sælg mere!

videokursus til dig, som vil opnå meget mere salg nu...

dit næste vigtige skridt...

Er du klar til at stoppe med at nøjes, og i stedet nå de salgsmål du sætter dig for?

Jeg har lavet et nemt og overskueligt videokursus, som trin for trin hjælper dig med at sælge mere på kort tid. Du får hands-on konkrete råd, som du kan implementere i din forretning allerede i dag.

Du får altså helt konkrete salgsmetoder til at øge dit salg – lige her og nu.

Kurset er relevant for dig der er selvstændig og ikke har de resultater du gerne vil have.

Det kan blive en realitet, for mindre end hvad en sandwich plus juice koster

Med dette videokursus kan du se frem til:

 

Kapitel 1

Velkommen
og intro til mig

Velkommen til!

Jeg har lavet dette kursus til dig, som trin for trin viser dig, hvordan du når dine salgsmål.

Så starter vi.

Kapitel 2

De 5 grundelementer til et salgsbart koncept

Få styr på 5 vigtige grundelementer, når du skal udvikle dit (næste) unikke salgsbare koncept til en målgruppe, som vil elske at købe dine produkter. Jeg gennemgår dem slavisk, så du ikke behøver at gætte dig frem. 

Kapitel 3

Hvem er din målgruppe?

Det er afgørende for dit salg, at du er 100% skarp på din målgruppe og dine drømmekunder. Dine drømmekunder er dem, du virkelig elsker at arbejde med, og dem, der naturligt tiltrækkes af dig, fordi du er det perfekte match for dem. Det gør alt nemmere, når du taler direkte til dine drømmekunder.

Kapitel 4

Beskriv på 2-3 linjer hvad du sælger

Det lyder måske ikke som noget, der er specielt vigtigt, men det er den, der binderhele dit salgskoncept sammen til en kort sætning, som fortæller alt på 2-3 linjer. Din USP skal altså være en meget kort beskrivelse af, hvad du sælger, hvem du sælger til (målgruppe) og hvad du kan hjælpe kunden med.

Kapitel 5

Lav en markedsføringsplan og følg den

Det er vigtigt, at du laver en solid markedsføringsplan, som sikrer dig, at du altid er top of mind hos din målgruppe. Jeg lærer dig, hvordan du udarbejder en solid købsrejse, og jeg lærer dig en metode til at lave en markedsføringsplan, som sikrer dig, at du når i mål.

Du får mine 11 bedste forslag til hvilke salgs- og markedsføringsaktiviteter, du med fordel kan igangsætte, for at nå dit mål.

Kapitel 6

Lav en contentplan, og bliv "top of mind" hos din målgruppe

 Det altafgørende, at du er synlig. Derfor skal du lave en plan for, hvornår du vil poste, og hvornår du vil skrive dit indhold. Jeg giver dig 12 guidelines til at lave content til din målgruppe. Med disse guidelines bliver det nemt og hurtigt at lave content.

Kurset er tilrettelagt, så det er nemt at skabe resultater nu

Og vent til du hører prisen, den vil med garanti få dig til at tænke WHAT!

Investering

 – en positiv overraskelse venter dig!

Kurset viser dig trin for trin hvordan du skabe nye og bedre resultater i din virksomhed. Det er ikke helt gratis…

Men næsten!

Du får styr på 5 vigtige grundelementer, når du skal udvikle dit (næste) unikke salgsbare koncept til en målgruppe, som vil elske at købe dine produkter.

Du bliver ultra skarpt på din unikke målgruppe.

Du lærer at koge essensen af det den forandring du skaber, ned til en sætning.  

Jeg lærer dig at udarbejde en solid markedsføringsplan, som sikrer, at du altid er top of mind hos din målgruppe.

Du får mine 11 bedste forslag til, hvilke salgs- og markedsføringsaktiviteter, du med fordel kan igangsætte for at nå dit mål.

Du modtager 12 guidelines til at lave content til din målgruppe. Med disse guidelines bliver det nemt og hurtigt at lave content og en contentplan.

Kurset er med andre ord pakket med masser af konkrete råd og vejledninger, som du kan igangsætte med det samme.

Jeg ved, disse salgsråd jeg giver dig virker, og de vil også virke for dig!

Derfor får du nu adgang til dette fantastiske tilbud til den VILDESTE pris nogensinde.

Normalpris 2000 kr. eks. moms

DIN PRIS KUN

129 kr.

eksl. moms

for hands on undervisning spækket med konkrete salgsråd.


Det er da ikke til at sige nej til vel?!

Mød din mentor

- som har en unik kombination af salgsekspertise og empati

Jeg er din mentor med en anderledes blanding af erfaringer og titler: Gennem 29 år har jeg arbejdet med salg og markedsføring, jeg er uddannet psykoterapeut og Thetahealer og elsker alt omkring selvudvikling og vækst på alle planer.

Jeg hjælper dig med at forløse alt dit  “gamle shit”, der står i vejen for dit salg, dine drømmeresultater og generelt blokerer og spænder ben for dig i livet. Kender du det? Med hjælp fra universet henter vi den absolut højeste og bedste nye styrkende overbevisning, som vil føles som din nye bedste ven.

Jeg er heldigvis også (grundet den der lidt ding dong underlige kombi) hende, om hjælper dig med at sælge dine forløb og ydelser på en måde, der føles virkelig godt indeni dig. 

Efter et forløb hos mig, vil salg slet ikke føles som salg. Men tro mig – du vil sælge, du vil være synlig, du vil pitche, som om du aldrig har lavet andet – og bedst af alt, du vil ELSKE det!

Maja Lykke

Et sidste pip herfra

hvis du vil have en lidt længere videoforklaring på hvad du har i vente, så se med her:

Afspil video

Jeg vil bare sige, at det er vigtigt, at du lige nu stopper med at nøjes og lave overspringshandlinger, og i stedet tager action og handling og gå efter det, du ønsker dig allermest.

Det perfekte tidspunkt kommer aldrig. Tingene sker ikke af sig selv hvis du blot ønsker det. Og intet her i livet er tilfældigt. Du har lige nu poweren til at tage ansvar for at nå dine salgsmål.

Og hvis du vil have min hjælp til at komme i mål, så tryk på knappen, og sæt igang.

Kun 129 kr. eksl. moms for kurset spækket med konkrete salgsråd.

En lille investering i bytte for en stor indsigt.

Kh Maja Lykke

© Copyright 2023 Maja Lykke – Salgsmindset

Handelsbetingelser:

Ved køb har du adgang til kurset i 4 uger fra købsdato. Herefter er det muligt at forlænge både gruppemedlemsskab og kursus adgang.

Tilmelding er bindende.

Det betyder, at når du tilmelder dig, binder du dig uden mulighed for at stoppe betalingen. Du vil ligeledes være forpligtet til at betale forløbets fulde pris, selvom du ikke længere deltager på forløbet.

Køb af onlineforløb, kurser, webinarer samt andre produkter og ydelser hos virksomheden Maja Lykke, er ikke omfattet af fortrydelsesretten ifølge Forbrugeraftaleloven – nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Maja Lykke er til hver en tid altid berettiget til at lukke en deltager ud, såfremt at deltager overskrider eller ikke overholder de beskrevet regler.