Sales

Empowerment

4 ugers banebrydende salgsforløb for nye iværksættere, som vil lære at sælge indefra og ud!

Er du klar til en succesfuld og flyvende start på din iværksætterrejse?

Velkommen til dit ultimative springbræt!

Jeg lærer dig, der er ny iværksætter at elske at sælge indefra og ud – så du vil opleve en strøm af succeser lige fra begyndelsen af din selvstændige karriere.

Det jeg vil præsentere for dig i dag, er mere end unikt – det er faktisk en revolutionerende tilgang til salg. Nogen vil måske kalde den lidt “weird”, men med 27 års erfaring indenfor salg har jeg opdaget, at hemmeligheden bag et succesfuldt salg ikke findes i traditionelle metoder, salgsteknikker eller værktøjer.

Hemmeligheden ligger et helt andet sted!

Lad mig vise dig præcis, hvordan du går fra den frustrerende følelse af: “Aghrrr, jeg aner ikke, hvor jeg skal starte eller slutte?!” til en klar og detaljeret plan, der fører dig direkte til succes i din selvstændige forretning. 

Gør dig klar til at tage din virksomhed til nye højder!

Hvad drømmer du i vikeligheden om?

Hvor fantastisk det ville være, hvis du allerede om 4 uger mestrer ALT om, hvordan du:

01

STORsælger dine forløb, produkter og ydelser med selvtillid og overbevisning – UDEN at føle dig påtrængende eller anmassende. 

Med det rigtige salgskoncept vil dit salg føles legende nemt for dig – I promise you.!

02

Kommunikerer din passion og ekspertise klart og tydeligt, så din målgruppe forstår præcis, hvordan du kan hjælpe dem.

Du vil fremstå top professionel, stærk og sikker på hvilken forandring du kan hjælpe målgruppen med at skabe.

03

Identificerer og imødekommer din målgruppes behov og ønsker fra første øjeblik, så du kan sammensætte forløb og ydelser, der sikrer dig, at du går op i omsætning og ned i tid.

04

Skrive gode, fængende opslag til sociale medier, som vil få masser af likes og kommentarer – så du kan positionere dig som ekspert indenfor dit område.

Kort sagt, når du har sammensat dit Salgskoncept helt rigtigt fra starten, vil du opnå en vellykket og succesfuldt start på din iværksætter- og selvstændig karriere. 

Gør dig klar til at opleve en verden af muligheder og succes!

Jeg har omsat for 97.000 i denne måned

Efter at ha’ arbejdet i dybden med din drømmekunde-model, landede målgruppen endelig HELT

og jeg kunne så skrive et målrettet opslag fra hjertet til min målgruppe samtidig med, at jeg besluttede, at jeg fremover “KUN” udbyder det produkt, jeg allerhelst vil tilbyde (hvor jeg gør den største forskel)

og jeg samtidig hævede min pris MARKANT og det har virket MAGISK.

Månedens omsætning lander på 97.000 (rekord for mig – og det bedste er, at det er fordi, at jeg nu hjælper endnu flere med at få det helbred, de drømmer om)

jnhohnohno

Maria Schytt

ekspert i "Helbredsmæssigt kvantespring"

Jeg er så glad, fordi det føles helt rigtigt

I går arbejdede jeg med det sidste i mit salgskoncept, og så fik jeg følelsen af, at nu samlede det hele sig – nu er jeg der!

Nu ved jeg, hvad jeg skal gøre!

Og da jeg præsenterede det for min netværksgruppe, kiggede de på mig med nikkende anerkendelse, og jeg kunne se og mærke, at de endelig forstod præcis, hvad jeg laver, og hvem min målgruppe er.

Jeg er så glad, fordi det føles helt rigtigt.

159714478_10224904196822222_5428461245930570446_n

Anne Vibe Andreasen

Autentisk ledelsescoach for kvindelige mellemledere

jeg har det allerbedste udgangspunkt nu, og det føles fantastisk

Det bedste er, at jeg er kommet på plads med Geni-Diamanten. Og efter den er kommet helt på plads, er det hele bare landet så fint og blødt indeni mig.

Det hele giver så god mening for mig, og jeg bliver faktisk helt rørt over det, fordi jeg har det allerbedste udgangspunkt nu, og det føles fantastisk.

