Free

your mind

and sell more

er du klar til at styrke dit indre og dit ydre, så du kan tage kvantekspring i dit salg?

Velkommen til dit vej til et lettere salg

Lad mig vise dig præcis, hvordan du går fra den frustrerende følelse af: “Aghrrr, jeg aner ikke, hvor jeg skal starte eller slutte?!” til følelse af lethed og frihed i dig selv og i din forretning. Samtidig med, at du har en klar og detaljeret plan, der fører dig direkte til succes i din selvstændige forretning. 

Gør dig klar til at tage din virksomhed til nye højder!

Hvad drømmer du om?

Hvordan ville det være for dig hvis dU:

01

STORsælger dine forløb, produkter og ydelser med selvtillid og overbevisning – UDEN at føle dig påtrængende eller anmassende. 

02

Kommunikerer din passion og ekspertise klart og tydeligt, så din målgruppe forstår præcis, hvordan du kan hjælpe dem.

Du vil fremstå top professionel, stærk og sikker på hvilken forandring du kan hjælpe målgruppen med at skabe.

03

Identificerer og imødekommer din målgruppes behov og ønsker fra første øjeblik, så du kan sammensætte forløb og ydelser, der sikrer dig, at du går op i omsætning og ned i tid.

04

Skrive gode, fængende opslag til sociale medier, som vil få masser af likes og kommentarer – så du kan positionere dig som ekspert indenfor dit område.

05

 At du tager de højeste priser, fordi du ved at du er det værd, og tør owne det.

06

At du sælger med lethed, fordi salg slet ikke føles som salg, men er noget du gør helt naturligt.

Det behøver ikke være surt og hårdt!

Med min kombination af Thetahhealing, mindset og salg vil du opleve, hvordan ALT bliver lettere og mere strømlinet, så du pludselig får en overflod af energi og overskud til at være den bedste udgave af dig selv.

Ved at arbejde indefra og tackle det, der holder dig tilbage, vil du opleve et enestående kvantespring i dine resultater, mål og omsætning, som vil overgå dine vildeste forventninger.

Sådan var det for mig, og sådan kan det også blive for dig – lad mig vise dig vejen til din egen succeshistorie!

Jeg har omsat for 97.000 i denne måned

Efter at ha’ arbejdet i dybden med din drømmekunde-model, landede målgruppen endelig HELT

og jeg kunne så skrive et målrettet opslag fra hjertet til min målgruppe samtidig med, at jeg besluttede, at jeg fremover “KUN” udbyder det produkt, jeg allerhelst vil tilbyde (hvor jeg gør den største forskel)

og jeg samtidig hævede min pris MARKANT og det har virket MAGISK.

Månedens omsætning lander på 97.000 (rekord for mig – og det bedste er, at det er fordi, at jeg nu hjælper endnu flere med at få det helbred, de drømmer om)

jnhohnohno

Maria Schytt

ekspert i "Helbredsmæssigt kvantespring"

Jeg er så glad, fordi det føles helt rigtigt

I går arbejdede jeg med det sidste i mit salgskoncept, og så fik jeg følelsen af, at nu samlede det hele sig – nu er jeg der!

Nu ved jeg, hvad jeg skal gøre!

Og da jeg præsenterede det for min netværksgruppe, kiggede de på mig med nikkende anerkendelse, og jeg kunne se og mærke, at de endelig forstod præcis, hvad jeg laver, og hvem min målgruppe er.

Jeg er så glad, fordi det føles helt rigtigt.

159714478_10224904196822222_5428461245930570446_n

Anne Vibe Andreasen

Autentisk ledelsescoach for kvindelige mellemledere

jeg har det allerbedste udgangspunkt nu, og det føles fantastisk

Det bedste er, at jeg er kommet på plads med Geni-Diamanten. Og efter den er kommet helt på plads, er det hele bare landet så fint og blødt indeni mig.

Det hele giver så god mening for mig, og jeg bliver faktisk helt rørt over det, fordi jeg har det allerbedste udgangspunkt nu, og det føles fantastisk.

