de skal købe ind hos dig. De mærker at du er den rigtige til at hjælpe dem videre.

Og når de gør det, kan du sælge meget mere – på den halve tid!

Jeg viser dig præcis, hvordan du går fra: “Aghrrr, jeg aner ikke, hvor jeg skal starte eller slutte?!” til “Aaahhh, endelig en klar og detaljeret plan!” (som er den der fører dig direkte til succes)

Jeg har omsat for 97.000 i denne måned

Efter at ha’ arbejdet i dybden med din drømmekunde-model, landede målgruppen endelig HELT

og jeg kunne så skrive et målrettet opslag fra hjertet til min målgruppe samtidig med, at jeg besluttede, at jeg fremover “KUN” udbyder det produkt, jeg allerhelst vil tilbyde (hvor jeg gør den største forskel)

og jeg samtidig hævede min pris MARKANT og det har virket MAGISK.

Månedens omsætning lander på 97.000 (rekord for mig – og det bedste er, at det er fordi, at jeg nu hjælper endnu flere med at få det helbred, de drømmer om)

Maria Schytt

ekspert i "Helbredsmæssigt kvantespring"

Jeg er så glad, fordi det føles helt rigtigt

I går arbejdede jeg med det sidste i mit salgskoncept, og så fik jeg følelsen af, at nu samlede det hele sig – nu er jeg der!

Nu ved jeg, hvad jeg skal gøre!

Og da jeg præsenterede det for min netværksgruppe, kiggede de på mig med nikkende anerkendelse, og jeg kunne se og mærke, at de endelig forstod præcis, hvad jeg laver, og hvem min målgruppe er.

Jeg er så glad, fordi det føles helt rigtigt.

Anne Vibe Andreasen

Autentisk ledelsescoach for kvindelige mellemledere

jeg har det allerbedste udgangspunkt nu, og det føles fantastisk

Det bedste er, at jeg er kommet på plads med Geni-Diamanten. Og efter den er kommet helt på plads, er det hele bare landet så fint og blødt indeni mig.

Det hele giver så god mening for mig, og jeg bliver faktisk helt rørt over det, fordi jeg har det allerbedste udgangspunkt nu, og det føles fantastisk.

Derudover har jeg også fået helt styr på min målgruppe, og det er også bare kæmpestort at få landet den, fordi budskaberne bliver renere, og min tro på, at jeg kan gøre en forskel for min målgruppe – de spirituelle kvindelige ledere, bliver endnu stærkere.

Alberthe Siff Naeser

intuitiv og spirituel ledelsesmentor

Den direkte vej til succes som selvstændig

Det allervigtigste for at skabe en succesfuld virksomhed med overskud og frihed

… Frihed indeni dig selv, i din hverdag og på din bankkonto er, at du skal have et 100% salgsbart grundfundament, som du kan bygge din virksomhed op omkring.

Det giver næsten sig selv, når du tænker over det. Hvis ikke Nike havde så stærkt et grundfundament med et letforståeligt, meget konkret slogan, en sikker kommunikation og et ydre, der oser af selvtillid, så var de bare et sportsmærke som så mange andre.

Hvis ikke store kendte navne som Tony Robbins, Brené Brown og Marie Kondo var så tydelige i alt, hvad de står for, og ved præcis hvad de gerne vil hjælpe os med at lære, så ville de ikke være der, hvor de er i dag.

Deres sikkerhed er dragende. Det gør os nemlig trygge, når vi fornemmer, at den vi skal købe ind på, selv tror fuldt ud på deres koncept og samtidig kan formulere deres budskaber klart og tydeligt til os, så vi forstår, hvad de mener på et split sekund.

Derfor er det vigtigt for, at du kan nå dine mål og drømme, at du bruger tid på at bygge grundstammen i din virksomhed op og udvikler et stærkt og salgsbart grundfundament, som gør det nemt for dig at sælge og vækste din virksomhed til nye højder.

Hvem er det vigtigt for?

Det er altafgørende, for alle selvstændige som ikke har de resultater, de ønsker, i deres virksomhed!

Derfor er det, jeg vil tilbyde dig i dag, noget som potentielt set kan gøre, at du står et helt andet sted i din virksomhed om bare 4 uger.

Det, du kan se frem til, når du har gennemført 4 ugers forløbet SALES EMPOWERMENT, vil ændre dit syn på salg, synlighed og resultater.