Derudover har jeg også fået helt styr på min målgruppe, og det er også bare kæmpestort at få landet den, fordi budskaberne bliver renere, og min tro på, at jeg kan gøre en forskel for min målgruppe – de spirituelle kvindelige ledere, bliver endnu stærkere.

324590675_933963971374311_2259002377496255423_n

Alberthe Siff Naeser

intuitiv og spirituel ledelsesmentor

men shit...

det der med at sælge og være fuldstændig sikker på sig selv, er lidt nemmere sagt end gjort…

Måske mærker du lige nu, at:

Fordi tænk, hvis du ikke har det, der skal til. Tænk, hvis du slet ikke er det hele værd. 

Kan du genkende disse tanker?

Jeg kan!

Men jeg har også knækket koden til at forløse det, der står i vejen. Det gør jeg ved at mikse det maskuline og det feminine, nemlig min lidt skøre bolcheblanding af modpolerne: salg og psykoterapi, coaching, Thetahealing og mindset-træning.

Det behøver ikke være surt og hårdt!

Med min banebrydende metode vil du opleve, hvordan ALT bliver lettere og mere strømlinet, så du pludselig får en overflod af energi og overskud til at være den bedste udgave af dig selv.

Ved at arbejde indefra og tackle det, der holder dig tilbage, vil du opleve et enestående kvantespring i dine resultater, mål og omsætning, som vil overgå dine vildeste forventninger.

Sådan var det for mig, og sådan kan det også blive for dig – lad mig vise dig vejen til din egen succeshistorie!

for første gang synes jeg, det er sjovt at sælge

Min intension og mål med forløbet var at få større glæde og lethed ved at have min egen business, og det må jeg sige, er blevet opfyldt.

Jeg har været selvstændig i mere end 15 år, og for første gang synes jeg, det er sjovt at sælge mig selv og mit produkt.

Faktisk føler jeg ikke rigtigt, at jeg sælger, jeg tillader mig bare at være mig – « at være mere på », at være mere synlig, og det gør mig mere glad og passioneret.
Maja kommer med mange guldkorn, bl.a. har jeg brugt sætningen: ”Sæt frygten i parentes og gør det alligevel”. Det har betydet mindre overspringshandlinger, som har resulteret i, at jeg har nået mit måneds mål og mere til!
Maja er nærværende, skarp, engageret og en super hepper.

23

Zanna Birgit Lyck

Healende zoneterapeut

FORLØBET var en øjenåbner for mig

Forløbet med Maja Lykke var en øjenåbner for mig, ikke kun fordi det har hjulpet mig til at være meget skarpere på salgsstrategien, men også fordi det har gjort mig opmærksom på de blokeringer og de overbevisninger, der gjorde det svært for mig at være 100 % til stede i min forretning.


Tusind tak søde Maja for din hjælp og vejledning

25

Beatrice Bonora

holistisk mentor, theherbalgeek.dk

Jeg tror på mig selv, jeg ved jeg kan

Først vil jeg sige tusinde tak for et kanon forløb, jeg
har virkelig fåret noget ud af det, både personligt og forretningsmæssigt.

Din måde at fortælle, lære fra dig, vis din oprigtige omsorg og kærligt spark, har passet til mig.

Jeg valgte dit forløb for at blive klogere på min målgruppe og det fik jeg. Men alt det andet jeg fik var en gave.

Jeg tror på mig selv, jeg ved jeg kan og ingen andre skal få mig til at tro andet.

Jeg kan varmt anbefale dig, ikke kun fordi du er kvinde men fordi du er dig.

23

Karina Nygaard Kristensen

hypnoterapeut, Nygaard hypnose.

Hvis du spørger de kvinder

der har været i forløb hos mig, hvad det har givet dem

så fortæller de ofte, at de er blevet mere modige og har fået mindre modstand på at sælge. De fortæller, at de er fyldt med energi – og så fortæller de om deres resultater:

HVILKE RESULTATER DRØMMER DU OM?

På SALES EMPOWERMENT får du opskriften på, hvordan du skaber den forretning, du drømmer om.

Så kære iværksætter

hvordan ville det være for dig

 hvis du lige nu, kunne skabe grundfundamentet til at bygge en forretning, som giver dig:

En strøm af kunder, der vælter ind, og det er totalt nemt og ubesværet for dig at drive din forretning med lethed – det føles så rigtigt og i tråd med dine vigtigste værdier.