Derudover har jeg også fået helt styr på min målgruppe, og det er også bare kæmpestort at få landet den, fordi budskaberne bliver renere, og min tro på, at jeg kan gøre en forskel for min målgruppe – de spirituelle kvindelige ledere, bliver endnu stærkere.

324590675_933963971374311_2259002377496255423_n

Alberthe Siff Naeser

intuitiv og spirituel ledelsesmentor

Alt dette får du

here goes:

mindset

1:1 Business Thetahealingssession

SOM sætter dig fri

Igennem ThetaHealing, som er en kombination af psykoterapi, clairvoyance og healing, forløser vi dine blokeringer og arbejder med det, der står i vejen for din succes. Du vil opleve en kæmpe transformation på dette kald.

Du vil opleve, at du ikke længere mærker dine gamle begrænsninger, de vil forløses og erstattes med nye hensigtsmæssige overbevisninger, som vil gavne dig i din forretning. 

Vi forløser din modstand på at sælge, uanset om du føler dig anmassende, pushy, for meget, eller hvad der gør, at du i dag mærker salgsblokeringer, lige når du skal i gang med at sælge, så forløser vi i denne session det, der gør, at du mærker modstand, så du i stedet mærker glæden ved at hjælpe din målgruppe. Hvis du ikke fortæller dem om dine produkter eller ydelser, så sidder de fast og kan ikke komme videre.

Din nye overbevisning er, at du ikke “sælger” til dem, men giver dem en mulighed for få den forandring, de længes efter.

Der er afsat 60 min. til Business Thetahealingssessionen.

Værdi: 3.000 kr ex. moms

3 stk. Thetahealingsmeditationer

som forløser dine overbevisninger - lag for lag

Thetahealingen Fuldstændig fuldent
Denne healing- og meditations-session vil hjælpe dig med at forløse dine salgsblokeringer og erstatte dine begrænsende overbevisninger med nye, styrkende overbevisninger. 

Sådan skaber du kontakt med universet og henter svar
Denne session vil lære dig at skabe kontakt med universet og åbne en vej til det 7. plan, som er det guddommelig plan. Du vil opleve et flow igennem kroppen og alle dine chakra samt få en oplevelse af, at du aldrig er alene. 

Fra vision til virkelighed
For at modtage de rigtig svar, skal du stille de rigtige spørgmål. Meditationen stiller dig de rigtige spørgsmål som tager dig til dit næste skridt. 

Værdi: 3.000 kr ex. moms

salgsundervisning

SALGS-GENI-DIAMANTEN

SOM GØR DIG TIL EN VINDER

Oplev værdien i min egenudviklede model, der hjælper dig med at skabe et SALGSfundament i din forretning, baseret på alle dine unikke kompetencer og talenter – inklusiv dem, du måske har overset!

Ved at mestre alle 5 grene i denne model sikrer du dig en helstøbt, succesfuld forretning, som du vil elske. Gør dig bemærket og tiltræk den perfekte målgruppe, for hvem det helt særlige, du kan, er særligt relevant.

Lær at kommunikere direkte og effektivt med din målgruppe, så de bliver 100 % overbeviste om, at du er den rette for dem.

Værdi: 2.000 kr ex. moms

MÅLGRUPPEN

BLIV DEN ULTIMATIVE EKSPERT FOR DIN DRØMMEKUNDE

Tidligere kunder har oplevet, at netop dette modul skaber en enorm forskel i deres salg.

Ved hjælp af min Drømmekundemodel og inspirerende eksempler får du indsigt i, hvem DIN drømmekunde er, og du lærer præcis, hvilke spørgsmål du skal stille dem for at målrette dit indhold, dine kurser og dine produkter direkte til deres behov.

Når du taler direkte til en specifik person med specifikke udfordringer, begrænsninger og drømme, vil kunderne flokkes om dig. Det vil have afgørende betydning for, at de vælger netop dig.


Værdi 2.000 kr ex. moms

VINDERSALGSARGUMENT

OG "STOP OP" TITEL - SOM SIKRER DIG WAUW-EFFEKT

Er du i stand til at forklare kort, præcist og spot-on på 2-3 linjer, hvad du laver, hvem din målgruppe er, og hvilken forandring du skaber? Og kan du gøre det så klart, at selv din tante Oda forstår det?

