Sales

Empowerment

2 ugers forløb for selvstændige der ønsker at sælge mere men gøre mindre!

Hvordan er det muligt?

Ved at gøre det rigtige, i stedet for at famle rundt og gøre en masse, der ikke virker.

Når alt i din virksomhed er 100% skarpt og to the point, så forstår din målgruppe, hvorfor de skal købe ind hos dig. De mærker ganske enkelt, at du er den rigtige til at hjælpe dem videre med det produkt, forløb eller ydelse, du tilbyder. Og når de gør det, kan du meget sælge mere på den halve tid

Lad mig vise dig præcis, hvordan du går fra den frustrerende følelse af: “Aghrrr, jeg aner ikke, hvor jeg skal starte eller slutte?!” til en klar og detaljeret plan, der fører dig direkte til succes i din selvstændige forretning. 

Gør dig klar til at tage din virksomhed til nye højder!

Er du klar til en succesfuld iværksætterrejse?

Nøglen til at skabe en succesfuld forretning er...

Det allervigtigste for at skabe en succesfuld virksomhed med overskud og frihed – indeni dig selv, i din hverdag og på din bankkonto er, at du skal have et 100% salgsbart grundfundament, som du kan bygge din virksomhed op omkring.

Det giver næsten sig selv, når du tænker over det. Hvis ikke Nike havde så stærkt et grundfundament med et letforståeligt, meget konkret slogan, en sikker kommunikation og et ydre, der oser af selvtillid, så var de bare et sportsmærke som så mange andre.

Hvis ikke store kendte navne som Tony Robbins, Brené Brown og Marie Kondo var så tydelige i alt, hvad de står for, og ved præcis hvad de gerne vil hjælpe os med at lære, så ville de ikke være der, hvor de er i dag.

Deres sikkerhed er dragende. Det gør os nemlig trygge, når vi fornemmer, at den vi skal købe ind på, selv tror fuldt ud på deres koncept og samtidig kan formulere deres budskaber klart og tydeligt til os, så vi forstår, hvad de mener på et split sekund.

Derfor er det vigtigt for, at du kan nå dine mål og drømme, at du bruger tid på at bygge grundstammen i din virksomhed op og udvikler et stærkt og salgsbart grundfundament, som gør det nemt for dig at sælge og vækste din virksomhed til nye højder.

Jeg har omsat for 97.000 i denne måned

Efter at ha’ arbejdet i dybden med din drømmekunde-model, landede målgruppen endelig HELT

og jeg kunne så skrive et målrettet opslag fra hjertet til min målgruppe samtidig med, at jeg besluttede, at jeg fremover “KUN” udbyder det produkt, jeg allerhelst vil tilbyde (hvor jeg gør den største forskel)

og jeg samtidig hævede min pris MARKANT og det har virket MAGISK.

Månedens omsætning lander på 97.000 (rekord for mig – og det bedste er, at det er fordi, at jeg nu hjælper endnu flere med at få det helbred, de drømmer om)

jnhohnohno

Maria Schytt

ekspert i "Helbredsmæssigt kvantespring"

Jeg er så glad, fordi det føles helt rigtigt

I går arbejdede jeg med det sidste i mit salgskoncept, og så fik jeg følelsen af, at nu samlede det hele sig – nu er jeg der!

Nu ved jeg, hvad jeg skal gøre!

Og da jeg præsenterede det for min netværksgruppe, kiggede de på mig med nikkende anerkendelse, og jeg kunne se og mærke, at de endelig forstod præcis, hvad jeg laver, og hvem min målgruppe er.

Jeg er så glad, fordi det føles helt rigtigt.

159714478_10224904196822222_5428461245930570446_n

Anne Vibe Andreasen

Autentisk ledelsescoach for kvindelige mellemledere

jeg har det allerbedste udgangspunkt nu, og det føles fantastisk

Det bedste er, at jeg er kommet på plads med Geni-Diamanten. Og efter den er kommet helt på plads, er det hele bare landet så fint og blødt indeni mig.

Det hele giver så god mening for mig, og jeg bliver faktisk helt rørt over det, fordi jeg har det allerbedste udgangspunkt nu, og det føles fantastisk.

Derudover har jeg også fået helt styr på min målgruppe, og det er også bare kæmpestort at få landet den, fordi budskaberne bliver renere, og min tro på, at jeg kan gøre en forskel for min målgruppe – de spirituelle kvindelige ledere, bliver endnu stærkere.

324590675_933963971374311_2259002377496255423_n

Alberthe Siff Naeser

intuitiv og spirituel ledelsesmentor

Hvem er det vigtigt for?