Tænk stort, mærk og oplev
hvordan dit iværksætterliv kan kommer til at se ud

Ahh, jeg håber, du ligesom jeg mærker en varme og en glæde stige op i dig.

En følelse af, at det er præcis sådan her, du ønsker, at det skal være.

På SALES EMPOWERMENT vil du opleve, at du kan meget mere, end du tror.

Alt dette får du

here goes:

01

Modul - SALGS-GENI-DIAMANTEN

SOM GØR DIG TIL EN VINDER

Oplev værdien i min egenudviklede model, der hjælper dig med at skabe et SALGSfundament i din forretning, baseret på alle dine unikke kompetencer og talenter – inklusiv dem, du måske har overset!

Ved at mestre alle 5 grene i denne model sikrer du dig en helstøbt, succesfuld forretning, som du vil elske. Gør dig bemærket og tiltræk den perfekte målgruppe, for hvem det helt særlige, du kan, er særligt relevant.

Lær at kommunikere direkte og effektivt med din målgruppe, så de bliver 100 % overbeviste om, at du er den rette for dem.

Værdi: 2.000 kr ex. moms

02

Modul - MÅLGRUPPEN

BLIV DEN ULTIMATIVE EKSPERT FOR DIN DRØMMEKUNDE

Tidligere kunder har oplevet, at netop dette modul skaber en enorm forskel i deres salg.

Ved hjælp af min Drømmekundemodel og inspirerende eksempler får du indsigt i, hvem DIN drømmekunde er, og du lærer præcis, hvilke spørgsmål du skal stille dem for at målrette dit indhold, dine kurser og dine produkter direkte til deres behov.

Når du taler direkte til en specifik person med specifikke udfordringer, begrænsninger og drømme, vil kunderne flokkes om dig. Det vil have afgørende betydning for, at de vælger netop dig.


Værdi 2.000 kr ex. moms

03

Modul - VINDERSALGSARGUMENT

OG "STOP OP" TITEL - SOM SIKRER DIG WAUW-EFFEKT

Er du i stand til at forklare kort, præcist og spot-on på 2-3 linjer, hvad du laver, hvem din målgruppe er, og hvilken forandring du skaber? Og kan du gøre det så klart, at selv din tante Oda forstår det?

Forestil dig, at du sidder til et netværksmøde eller et middagsselskab, og præsentationsrunden når til dig. På bare 2 minutter pitcher du dig selv og din forretning så overbevisende, at alle omkring dig forstår præcis, hvorfor de skal vælge dig. De sender dig anerkendende blikke og nikker, fordi du meget kort og præcist har fortalt, hvorfor netop du er eksperten inden for dit særlige område.

Du vil opleve et kæmpe boost i din selvsikkerhed, som vil have en kæmpe effekt på dit salg.

Værdi: 2.000 kr ex. moms

04

Modul - SALGSKONCEPTET

SOM STORSÆLGER SIG SELV

The grand finale, hvor du samler de 3 foregående moduler i et samlet, Salgskoncept.

Dette er fundamentet for din forretning, og herfra vil alt, hvad du drømmer om udspringe. Med dette storsælgende Salgskoncept vil du skabe en forretning, der vokser og blomstrer for evigt. Du vil opleve, at du tiltrækker de helt rigtige kunder og synes, det er sjovt og nemt at sælge.

Du ved, at grundlaget for din forretning er gennemarbejdet og gennemtestet, så du kan stå 100% inde for, at DU er eksperten inden for dette specifikke område.

Du vil opleve at du sælger indefra og ud – og derfra kan både din forretning og din omsætning gå op op op!

Værdi: 2.000 kr ex. moms

+

Lukket Facebookgruppe

Du får 1 måneds GRATIS adgang til min eksklusive, lukkede Facebookgruppe

hvor du to gange hver måned kan få personlig hjælp og sparring omkring dit Salgskoncept og din personlige udvikling. Jeg har haft forretning i 3,5 år og har haft gode resultater fra day one. Jeg deler generøst mine erfaringer fra både vellykkede og mindre succesfulde kampagner samt inspirerende salgs- og markedsføringsaktiviteter og de uundgåelige fiaskoer. Lær af mine erfaringer og spring hurtigere frem mod din egen succes – uden at betale for de dyre lærepenge, jeg selv har betalt.

