Sådan sælger du (meget) mere!

Følg denne 25 siders trin for trin guide og skab nye og bedre resultater.

dit næste vigtige skridt...

Er du klar til at stoppe med at nøjes, og i stedet nå de salgsmål du sætter dig for?

Jeg har lavet en 25 siders salgsguide, som netop trin for trin hjælper dig med de spørgsmål, som testen omhandler. Når du har arbejdet med de 5 punkter i salgsguiden, vil du med sikkerhed give nogle helt andre svar i testen.

Du får altså 25 sider spækket med helt konkrete salgsmetoder til at øge dit salg – lige her og nu.

Guiden er relevant for dig der er selvstændig og ikke har de resultater du gerne vil have.

Det kan blive en realitet, for mindre end hvad en kop kaffe koster.

Hvad du får

Med denne guide i hånden kan du se frem til:

Side 4-5

Velkommen
og intro til mig

Velkommen til!

Jeg har lavet en guide til dig, som trin for trin viser dig, hvordan du når dine salgsmål.

Så starter vi.

Side 6-7

De 5 grundelementer til et salgsbart koncept

Få styr på 5 vigtige grundelementer, når du skal udvikle dit (næste) unikke salgsbare koncept til en målgruppe, som vil elske at købe dine produkter. Jeg gennemgår dem slavisk, så du ikke behøver at gætte dig frem. 

Side 8-9

Hvem er din målgruppe?

Det er afgørende for dit salg, at du er 100% skarp på din målgruppe og dine drømmekunder. Dine drømmekunder er dem, du virkelig elsker at arbejde med, og dem, der naturligt tiltrækkes af dig, fordi du er det perfekte match for dem. Det gør alt nemmere, når du taler direkte til dine drømmekunder.

Side 10-11

Beskriv på 2-3 linjer hvad du sælger

Det lyder måske ikke som noget, der er specielt vigtigt, men det er den, der binderhele dit salgskoncept sammen til en kort sætning, som fortæller alt på 2-3 linjer. Din USP skal altså være en meget kort beskrivelse af, hvad du sælger, hvem du sælger til (målgruppe) og hvad du kan hjælpe kunden med.

Side 12-19

Lav en markedsføringsplan og følg den

Det er vigtigt, at du laver en solid markedsføringsplan, som sikrer dig, at du altid er top of mind hos din målgruppe. Jeg lærer dig, hvordan du udarbejder en solid købsrejse, og jeg lærer dig en metode til at lave en markedsføringsplan, som sikrer dig, at du når i mål.

Du får mine 11 bedste forslag til hvilke salgs- og markedsføringsaktiviteter, du med fordel kan igangsætte, for at nå dit mål.

Side 20-23

Lav en contentplan, og bliv "top of mind" hos din målgruppe

 Det altafgørende, at du er synlig. Derfor skal du lave en plan for, hvornår du vil poste, og hvornår du vil skrive dit indhold. Jeg giver dig 12 guidelines til at lave content til din målgruppe. Med disse guidelines bliver det nemt og hurtigt at lave content.

Er det ikke vildt så meget du får med i denne 25 siders guide?

Vent til du hører prisen, den vil med garanti få dig til at tænke WHAT!

Investering

 – en positiv overraskelse venter dig!

salgsguide viser dig trin for trin hvordan du skabe nye og bedre resultater i din virksomhed. Salgsguiden er ikke gratis…

Men næsten!

Du får styr på 5 vigtige grundelementer, når du skal udvikle dit (næste) unikke salgsbare koncept til en målgruppe, som vil elske at købe dine produkter.

Du bliver ultra skarpt på din unikke målgruppe.

Du lærer at koge essensen af det den forandring du skaber, ned til en sætning.  

Jeg lærer dig at udarbejde en solid markedsføringsplan, som sikrer, at du altid er top of mind hos din målgruppe.

Du får mine 11 bedste forslag til, hvilke salgs- og markedsføringsaktiviteter, du med fordel kan igangsætte for at nå dit mål.

Du modtager 12 guidelines til at lave content til din målgruppe. Med disse guidelines bliver det nemt og hurtigt at lave content og en contentplan.

Salgsguiden er med andre ord pakket med masser af konkrete råd og vejledninger, som du kan igangsætte med det samme.

Jeg ved, disse salgsråd jeg giver dig i guiden virker, og de vil også virke for dig!

Derfor får du nu adgang til dette fantastiske tilbud til den VILDESTE pris nogensinde.

Normalpris 300 kr. eks. moms

DIN PRIS KUN

49 kr.

eksl. moms

for 25 sider spækket med konkrete salgsråd.


Det er da ikke til at sige nej til vel?!

Mød din mentor

- som har en unik kombination af salgsekspertise og empati

Jeg er din mentor med en anderledes blanding af erfaringer og titler: Gennem 29 år har jeg arbejdet med salg og markedsføring, jeg er uddannet psykoterapeut og Thetahealer og elsker alt omkring selvudvikling og vækst på alle planer.

Jeg hjælper dig med at forløse alt dit  “gamle shit”, der står i vejen for dit salg, dine drømmeresultater og generelt blokerer og spænder ben for dig i livet. Kender du det? Med hjælp fra universet henter vi den absolut højeste og bedste nye styrkende overbevisning, som vil føles som din nye bedste ven.

Jeg er heldigvis også (grundet den der lidt ding dong underlige kombi) hende, om hjælper dig med at sælge dine forløb og ydelser på en måde, der føles virkelig godt indeni dig. 

Efter et forløb hos mig, vil salg slet ikke føles som salg. Men tro mig – du vil sælge, du vil være synlig, du vil pitche, som om du aldrig har lavet andet – og bedst af alt, du vil ELSKE det!

Maja Lykke

Et sidste pip herfra

hvis du vil have mit råd

(uden du egentlig rigtig har bedt om det – sorry)

Jeg vil bare sige, at det er vigtigt, at du lige nu stopper med at nøjes og lave overspringshandlinger, og i stedet tager action og handling og gå efter det, du ønsker dig allermest.

Det perfekte tidspunkt kommer aldrig. Tingene sker ikke af sig selv hvis du blot ønsker det. Og intet her i livet er tilfældigt. Du har lige nu poweren til at tage ansvar for at nå dine salgsmål.

Og hvis du vil have min hjælp til at komme i mål, så tryk på knappen, og sæt igang.

Kun 49 kr. eksl. moms for 25 sider spækket med konkrete salgsråd.

En lille investering i bytte for en stor indsigt.

Kh Maja Lykke

© Copyright 2023 Maja Lykke – Salgsmindset

Handelsbetingelser:

Ved køb har du adgang til kurset i 4 uger fra købsdato. Herefter er det muligt at forlænge både gruppemedlemsskab og kursus adgang.

Tilmelding er bindende.

Det betyder, at når du tilmelder dig, binder du dig uden mulighed for at stoppe betalingen. Du vil ligeledes være forpligtet til at betale forløbets fulde pris, selvom du ikke længere deltager på forløbet.

Køb af onlineforløb, kurser, webinarer samt andre produkter og ydelser hos virksomheden Maja Lykke, er ikke omfattet af fortrydelsesretten ifølge Forbrugeraftaleloven – nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Maja Lykke er til hver en tid altid berettiget til at lukke en deltager ud, såfremt at deltager overskrider eller ikke overholder de beskrevet regler.