Forestil dig, at du sidder til et netværksmøde eller et middagsselskab, og præsentationsrunden når til dig. På bare 2 minutter pitcher du dig selv og din forretning så overbevisende, at alle omkring dig forstår præcis, hvorfor de skal vælge dig. De sender dig anerkendende blikke og nikker, fordi du meget kort og præcist har fortalt, hvorfor netop du er eksperten inden for dit særlige område.

Du vil opleve et kæmpe boost i din selvsikkerhed, som vil have en kæmpe effekt på dit salg.

Værdi: 2.000 kr ex. moms

SALGSKONCEPTET

SOM STORSÆLGER SIG SELV

The grand finale, hvor du samler de 3 foregående moduler i et samlet, Salgskoncept.

Dette er fundamentet for din forretning, og herfra vil alt, hvad du drømmer om udspringe. Med dette storsælgende Salgskoncept vil du skabe en forretning, der vokser og blomstrer for evigt. Du vil opleve, at du tiltrækker de helt rigtige kunder og synes, det er sjovt og nemt at sælge.

Du ved, at grundlaget for din forretning er gennemarbejdet og gennemtestet, så du kan stå 100% inde for, at DU er eksperten inden for dette specifikke område.

Du vil opleve at du sælger indefra og ud – og derfra kan både din forretning og din omsætning gå op op op!

Værdi: 2.000 kr ex. moms

sparring

SPØRG MIG OM ALT​

6 stk. gruppesessioner

To gange hver måned kan du få personlig hjælp og sparring omkring dit Salgskoncept og din personlige udvikling. Jeg har haft forretning i knap 4 år og har haft gode resultater fra day one. Jeg deler generøst mine erfaringer fra både vellykkede og mindre succesfulde kampagner samt inspirerende salgs- og markedsføringsaktiviteter og de uundgåelige fiaskoer. Lær af mine erfaringer og spring hurtigere frem mod din egen succes – uden at betale for de dyre lærepenge, jeg selv har betalt.

Værdi: 2.000 kr ex. moms

LUKKET FACEBOOKGRUPPE

DU FÅR 3 MÅNEDSERS ADGANG TIL MIN EKSKLUSIVE, LUKKEDE FACEBOOKGRUPPE​

Den hurtigste vej til succes sker, når du følges med andre, som er i samme båd som dig. Det er uvurderligt at have et fællesskab og en gruppe, som hepper på dig. Du tør mere, og du får taget handling på mere, når du ved, at der sidder en gruppe og venter på dig.


Værdi 2.000 kr ex. moms

din investering

 – en positiv overraskelse venter dig!

Jeg vil gerne hjælpe, fordi jeg ved det vil sætte dig fri og give dig resultater!

Hvis jeg kigger på, hvad mine forløb og kurser normalt koster (og i den grad også er værd), så skulle dette forløb koste mindst 18.000 kr. ex. moms! Fordi det er den samlede værdi.

Men du skal ikke betale den pris!

Jeg vil gerne vise dig, hvor utroligt effektivt og ubesværet du kan drive din forretning, når du lærer at sælge indefra og ud. Min tilgang til salg, forretning og livet kan gøre en enorm forskel for din forretning og dine resultater.

Jeg ved, det virker, og det vil også virke for dig!

Derfor får du nu adgang til dette fantastiske tilbud til den VILDESTE pris nogensinde.

 

Er det ikke magisk?!

Men vent, der er mere!

Udover denne vanvittige rabat, får du også 2 af mine allerbedste undervisninger.

En optaget live-session om, hvordan du formulerer salgsargumenter, der virker hver gang!

I undervisningen lærer jeg dig en model, som du kommer til at bruge hver eneste dag i din selvstændige karriere. Den kan bruges til at perfektionere din pitch, dine møder, dine salgssamtaler, beskrive dine forløb og dit indhold – til ALT i dit salg!


Værdi: 3.000 kr ex. moms.

En undervisning om overspringshandlinger

Desuden får du en undervisning om, hvordan du undgår overspringshandlinger og når dine mål på halvdelen af tiden.
Vejen til kontinuerlig fremdrift og handling ligger i denne undervisning, og den får du GRATIS med i dit køb.

