Breakthrough

lad os sammen skabe

en forretning som du elsker hele vejen rundt, både indefra og når du kigger på din bankkonto!

Her får du mit til dato

længste og mest powerfulde forløb

Jeg har samlet alt det, jeg igennem de seneste 3 år har mærket virker allerbedst – både i forhold til alle mine fantastiske kunders forretning og i min egen millionforretning.

BREAKTHROUGH er til dig, der ønsker at sælge indefra og ud, så du kan skabe gennembrud på alle planer i dit liv.

– dit kvantespring til en verden af frihed.

Jeg har omsat for 97.000 i denne måned

Efter at ha’ arbejdet i dybden med din drømmekunde-model, landede målgruppen endelig HELT

og jeg kunne så skrive et målrettet opslag fra hjertet til min målgruppe samtidig med, at jeg besluttede, at jeg fremover “KUN” udbyder det produkt, jeg allerhelst vil tilbyde (hvor jeg gør den største forskel)

og jeg samtidig hævede min pris MARKANT og det har virket MAGISK.

Månedens omsætning lander på 97.000 (rekord for mig – og det bedste er, at det er fordi, at jeg nu hjælper endnu flere med at få det helbred, de drømmer om)

jnhohnohno

Maria Schytt, Designer ekspert i "Helbredsmæssigt kvantespring"

FORLØBET HAR ALLEREDE TJENT SIG SELV HJEM 3 GANGE.​

Men det er ikke engang det bedste. Det bedste er at jeg er blevet helt skarp på hvem jeg er den allerbedste til at hjælpe og hvordan. Mit high-end forløb er ikke kun færdiglavet, men jeg har i løbet af vores forløb solgt langt mere end jeg havde regnet med, og ovenikøbet på en måde som føles helt naturlig for mig.

Det er så vildt, folk er begyndt at booke sig ind til næste opstart, selvom jeg ikke engang er startet op med at markedsføre det endnu. Du har hjulpet mig med at tro endnu mere på mig selv og det er uvurderligt. Tak for det.

Jeg har suget til mig af din store viden, erfaring og din høje energi – og det har gjort at jeg har opnået både personlige og økonomiske mål, som ligger langt over mine forventninger.

4

CARINA BISGAARD, LETS CONSULT, CONTENT COACH​

MIN BUSINESS ER VOKSET, MIT MINDSET ER SPRÆNGT​

Jeg har sku solgt for 50.000 kr!

wuhuu..6 er med på forløbet! Jeg havde IKKE kunnet gøre det uden din hjælp!

Er så MEGA glad. Din healing og meditation er 100% årsagen til jeg har solgt for 50.000,- de sidste 3 dage – jeg brugte 7. plan meditationen lige inden mine sidste afklaringssamtaler – SÅ fantastisk altså

Det har været fantastisk! Jeg har arbejdet tæt sammen med min skønne og dygtige business mentor Maja Lykke, og det har været en vild rejse ✨💕🥰

Min business er vokset, mit mindset er sprængt og min kalender er fuldt booket med Human Design readings og sessioner, hvilket er et kæmpe privilegium.

Design uden navn

ANNE KATBALLE, HUMAN DESIGN FAMILIEMENTOR​

Hvad drømmer du i vikeligheden om?

lad mig gætte

Du ønsker dig en forretning, som gør, at du kan svinge dankortet, uanset hvilket beløb der står på displayet. Beløbet er simpelthen ikke vigtigt, fordi du ved, at der står masser af penge på din bankkonto.

Du ønsker dig en forretning, som gør, at når din mand eller en anden velmenende relation spørger dig, om du sælger nok i din forretning, kan du med 100 % overbevisning i stemmen sige:

“JA! Jeg sælger røven ud af bukserne!”

(Hvis du ikke er lige så gammel som mig…… bruger du nok et liiidt mindre old-fashion udtryk, but you know what I mean ik)

Men når du kigger nedenunder disse økonomiske ønsker, så gemmer der sig et endnu større ønske, ja nærmest en længsel, nemlig:

FRIHED!

Frihed til at drive din forretning med hjertet, så den er i tråd med dine værdier, og det du elsker at lave.

Frihed til at holde xx (indsæt selv antal) fridage om ugen, for at være der for din familie, og for dig selv. Fordi i dag står egenomsorg ikke lige så højt på din liste, som du helt ærligt drømmer om. Der er for meget andet, der tager din opmærksomhed, og det ville være en kæmpe befrielse, hvis der var mere tid til kærlighed.

Kærlighed til dem du elsker og kærlighed til DIG SELV!

Kan du ikke finde en ledig tid, så skriv endelig til mig på messenger eller mail: maja@majalykke.dk

–  så finder vi en tid til dig.

MEN...

LIGE NU ER DET IKKE SÅDAN, DET ER.

Der er en masse, der støjer indeni dig og omkring dig.

Fordi tænk, hvis du ikke har det, der skal til.

Tænk, hvis du slet ikke er det hele værd. 

Kan du genkende disse tanker?

Jeg kan!