Det er så transformerende og unikt at arbejde med salg på den måde, som jeg vil lære dig, at det kan ændre hele din tankegang omkring salg. Og mit gæt er, at din tilgang til salg ser helt anderledes ud, når du har afsluttet forløbet. Nogle siger endda, at de oplever et ‘før’ og et ‘efter’, at de har arbejdet med den metode, jeg vil lære dig. Om du mærker det samme, vil tiden vise.

For første gang synes jeg, det er sjovt at sælge mig selv og mit produkt.

Faktisk føler jeg ikke rigtigt, at jeg sælger, jeg tillader mig bare at være mig – « at være mere på », at være mere synlig, og det gør mig mere glad og passioneret.

Det har betydet mindre overspringshandlinger, som har resulteret i, at jeg har nået mit måneds mål og mere til!

Zanna Birgit Lyck

Healende zoneterapeut

Forløbet med Maja Lykke var en øjenåbner for mig, ikke kun fordi det har hjulpet mig til at være meget skarpere på salgsstrategien, men også fordi det har gjort mig opmærksom på de blokeringer og de overbevisninger, der gjorde det svært for mig at være 100 % til stede i min forretning.

Beatrice Bonora

holistisk mentor, theherbalgeek.dk

Jeg valgte dit forløb for at blive klogere på min målgruppe og det fik jeg. Men alt det andet jeg fik var en gave.

Jeg tror på mig selv, jeg ved jeg kan og ingen andre skal få mig til at tro andet.

23

Karina Nygaard Kristensen

Hypnoterapeut, Nygaard Hypnose

HVEM ER FORLØBET FOR?

De 3 kategorier, som vil få udbytte af
SALES EMPOWERMENT

01

Hvis du er ny og netop er sprunget ud som selvstændig eller har planer herom, vil dette forløb gøre det muligt for dig at skabe et perfekt salgsbart koncept, som vil have en kæmpe betydning for hele din selvstændige rejse.

02

Hvis du har været selvstændig i noget tid, men ikke har det salg og de økonomiske resultater, du ønsker dig, så er det, fordi du skal have justeret på nogle ting i din virksomhed, så din kommunikation er skarpere, din målgruppe er (endnu mere) tydelig, og din sikkerhed omkring dig selv og det, du står for, skinner mere igennem. Her er forløbet SALES EMPOWERMENT din redning.

03

Hvis du er garvet og har været selvstændig i mange år, men er nysgerrig på, om du kan positionere dig endnu bedre, få endnu flere kunder eller måske de helt rigtige kunder, så du kan vækste dit salg endnu mere, vil SALES EMPOWERMENT give dig åbenbaringer, som giver dig lyst til at justere og ændre små ting, der kan have kæmpe betydning for dine resultater.

Kort sagt er forløbet SALES EMPOWERMENT for alle selvstændige

Alle selvstændige som ikke har de resultater, de ønsker i deres virksomhed i dag, fordi det, vi arbejder med, er grundfundamentet og hele kernen i din forretning – og det er vigtigt at tjekke ind med det løbende. Du står aldrig stille, du udvikler dig hele tiden, og det gør din virksomhed også. Derfor er det selvsagt en løbende proces at sikre dig, at dit Salgskoncept er up to date og i alignment med dig og det, du står for.

du får 100% tilfredshedsgraranti

Er du ikke tilfreds, får du dine penge tilbage

Det, jeg kan garantere dig, er, at hvis du ikke er tilfreds med det, du har lært, når du har gennemført forløbet, så skal du ikke betale en krone. Jeg samler kun på glade, tilfredse kunder, som mærker værdi og forandring, når de arbejder med min tilgang til salg.

Mit håb er, at du efter 4 uger mærker netop det, og hvis ikke, ja, så får du alle dine penge retur.

Det er da win-win ik!

Alt dette får du

here goes:

01

Modul - SALGS-GENI-DIAMANTEN

SOM GØR DIG TIL EN VINDER

Oplev værdien i min egenudviklede model, der hjælper dig med at skabe et SALGSfundament i din forretning, baseret på alle dine unikke kompetencer og talenter – inklusiv dem, du måske har overset!

Ved at mestre alle 5 grene i denne model sikrer du dig en helstøbt, succesfuld forretning, som du vil elske. Gør dig bemærket og tiltræk den perfekte målgruppe, for hvem det helt særlige, du kan, er særligt relevant.

Lær at kommunikere direkte og effektivt med din målgruppe, så de bliver 100 % overbeviste om, at du er den rette for dem.

Værdi: 2.000 kr ex. moms

02

Modul - MÅLGRUPPEN

BLIV DEN ULTIMATIVE EKSPERT FOR DIN DRØMMEKUNDE

Tidligere kunder har oplevet, at netop dette modul skaber en enorm forskel i deres salg.