Det er vigtigt, ja faktisk altafgørende, for alle selvstændige som ikke har de resultater, de ønsker, i deres virksomhed i dag! Derfor er det, jeg vil tilbyde dig i dag, noget som potentielt set kan gøre, at du står et helt andet sted i din virksomhed om bare 4 uger.

Det, du kan se frem til, når du har gennemført 4 ugers forløbet SALES EMPOWERMENT, vil ændre dit syn på salg, synlighed og resultater.

Det er så transformerende og unikt at arbejde med salg på den måde, som jeg vil lære dig, at det kan ændre hele din tankegang omkring salg. Og mit gæt er, at din tilgang til salg ser helt anderledes ud, når du har afsluttet forløbet. Nogle siger endda, at de oplever et ‘før’ og et ‘efter’, at de har arbejdet med den metode, jeg vil lære dig. Om du mærker det samme, vil tiden vise.

 

HVEM ER FORLØBET FOR?

Kort sagt er forløbet SALES EMPOWERMENT for alle selvstændige

Er du ikke tilfreds, får du dine penge til tilbage

Det, jeg kan garantere dig, er, at hvis du ikke er tilfreds med det, du har lært, når du har gennemført forløbet, så skal du ikke betale en krone. Jeg samler kun på glade, tilfredse kunder, som mærker værdi og forandring, når de arbejder med min tilgang til salg. Mit håb er, at du efter 4 uger mærker netop det, og hvis ikke, ja, så får du alle dine penge retur.

Det er da win-win ik!

Alt dette får du

here goes:

01

Modul - SALGS-GENI-DIAMANTEN

SOM GØR DIG TIL EN VINDER

Oplev værdien i min egenudviklede model, der hjælper dig med at skabe et SALGSfundament i din forretning, baseret på alle dine unikke kompetencer og talenter – inklusiv dem, du måske har overset!

Ved at mestre alle 5 grene i denne model sikrer du dig en helstøbt, succesfuld forretning, som du vil elske. Gør dig bemærket og tiltræk den perfekte målgruppe, for hvem det helt særlige, du kan, er særligt relevant.

Lær at kommunikere direkte og effektivt med din målgruppe, så de bliver 100 % overbeviste om, at du er den rette for dem.

Værdi: 2.000 kr ex. moms

02

Modul - MÅLGRUPPEN

BLIV DEN ULTIMATIVE EKSPERT FOR DIN DRØMMEKUNDE

Tidligere kunder har oplevet, at netop dette modul skaber en enorm forskel i deres salg.

Ved hjælp af min Drømmekundemodel og inspirerende eksempler får du indsigt i, hvem DIN drømmekunde er, og du lærer præcis, hvilke spørgsmål du skal stille dem for at målrette dit indhold, dine kurser og dine produkter direkte til deres behov.

Når du taler direkte til en specifik person med specifikke udfordringer, begrænsninger og drømme, vil kunderne flokkes om dig. Det vil have afgørende betydning for, at de vælger netop dig.


Værdi 1.000 kr ex. moms

03

Modul - VINDERSALGSARGUMENT

OG "STOP OP" TITEL - SOM SIKRER DIG WAUW-EFFEKT

Er du i stand til at forklare kort, præcist og spot-on på 2-3 linjer, hvad du laver, hvem din målgruppe er, og hvilken forandring du skaber? Og kan du gøre det så klart, at selv din tante Oda forstår det?

Forestil dig, at du sidder til et netværksmøde eller et middagsselskab, og præsentationsrunden når til dig. På bare 2 minutter pitcher du dig selv og din forretning så overbevisende, at alle omkring dig forstår præcis, hvorfor de skal vælge dig. De sender dig anerkendende blikke og nikker, fordi du meget kort og præcist har fortalt, hvorfor netop du er eksperten inden for dit særlige område.

Du vil opleve et kæmpe boost i din selvsikkerhed, som vil have en kæmpe effekt på dit salg.

Værdi: 1.000 kr ex. moms

04

Modul - SALGSKONCEPTET

SOM STORSÆLGER SIG SELV

The grand finale, hvor du samler de 3 foregående moduler i et samlet, Salgskoncept.

Dette er fundamentet for din forretning, og herfra vil alt, hvad du drømmer om udspringe. Med dette storsælgende Salgskoncept vil du skabe en forretning, der vokser og blomstrer for evigt. Du vil opleve, at du tiltrækker de helt rigtige kunder og synes, det er sjovt og nemt at sælge.

Du ved, at grundlaget for din forretning er gennemarbejdet og gennemtestet, så du kan stå 100% inde for, at DU er eksperten inden for dette specifikke område.

Du vil opleve at du sælger indefra og ud – og derfra kan både din forretning og din omsætning gå op op op!