Og jeg har arbejdet med dem længe, faktisk i over 10 år. Men nu føler jeg endelig, at jeg har knækket koden. Koden til at opnå det der fylder allermest i mit hjerte.

FRIHED OG KÆRLIGHED.

De sidste 3 år har jeg hjulpet mere end 500 kvinder

med at forløse deres begrænsende overbevisninger og indre blokeringer.

Det gør jeg ved at mikse det maskuline og det feminine, nemlig min lidt skøre bolcheblanding af modpolerne:

Salg, Mindset-træning og Coaching  > <  Psykoterapi og Thetahealing

Hvorfor?

Gamle temaer og indre begrænsende overbevisninger står ofte i vejen, når du skal sælge og fortælle verden, hvorfor du er “the one” – altså når du skal positionere dig som ekspert på dit område.

Når du skal lave diverse salgsaktiviteter, bla. være live på Facebook og instagram foran venner, bekendte og din potentielle målgruppe og være max synlig, så kan der pludselig dukke noget op fra fortiden – jeg plejer at kalde det “gammelt shit”.

Men sådan behøver det ikke være!

Med min hjælp slipper du en gang for alle det, der holder dig tilbage, så du er klar til at skabe plads til nye styrkende overbevisninger, som vil gøre en kæmpe forskel for dig, både privat og i din forretning. 

Du vil opleve, at det bliver meget nemmere for dig at stå frem og være synlig og sælge på sociale medier. Nemmere at pitche dit forløb og dine ydelser, nemmere at positionere dig som ekspert, nemmere at finde på relevant content – ALT bliver nemmere og du vil pludselig opleve at få mere energi og overskud til at være den bedste udgave af dig selv. 

Når vi arbejder indefra og med det, der holder os tilbage, så vil du opleve et kvantespring i dine resultater, mål og omsætning.

Sådan var det for mig, og sådan kan det også  blive for dig.

MIN INVESTERING HAR FOR LÆNGST TJENT SIG HJEM.

Jeg har fået Theta terapi undervejs, på følelsen af hvilken værdi.. Og selvom jeg ved at jeg ikke er i mål, fordi det kommer man aldrig i denne udviklingsverden. Så har jeg alligevel taget et kæmpe kæmpe skridt i retningen af, at elske at sælge.

Og i dag da vi havde sidste samtale, tog jeg mig selv i at glæde mig til at sælge mit forløb til efteråret hvor jeg lancere det igen, og det er stort for mig.

For første gang i mit selvstændige liv, føler jeg, at jeg har helt styr på hvad jeg skal og hvornår. Derfor har jeg en indre ro og en tro på at alt lykkes for mig.

Maja har allerede tjent sig selv hjem, fordi jeg har 8 deltagere på det forløb jeg har igang nu.

8

PILOT FOR DIT LIV - NANA WINTER​

Vi fandt ind til roden og fik det opløst

Har modtaget den skønneste thetahealing af Maja.

Vi kom dybt ned og fik forløst gamle blokeringer og fik skabt nye overbevisninger.

Maja guidede på fineste vis, så vi fandt ind til roden og fik det opløst.

Det var en tryg og powerfuld oplevelse.

Og mærkede straks en frisætning, og deraf ny let energi og kæmpe styrke.

18

Marlou Mourad, ejer af ansigtsyogaonline.com og Coach ved Marlou Mourad

mere salg og mere selvværd

Helt konkret har Maja bl.a. hjulpet mig turde at gå live foran MANGE mennesker. Det er så vildt, at det nu er noget, jeg kan gøre uden problemer.

Derudover har hun hjulpet mig til at gi’ den mere gas min markedsføring og sælge med mere selvtillid, så jeg gør alt, hvad jeg kan for at nå mine mål… i stedet for at nøjes. 

Forløbet har betydet et kæmpe indre arbejde med vaner og overbevisninger.

Jeg er slet ikke i tvivl om, at mit forløb hos Maja betyder, at jeg har solgt mere de sidste par måneder… og at det betyder, at jeg kommer til at sælge MEGET mere i fremtiden.

25

Gitte Stounberg Østergaard Online skrivekurser v. Gitte Stounberg

Hvis du spørger de kvinder

der har været i forløb hos mig

hvad det har givet dem, så fortæller de ofte, at de er blevet mere modige og har fået mindre modstand på at sælge.

De fortæller, at de er fyldt med energi – og så fortæller de om deres resultater:

Kan du ikke finde en ledig tid, så skriv endelig til mig på messenger eller mail: maja@majalykke.dk

–  så finder vi en tid til dig.

JEG VIL GERNE TAGE DIG MED PÅ EN DRØMMEREJSE…

Altså lige her og nu - en indre drømmerejse.

er du med mig?

Hvis ja, så ta’ bare lige et øjeblik og mærk hvordan det er at sidde lige her. Mærk dit hjerte og træk vejret langsomt ind igennem næsen og ud igennem munden 3 gange.