Ved hjælp af min Drømmekundemodel og inspirerende eksempler får du indsigt i, hvem DIN drømmekunde er, og du lærer præcis, hvilke spørgsmål du skal stille dem for at målrette dit indhold, dine kurser og dine produkter direkte til deres behov.

Når du taler direkte til en specifik person med specifikke udfordringer, begrænsninger og drømme, vil kunderne flokkes om dig. Det vil have afgørende betydning for, at de vælger netop dig.


Værdi 1.000 kr ex. moms

03

Modul - VINDERSALGSARGUMENT

OG "STOP OP" TITEL - SOM SIKRER DIG WAUW-EFFEKT

Er du i stand til at forklare kort, præcist og spot-on på 2-3 linjer, hvad du laver, hvem din målgruppe er, og hvilken forandring du skaber? Og kan du gøre det så klart, at selv din tante Oda forstår det?

Forestil dig, at du sidder til et netværksmøde eller et middagsselskab, og præsentationsrunden når til dig. På bare 2 minutter pitcher du dig selv og din forretning så overbevisende, at alle omkring dig forstår præcis, hvorfor de skal vælge dig. De sender dig anerkendende blikke og nikker, fordi du meget kort og præcist har fortalt, hvorfor netop du er eksperten inden for dit særlige område.

Du vil opleve et kæmpe boost i din selvsikkerhed, som vil have en kæmpe effekt på dit salg.

Værdi: 1.000 kr ex. moms

04

Modul - SALGSKONCEPTET

SOM STORSÆLGER SIG SELV

The grand finale, hvor du samler de 3 foregående moduler i et samlet, Salgskoncept.

Dette er fundamentet for din forretning, og herfra vil alt, hvad du drømmer om udspringe. Med dette storsælgende Salgskoncept vil du skabe en forretning, der vokser og blomstrer for evigt. Du vil opleve, at du tiltrækker de helt rigtige kunder og synes, det er sjovt og nemt at sælge.

Du ved, at grundlaget for din forretning er gennemarbejdet og gennemtestet, så du kan stå 100% inde for, at DU er eksperten inden for dette specifikke område.

Du vil opleve at du sælger indefra og ud – og derfra kan både din forretning og din omsætning gå op op op!

Værdi: 1.000 kr ex. moms

Du får uundværlig undervisning og hjælp til at skabe en succesfuld forretning. Så du undgår spildte år med nedslående salg og den knugende følelse af fiasko.

Tag dette skridt og invester i din fremtidige succes!

din investering

 – en positiv overraskelse venter dig!

Jeg er selv helt oppe at køre over dette tilbud!

Det er så grundlæggende vigtig viden, som alle nye iværksættere fortjener at have, og prisen skal være tilgængelig for alle.

Hvis jeg kigger på, hvad mine forløb og kurser normalt koster (og i den grad også er værd), så skulle dette forløb koste mindst 10.000 kr. ex. moms! Fordi det er den samlede værdi.

Men du skal ikke betale den pris!

Jeg vil gerne vise dig, hvor utroligt effektivt og ubesværet du kan drive din forretning, når du lærer at sælge indefra og ud. Min tilgang til salg, forretning og livet kan gøre en enorm forskel for din forretning og dine resultater.

Jeg ved, det virker, og det vil også virke for dig!

Derfor får du nu adgang til dette fantastiske tilbud til den VILDESTE pris nogensinde.

for hele 4 ugers transformation på højt plan.


Er det ikke magisk?!

Men vent, der er mere!

Udover denne vanvittige rabat, får du også 2 af mine allerbedste undervisninger.

En optaget live-session om, hvordan du formulerer salgsargumenter, der virker hver gang!

I undervisningen lærer jeg dig en model, som du kommer til at bruge hver eneste dag i din selvstændige karriere. Den kan bruges til at perfektionere din pitch, dine møder, dine salgssamtaler, beskrive dine forløb og dit indhold – til ALT i dit salg!

En undervisning om overspringshandlinger

Desuden får du en undervisning om, hvordan du undgår overspringshandlinger og når dine mål på halvdelen af tiden.
Vejen til kontinuerlig fremdrift og handling ligger i denne undervisning, og den får du GRATIS med i dit køb.

I alt samlet værdi: 8.000 kr. eksl. moms.

 

 

men du får en særlig pris i dag

Kun 220 kr.

Eksl. moms

I de næste 5 måneder

Tryk nu og kurset vil være hos dig indenfor 2 minutter.