Værdi: 2.000 kr ex. moms

Du får uundværlig undervisning og hjælp til at skabe en succesfuld forretning fra starten. Så du undgår spildte år med nedslående salg og den knugende følelse af fiasko.

Tag dette skridt og invester i din fremtidige succes!

din investering

 – en positiv overraskelse venter dig!

Jeg er selv helt oppe at køre over dette tilbud!

Det er så grundlæggende vigtig viden, som alle nye iværksættere fortjener at have, og prisen skal være tilgængelig for alle.

Hvis jeg kigger på, hvad mine forløb og kurser normalt koster (og i den grad også er værd), så skulle dette forløb koste mindst 10.000 kr. ex. moms! Fordi det er den samlede værdi.

Men du skal ikke betale den pris!

Jeg vil gerne vise dig, hvor utroligt effektivt og ubesværet du kan drive din forretning, når du lærer at sælge indefra og ud. Min tilgang til salg, forretning og livet kan gøre en enorm forskel for din forretning og dine resultater.

Jeg ved, det virker, og det vil også virke for dig!

Derfor får du nu adgang til dette fantastiske tilbud til den VILDESTE pris nogensinde.

for hele 4 ugers transformation på højt plan.


Er det ikke magisk?!

Men vent, der er mere!

Udover denne vanvittige rabat, får du også 2 af mine allerbedste undervisninger.

En optaget live-session om, hvordan du formulerer salgsargumenter, der virker hver gang!

I undervisningen lærer jeg dig en model, som du kommer til at bruge hver eneste dag i din selvstændige karriere. Den kan bruges til at perfektionere din pitch, dine møder, dine salgssamtaler, beskrive dine forløb og dit indhold – til ALT i dit salg!


Værdi: 3.000 kr ex. moms.

En undervisning om overspringshandlinger

Desuden får du en undervisning om, hvordan du undgår overspringshandlinger og når dine mål på halvdelen af tiden.
Vejen til kontinuerlig fremdrift og handling ligger i denne undervisning, og den får du GRATIS med i dit køb.

Værdi: 3.000 kr ex. moms

I alt samlet værdi: 16.000 kr. ex. moms.

men du får en særlig early bird pris

Tryk nu og kurset vil være hos dig indenfor 2 minutter.

Derefter kan du starte med at skabe din helt unikke forretning og gøre en forskel i verden.

PS: Du kan trække kurset fra som en udgift i din virksomhed, hvis du opretter et CVR-nummer indenfor et halvt år. Du får også købsmomsen tilbage!

Så alt i alt en vanvittig billig måde at kickstarte din iværksætterrejse på.

jeg tilbyder dig

100% tilfredsheds-garanti

Jeg er så sikker på, at du vil opleve en værdi af forløbet, at jeg vil tilbyde dig en 100% tilfredshedsgaranti.

Det betyder, at hvis du efter at have set alle modulerne og udfyldt alle workbooks, ikke er tilfreds med forløbet eller oplever, at du ikke har fået værdi af forløbet, får du dine penge tilbage. Du skal blot sende et par ord til mig om din mangelfulde oplevelse, og så vil du have pengene retur på din konto indenfor få dage.

Så det er da en win-win-situation, der vil noget, ikke sandt?

Du har intet at tabe og alt at vinde.

Mød din mentor

- som har en unik kombination af salgsekspertise og empati

Lad mig præsentere mig selv – jeg er din mentor med en unik blanding af erfaringer og titler: Gennem 27 år har jeg været en top-dollar salgshaj, samtidig med at jeg er en empatisk og medfølende psykoterapeut, der bringer spirituelle elementer og et mindset-fokus ind i min forretning.

Jeg hjælper dig med at forløse alt dit  “gamle shit”, der står i vejen for dit salg, dine drømmeresultater og generelt blokerer og spænder ben for dig i livet. Kender du det? Med hjælp fra universet henter vi den absolut højeste og bedste nye styrkende overbevisning, som vil føles som din nye bedste ven.

Jeg er heldigvis også (grundet den der lidt ding dong underlige kombi) hende, om hjælper dig med at sælge dine forløb og ydelser på en måde, der føles virkelig godt indeni dig. 

Efter et forløb hos mig, vil salg slet ikke føles som salg. Men tro mig – du vil sælge, du vil være synlig, du vil pitche, som om du aldrig har lavet andet – og bedst af alt, du vil ELSKE det!