Værdi: 1.000 kr ex. moms

Du får uundværlig undervisning og hjælp til at skabe en succesfuld forretning. Så du undgår spildte år med nedslående salg og den knugende følelse af fiasko.

Tag dette skridt og invester i din fremtidige succes!

din investering

 – en positiv overraskelse venter dig!

Jeg er selv helt oppe at køre over dette tilbud!

Det er så grundlæggende vigtig viden, som alle nye iværksættere fortjener at have, og prisen skal være tilgængelig for alle.

Hvis jeg kigger på, hvad mine forløb og kurser normalt koster (og i den grad også er værd), så skulle dette forløb koste mindst 5.000 kr. ex. moms! Fordi det er den samlede værdi.

Men du skal ikke betale den pris!

Jeg vil gerne vise dig, hvor utroligt effektivt og ubesværet du kan drive din forretning, når du lærer at sælge indefra og ud. Min tilgang til salg, forretning og livet kan gøre en enorm forskel for din forretning og dine resultater.

Jeg ved, det virker, og det vil også virke for dig!

Derfor får du nu adgang til dette fantastiske tilbud til den VILDESTE pris nogensinde.

for hele 4 ugers transformation på højt plan.


Er det ikke er god pris?!

Men vent, der er mere!

Udover denne vanvittige rabat, får du også 2 af mine allerbedste undervisninger.

En optaget live-session om, hvordan du formulerer salgsargumenter, der virker hver gang!

I undervisningen lærer jeg dig en model, som du kommer til at bruge hver eneste dag i din selvstændige karriere. Den kan bruges til at perfektionere din pitch, dine møder, dine salgssamtaler, beskrive dine forløb og dit indhold – til ALT i dit salg!


Værdi: 2.000 kr ex. moms.

En undervisning om overspringshandlinger

Desuden får du en undervisning om, hvordan du undgår overspringshandlinger og når dine mål på halvdelen af tiden.
Vejen til kontinuerlig fremdrift og handling ligger i denne undervisning, og den får du GRATIS med i dit køb.

Værdi: 1.000 kr ex. moms

I alt samlet værdi: 8.000 kr. ex. moms.


men du får en særlig pris idag

kun 220 kr. eks. moms
i de næste 5 måneder

Tryk nu og kurset vil være hos dig indenfor 2 minutter.

Derefter kan du udvikle din helt unikke forretning og gøre en forskel i verden.

PS: Du kan trække kurset fra som en udgift i din virksomhed, hvis du opretter et CVR-nummer indenfor et halvt år. Du får også købsmomsen tilbage!

Så alt i alt en vanvittig billig måde at opgradere dit salg.

for første gang synes jeg, det er sjovt at sælge

Min intension og mål med forløbet var at få større glæde og lethed ved at have min egen business, og det må jeg sige, er blevet opfyldt.

Jeg har været selvstændig i mere end 15 år, og for første gang synes jeg, det er sjovt at sælge mig selv og mit produkt.

Faktisk føler jeg ikke rigtigt, at jeg sælger, jeg tillader mig bare at være mig – « at være mere på », at være mere synlig, og det gør mig mere glad og passioneret.
Maja kommer med mange guldkorn, bl.a. har jeg brugt sætningen: ”Sæt frygten i parentes og gør det alligevel”. Det har betydet mindre overspringshandlinger, som har resulteret i, at jeg har nået mit måneds mål og mere til!
Maja er nærværende, skarp, engageret og en super hepper.

23

Zanna Birgit Lyck

Healende zoneterapeut

FORLØBET var en øjenåbner for mig

Forløbet med Maja Lykke var en øjenåbner for mig, ikke kun fordi det har hjulpet mig til at være meget skarpere på salgsstrategien, men også fordi det har gjort mig opmærksom på de blokeringer og de overbevisninger, der gjorde det svært for mig at være 100 % til stede i min forretning.


Tusind tak søde Maja for din hjælp og vejledning

25

Beatrice Bonora

holistisk mentor, theherbalgeek.dk

Jeg tror på mig selv, jeg ved jeg kan

Først vil jeg sige tusinde tak for et kanon forløb, jeg
har virkelig fåret noget ud af det, både personligt og forretningsmæssigt.

Din måde at fortælle, lære fra dig, vis din oprigtige omsorg og kærligt spark, har passet til mig.

Jeg valgte dit forløb for at blive klogere på min målgruppe og det fik jeg. Men alt det andet jeg fik var en gave.

Jeg tror på mig selv, jeg ved jeg kan og ingen andre skal få mig til at tro andet.

Jeg kan varmt anbefale dig, ikke kun fordi du er kvinde men fordi du er dig.

23

Karina Nygaard Kristensen

hypnoterapeut, Nygaard hypnose.