Derefter kan du udvikle din helt unikke forretning og gøre en forskel i verden.

PS: Du kan trække kurset fra som en udgift i din virksomhed, hvis du opretter et CVR-nummer indenfor et halvt år. Du får også købsmomsen tilbage!

Så alt i alt en vanvittig billig måde at opgradere dit salg.

Mit salg BRAGER derudad

Mit salg BRAGER derud af og jeg gør nærmest INGEN ting. Jeg bruger alle dine skabeloner og opgaver og mærker at det hele bliver nemmere og nemmere.

Du har simpelthen givet mig de vildeste “salgsvibes” og det føles helt naturligt for mig at sælge nu, uden at sælge. Jeg føler mig ikke længere usikker og at jeg skal være beskeden.

Jeg tør være modig og stå tydeligt frem og gå ALL IN.

Og sikken en forskel det gør.

Jeg har allerede fået på den første på forløbet, og jeg har stadigvæk nogle afklarings samtaler til gode.

Maja Riedel

Skab et succesfuldt fashion brand

De indsigter jeg fik var ikke til at tage fejl af

Jeg havde fornøjelsen af at få Theta Healing hvor vi skulle finde ind til vores overbevisninger og forløse dem via en visualisering. Og wauw!

De indsigter vi ALLE fik var ikke til at tage fejl af… 💫

Det var fantastisk at formå at komme så dybt så hurtigt, og hendes direkte men kærlige måde at bryde forsvar ned på var virkelig powerfuldt ✨

Jeg følte mig set og mødt i det sårbare, udfordret på mine egne forestillinger, rummet og blev holdt trygt og godt 🤍

Kæmpe anbefaling herfra

Andreea Anniina

Branding, Webdesign & Beyond

Kombinationen af salg, markedsføring og strategi er genial

Maja er en stjerne. Hun giver så meget af sig selv.

Hendes intuition, indlevelsesevne, evnen til at skabe sammenhold og rummelighed i gruppen er magisk jeg er blevet så meget klogere og er fundet hjem til mig selv igen.

Den måde Maja kombinerer salg, markedsføring og psykologi på er genialt. Det er helt unikt og ganske særligt.

Man får alle redskaber hele vejen rundt til at få gjort op med blokeringerne, og samtidig give den gas med salget ved blot at være sig selv.

Dorthe Kastberg

Børns Trivsel

Mød din mentor Maja lykke

Jeg er hende der hjælper dig i mål

Jeg er din mentor med en anderledes blanding af erfaringer og titler: Gennem 29 år har jeg arbejdet med salg og markedsføring, jeg er uddannet psykoterapeut og Thetahealer og elsker alt omkring selvudvikling og vækst på alle planer.

Jeg hjælper dig med at forløse alt dit  “gamle shit”, der står i vejen for dit salg, dine drømmeresultater og generelt blokerer og spænder ben for dig i livet. 

Jeg er heldigvis også hende, som hjælper dig med at sælge dine forløb og ydelser på en måde, der føles virkelig godt indeni dig. 

Efter et forløb hos mig, vil salg slet ikke føles som salg.

Tro mig – du vil sælge, du vil være synlig, du vil pitche, som om du aldrig har lavet andet – og bedst af alt, du vil ELSKE det!

Sandheden om, hvordan det er at arbejde sammen med mig:

Ofte stillede spørgsmål og svar

Forløbet starter så snart du har trykket på købsknappen. Jeg har det selv sådan, at når jeg først har gejst og energi på noget, så vil jeg gerne i gang nuuu. Derfor er al undervisning optaget på forhånd, således at første uge, altså modul 1, introduktionsmodulet og dine bonusser frigives med det samme.

Når du først har købt kurset har du adgang evighedsadgang.

JA! Bitte små rater ovenikøbet, så ikke kan mærkes det i dit budget overhovedet. Forløbet kan betales ved en gangsbetaling på 1000 kr. eks. moms eller 5×220 kr. eks. moms. Betalingen foregår automatisk, så du skal blot indtaste dine oplysninger og så går det hele af sig selv derefter.

Du kan trække kurset fra som en udgift i din virksomhed hvis du enten allerede har et, eller hvis du opretter et CVR-nummer indenfor et halvt år. Du får også købsmomsen tilbage!

Så alt i alt en vanvittig billig måde at opgradere dit salg.

Joo, kært barn har mange navne. Jeg kalder det et forløb, fordi du modtager et modul samt integrerende øvelser og arbejdsark hver uge. Disse bliver sendt direkte til din e-mail, så du har dem lige ved hånden. De vil også være tilgængelige for dig i det system, jeg bruger, nemlig Simplero.