Værdi: 3.000 kr ex. moms

I alt samlet værdi: 18.000 kr. ex. moms.

men du får en særlig pris

Tryk nu og kurset vil være hos dig indenfor 2 minutter.

Derefter kan du udvikle din helt unikke forretning og gøre en forskel i verden.

PS: Du kan trække kurset fra som en udgift i din virksomhed, hvis du opretter et CVR-nummer indenfor et halvt år. Du får også købsmomsen tilbage!

jeg tilbyder dig

100% tilfredsheds-garanti

Jeg er så sikker på, at du vil opleve en værdi af forløbet, at jeg vil tilbyde dig en 100% tilfredshedsgaranti.

Det betyder, at hvis du efter at have set alle modulerne og udfyldt alle workbooks, ikke er tilfreds med forløbet eller oplever, at du ikke har fået værdi af forløbet, får du dine penge tilbage. Du skal blot sende et par ord til mig om din mangelfulde oplevelse, og så vil du have pengene retur på din konto indenfor få dage.

Så det er da en win-win-situation, der vil noget, ikke sandt?

Du har intet at tabe og alt at vinde.

Mød din mentor

- som har en unik kombination af salgsekspertise og empati

Jeg er din mentor med en anderledes blanding af erfaringer og titler: Gennem 29 år har jeg arbejdet med salg og markedsføring, jeg er uddannet psykoterapeut og Thetahealer og elsker alt omkring selvudvikling og vækst på alle planer.

Jeg hjælper dig med at forløse alt dit  “gamle shit”, der står i vejen for dit salg, dine drømmeresultater og generelt blokerer og spænder ben for dig i livet. Kender du det? Med hjælp fra universet henter vi den absolut højeste og bedste nye styrkende overbevisning, som vil føles som din nye bedste ven.

Jeg er heldigvis også (grundet den der lidt ding dong underlige kombi) hende, om hjælper dig med at sælge dine forløb og ydelser på en måde, der føles virkelig godt indeni dig. 

Efter et forløb hos mig, vil salg slet ikke føles som salg. Men tro mig – du vil sælge, du vil være synlig, du vil pitche, som om du aldrig har lavet andet – og bedst af alt, du vil ELSKE det!

for første gang synes jeg, det er sjovt at sælge

Min intension og mål med forløbet var at få større glæde og lethed ved at have min egen business, og det må jeg sige, er blevet opfyldt.

Jeg har været selvstændig i mere end 15 år, og for første gang synes jeg, det er sjovt at sælge mig selv og mit produkt.

Faktisk føler jeg ikke rigtigt, at jeg sælger, jeg tillader mig bare at være mig – « at være mere på », at være mere synlig, og det gør mig mere glad og passioneret.
Maja kommer med mange guldkorn, bl.a. har jeg brugt sætningen: ”Sæt frygten i parentes og gør det alligevel”. Det har betydet mindre overspringshandlinger, som har resulteret i, at jeg har nået mit måneds mål og mere til!
Maja er nærværende, skarp, engageret og en super hepper.

23

Zanna Birgit Lyck

Healende zoneterapeut

FORLØBET var en øjenåbner for mig

Forløbet med Maja Lykke var en øjenåbner for mig, ikke kun fordi det har hjulpet mig til at være meget skarpere på salgsstrategien, men også fordi det har gjort mig opmærksom på de blokeringer og de overbevisninger, der gjorde det svært for mig at være 100 % til stede i min forretning.


Tusind tak søde Maja for din hjælp og vejledning

25

Beatrice Bonora

holistisk mentor, theherbalgeek.dk

Jeg tror på mig selv, jeg ved jeg kan

Først vil jeg sige tusinde tak for et kanon forløb, jeg
har virkelig fåret noget ud af det, både personligt og forretningsmæssigt.

Din måde at fortælle, lære fra dig, vis din oprigtige omsorg og kærligt spark, har passet til mig.

Jeg valgte dit forløb for at blive klogere på min målgruppe og det fik jeg. Men alt det andet jeg fik var en gave.

Jeg tror på mig selv, jeg ved jeg kan og ingen andre skal få mig til at tro andet.