Sandheden om, hvordan det er at arbejde sammen med mig:

Ofte stillede spørgsmål og svar

Forløbet starter så snart du har trykket på købsknappen. Jeg har det selv sådan, at når jeg først har gejst og energi på noget, så vil jeg gerne i gang nuuu. Derfor er al undervisning optaget på forhånd, således at første uge, altså modul 1, introduktionsmodulet og dine bonusser frigives med det samme.

Joo, kært barn har mange navne. Jeg kalder det et forløb, fordi du modtager et modul samt integrerende øvelser og arbejdsark hver uge. Disse bliver sendt direkte til din e-mail, så du har dem lige ved hånden. De vil også være tilgængelige for dig i det system, jeg bruger, nemlig Simplero.

Der er 1-2 timers undervisning hver uge. Derudover er det vigtigt, at du giver dig tid til at udfylde de tilhørende opgaver, ellers vil du ikke få nok værdi ud af forløbet. Det er forskelligt, hvor meget tid mine kunder bruger på opgaverne, men minimum 1 time om ugen og maksimum… ja, der er ikke noget maksimum, fordi jo mere du går i dybden med opgaverne, jo større værdi får du.

Ja, du modtager inkl. i prisen 1 måneds gratis adgang til en lukket Facebook-gruppe, hvor du kan få hjælp og sparring på dine spørgsmål 2 gange om måneden. Derudover vil du modtage peptalks og uformelle videoer fra mig, som mindsker overspringshandlinger og sikrer, at du holder dig på sporet hele vejen igennem. Der vil også løbende komme tilbud om yderligere hjælp, fordi dig som er TOP committed og klar til at tage din forretning til næste niveau.

Det afhænger af, hvor villig du er til at arbejde med de opgaver, du modtager undervejs, samt hvor åben du er for at teste og justere fremover. Fordi det er sjældent, at noget er helt perfekt første gang, du laver det. Hvis du gør alt, hvad jeg underviser i, i videoerne, og hvis du laver opgaverne i workbooken, vil du sidde tilbage med et fuldstændigt perfekt og salgsbart grundfundament, som vil gøre en kæmpe forskel for dit salg, for dig selv og for din forretning i det hele taget, både nu og i fremtiden.

Ja, jeg er så sikker på, at du vil opleve en værdi af forløbet, at jeg vil tilbyde dig en 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis du efter at have set alle modulerne og udfyldt alle workbooks ikke er tilfreds med forløbet eller oplever, at du ikke har fået værdi af forløbet, får du dine penge tilbage. Du skal blot sende et par ord til mig om din mangelfulde oplevelse, og så vil du have pengene retur på din konto indenfor få dage.

Så det er da en win-win-situation, der vil noget, ikke sandt? Du har intet at tabe og alt at vinde.

Nej, som udgangspunkt er der ikke teknisk hjælp og assistance undervejs, men hvis der er noget omkring kurset, der driller, vil min tekniske support naturligvis hjælpe dig.

Et sidste pip herfra

hvis du vil have mit råd

(uden du egentlig rigtig har bedt om det – sorry)

så vil jeg bare sige, at det er vigtigt, at du lige nu går ned i kroppen og MÆRKER om det er nu! Nu, hvor du vil tage action og handling og gå efter det, du ønsker dig allermest. Fordi dit hoved vil altid være “fornuftig Per” og “Det går aldrig godt-Dorthe”, men de ægte svar finder du i kroppen.

Og hvis du i kroppen mærker et “HELL yeah!” til SALES EMPOWERMENT, så tryk på knappen, og lad os tilbringe fire magiske uger sammen.

Kh Maja Lykke

© Copyright 2023 Maja Lykke – Salgsmindset

Betalingsbetingelser:

Tilmelding er bindende.

Det betyder, at når du tilmelder dig, binder du dig uden mulighed for at stoppe betalingen. Du vil ligeledes være forpligtet til at betale forløbets fulde pris, selvom du ikke længere deltager på forløbet.

Køb af onlineforløb, kurser, webinarer samt andre produkter og ydelser hos virksomheden Maja Lykke, er ikke omfattet af fortrydelsesretten ifølge Forbrugeraftaleloven – nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Maja Lykke er til hver en tid altid berettiget til at lukke en deltager ud, såfremt at deltager overskrider eller ikke overholder de beskrevet regler.