Der er 1-2 timers undervisning hver uge. Derudover er det vigtigt, at du giver dig tid til at udfylde de tilhørende opgaver, ellers vil du ikke få nok værdi ud af forløbet. Det er forskelligt, hvor meget tid mine kunder bruger på opgaverne, men minimum 1 time om ugen og maksimum… ja, der er ikke noget maksimum, fordi jo mere du går i dybden med opgaverne, jo større værdi får du.

Ja, du modtager inkl. i prisen 1 måneds gratis adgang til en lukket Facebook-gruppe, hvor du kan få hjælp og sparring på dine spørgsmål 2 gange om måneden. Derudover vil du modtage peptalks og uformelle videoer fra mig, som mindsker overspringshandlinger og sikrer, at du holder dig på sporet hele vejen igennem. Der vil også løbende komme tilbud om yderligere hjælp, fordi dig som er TOP committed og klar til at tage din forretning til næste niveau.

Det afhænger af, hvor villig du er til at arbejde med de opgaver, du modtager undervejs, samt hvor åben du er for at teste og justere fremover. Fordi det er sjældent, at noget er helt perfekt første gang, du laver det. Hvis du gør alt, hvad jeg underviser i, i videoerne, og hvis du laver opgaverne i workbooken, vil du sidde tilbage med et fuldstændigt perfekt og salgsbart grundfundament, som vil gøre en kæmpe forskel for dit salg, for dig selv og for din forretning i det hele taget, både nu og i fremtiden.

Ja, jeg er så sikker på, at du vil opleve en værdi af forløbet, at jeg vil tilbyde dig en 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis du efter at have set alle modulerne og udfyldt alle workbooks ikke er tilfreds med forløbet eller oplever, at du ikke har fået værdi af forløbet, får du dine penge tilbage. Du skal blot sende et par ord til mig om din mangelfulde oplevelse, og så vil du have pengene retur på din konto indenfor få dage.

Så det er da en win-win-situation, der vil noget, ikke sandt? Du har intet at tabe og alt at vinde.

Nej, som udgangspunkt er der ikke teknisk hjælp og assistance undervejs, men hvis der er noget omkring kurset, der driller, vil min tekniske support naturligvis hjælpe dig.

Et sidste pip herfra

Hvis du vil have mit råd

(uden du egentlig rigtig har bedt om det – sorry)

så vil jeg bare sige, at det er vigtigt, at du lige nu går ned i kroppen og MÆRKER om det er nu! Nu, hvor du vil tage action og handling og gå efter det, du ønsker dig allermest. Fordi dit hoved vil altid være “fornuftig Per” og “Det går aldrig godt-Dorthe”, men de ægte svar finder du i kroppen.

Og hvis du i kroppen mærker et “HELL yeah!” til SALES EMPOWERMENT, så tryk på knappen, og lad os tilbringe fire magiske uger sammen.

Kh Maja Lykke

100% tilfredsheds-garanti

Jeg er så sikker på, at du vil opleve en værdi af forløbet, at jeg vil tilbyde dig en 100% tilfredshedsgaranti.

Det betyder, at hvis du efter at have set alle modulerne og udfyldt alle workbooks, ikke er tilfreds med forløbet eller oplever, at du ikke har fået værdi af forløbet, får du dine penge tilbage. Du skal blot sende et par ord til mig om din mangelfulde oplevelse, og så vil du have pengene retur på din konto indenfor få dage.

Så det er da en win-win-situation, der vil noget, ikke sandt?

Du har intet at tabe og alt at vinde.

© Copyright 2023 Maja Lykke – Salgsmindset

Handelsbetingelser:

Ved køb har du adgang til kurset i 4 uger fra købsdato. Herefter er det muligt at forlænge både gruppemedlemsskab og kursus adgang.

Tilmelding er bindende.

Det betyder, at når du tilmelder dig, binder du dig uden mulighed for at stoppe betalingen. Du vil ligeledes være forpligtet til at betale forløbets fulde pris, selvom du ikke længere deltager på forløbet.

Køb af onlineforløb, kurser, webinarer samt andre produkter og ydelser hos virksomheden Maja Lykke, er ikke omfattet af fortrydelsesretten ifølge Forbrugeraftaleloven – nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Maja Lykke er til hver en tid altid berettiget til at lukke en deltager ud, såfremt at deltager overskrider eller ikke overholder de beskrevet regler.