Jeg kan varmt anbefale dig, ikke kun fordi du er kvinde men fordi du er dig.

23

Karina Nygaard Kristensen

hypnoterapeut, Nygaard hypnose.

Ofte stillede spørgsmål og svar

Forløbet starter så snart du har trykket på købsknappen. Jeg har det selv sådan, at når jeg først har gejst og energi på noget, så vil jeg gerne i gang nuuu. Derfor er al undervisning optaget på forhånd, således at første uge, altså modul 1, introduktionsmodulet og dine bonusser frigives med det samme. 

Og så skriver du til mig på messenger for at booke tid til din 1:1 session.

Joo, kært barn har mange navne. Jeg kalder det et forløb, fordi du modtager et modul samt integrerende øvelser og arbejdsark hver uge. Disse bliver sendt direkte til din e-mail, så du har dem lige ved hånden. De vil også være tilgængelige for dig i det system, jeg bruger, nemlig Simplero.

Der er 1-2 timers undervisning hver uge. Derudover er det vigtigt, at du giver dig tid til at udfylde de tilhørende opgaver, ellers vil du ikke få nok værdi ud af forløbet. Det er forskelligt, hvor meget tid mine kunder bruger på opgaverne, men minimum 1 time om ugen og maksimum… ja, der er ikke noget maksimum, fordi jo mere du går i dybden med opgaverne, jo større værdi får du.

Ja, du modtager inkl. i prisen 3 måneders adgang til en lukket Facebook-gruppe, hvor du kan få hjælp og sparring på dine spørgsmål 2 gange om måneden. Derudover vil du modtage peptalks og uformelle videoer fra mig, som mindsker overspringshandlinger og sikrer, at du holder dig på sporet hele vejen igennem. Der vil også løbende komme tilbud om yderligere hjælp, fordi dig som er TOP committed og klar til at tage din forretning til næste niveau.

Det afhænger af, hvor villig du er til at arbejde med de opgaver, du modtager undervejs, samt hvor åben du er for at teste og justere fremover. Fordi det er sjældent, at noget er helt perfekt første gang, du laver det. Hvis du gør alt, hvad jeg underviser i, i videoerne, og hvis du laver opgaverne i workbooken, vil du sidde tilbage med et fuldstændigt perfekt og salgsbart grundfundament, som vil gøre en kæmpe forskel for dit salg, for dig selv og for din forretning i det hele taget, både nu og i fremtiden.

Ja, jeg er så sikker på, at du vil opleve en værdi af forløbet, at jeg vil tilbyde dig en 100% tilfredshedsgaranti. Det betyder, at hvis du efter at have set alle modulerne og udfyldt alle workbooks ikke er tilfreds med forløbet eller oplever, at du ikke har fået værdi af forløbet, får du dine penge tilbage. Du skal blot sende et par ord til mig om din mangelfulde oplevelse, og så vil du have pengene retur på din konto indenfor få dage.

Så det er da en win-win-situation, der vil noget, ikke sandt? Du har intet at tabe og alt at vinde.

Nej, som udgangspunkt er der ikke teknisk hjælp og assistance undervejs, men hvis der er noget omkring kurset, der driller, vil min tekniske support naturligvis hjælpe dig.

Sandheden om, hvordan det er at arbejde sammen med mig:

© Copyright 2023 Maja Lykke – Salgsmindset

Handelsbetingelser:

Ved køb har du adgang til kurset i 3 måneder fra købsdato. Herefter er det muligt at forlænge både gruppemedlemsskab og kursus adgang.

Tilmelding er bindende.

Det betyder, at når du tilmelder dig, binder du dig uden mulighed for at stoppe betalingen. Du vil ligeledes være forpligtet til at betale forløbets fulde pris, selvom du ikke længere deltager på forløbet.

Køb af onlineforløb, kurser, webinarer samt andre produkter og ydelser hos virksomheden Maja Lykke, er ikke omfattet af fortrydelsesretten ifølge Forbrugeraftaleloven – nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Maja Lykke er til hver en tid altid berettiget til at lukke en deltager ud, såfremt at deltager overskrider eller ikke overholder de beskrevet regler.