Normalt ville jeg tage dig med til det, vi i Thetahealing kalder det 7. plan. Det 7. plan er et guddommeligt plan, hvor du kan finde svar på alt. På 7. plan findes der ikke ego men kun ren sjæl. Derfor kalder jeg de svar, du får på 7. plan for sjælesvar. Og hvis du lytter til dine sjælesvar, vil ALT i dit liv blive nemmere, du vil være i flow og dine resultater vil komme let og “effortless” til dig. 

Men lige nu bliver vi på jorden. Så forestil dig lige nu, hvor langt du ville kunne nå i din forretning, hvis du kunne slippe alt det, der holder dig tilbage.

… og hvis du samtidig havde min tætte tætte 1:1 guidens til at hjælpe dig med alt i dit salg. 

Forestil dig, hvordan det ville være at have frihed på alle planer i din forretning…

 

Hvordan ville det være for dig?

Ahh, jeg håber du, ligesom jeg mærker en varme og en glæde stige op i dig. En følelse af at det er præcis sådan her, du ønsker, at det skal være. 

At det er nemt, sjovt, let i energien og bare toppen at være dig. 

På BREAKTHROUGH skal du ikke klare det hele selv, og du vil opleve, at du kan meget mere end du tror med mig og holdet ved din side.

Jeg arbejder kun med powerfulde, passionerede kunder

Er det dig?

Prøv min test nedenfor og tjek svaret:

Sidder du og råber JA-JA-JA efter skærmen lige nu?

Så skal vi helt sikkert arbejde sammen! 

Her kommer den del du har ventet på

let’s go:

Det forløb jeg vil tilbyde dig i dag, er unikt!

Jeg vil tilbyde dig det bedste fra to verdener: 1:1 sessioner og gruppeforløb i et – for dig, der er kvindelig iværksætter, som ønsker at vækste i din forretning og i dig selv. 

Breakthrough grafik

Facts om forløbet

som med garanti får dig til at sige “Okay, vildt nok!”:

BREAKTHROUGH varer i alt 18 uger

Du får:

4 x 1:1 sessioner

hvor jeg finder ind til kernen af det, der står i vejen for, at du ikke er der, hvor du gerne vil være i dag. Jeg hjælper med at forløse det, du ikke længere vil eje og erstatter dine gamle begrænsende overbevisninger med nye styrkende overbevisninger, som vil gøre en forskel for dit salg og for dit indre.

Du vil også få konkret hjælp til dit personlige salgsarbejde, så du ved præcis hvad du skal igangsætte hvornår, og ikke mindst hvordan.

5 x thetahealing

5 transformerende mindblowing thetahealing meditationer, som vil gøre en kæmpe forskel for dit indre. 

Du vil nærmest mærke, at der er et før og et efter thetahealingen.

Igennem Thetahealingen vil du få forløst dine begrænsende overbevisninger og salgsblokeringer, for i stedet at opleve at stå stærkt og sikkert i dig selv og i dit salg.

18 x gruppesessioner

1 hver uge, hvor jeg er der full on og giver dig undervisning, sparring, rådgivning, hotseats, masterclasses – alt! Jeg deler meget ærligt, hvad jeg oplever, der virker og hvad der ikke virker, intet er hemmeligt, når du er i forløb hos mig. Det betyder, at jeg er ved din side hele vejen igennem, og giver dig alt den viden og hjælp, du har brug for for at lave et GIGA kvantespring i din forretning.

(Undervisningen ligger altid om dagen på varierende dage og tidspunkter, som oplyses.)

10 x salgskurser med ALT

10 salgskurser med ALT, hvad du skal vide om salg  – det helt konkrete, det finurlige, det du har hørt før, men som pludselig lander på en helt anden måde, det som bygger på 27 års erfaring med salg, som bare virker!

Som b.la. tager dig igennem, hvordan du:

  • opbygger et high-end forløb som gør det muligt at gå op i omsætning og ned i tid.
  • afholder et storsælgende webinar og en pitch, som sidder lige i skabet.
  • afholder afklaringssamtaler, som konverterer til salg.
  • laver en freebie, som får tonsvis af leads.
  • laver storytelling efter min unikke skabelon, som vil gøre det ufattelig nemt for dig at lave interessant content, som skaber opmærksomhed.
  • og meget meget mere…

2 x fysiske heldagsworkshops

1 med luksus overnatning!

Du fortjener det bedste, og det får du hos mig. Dagene består af undervisning, øvelser og faglighed, imens aftenen er til nærværende hygge, underholdning og masser af grin og samtaler.

2 x 1:1 teknik-hjælp

Du får 2 stk. 1:1 teknik-hjælp, så du aldrig nogensinde igen skal bruge unødig energi på teknik, der driller eller udfordrer dig – og bare rolig, jeg har købt hjælp udefra, så du er sikker på at kvaliteten og ikke mindst tålmodigheden er i top.

oveni alt dette, får du også:

Du vil aldrig føle dig alene, men altid føle, at vi sidder i samme båd og styrer i samme retning, og det kan mærkes på dit engagement, din motivation og din omsætning.

Vi starter den 20. februar 2023 og slutter den 23. juni 2023.

Men hov, vent der er mere!

Jeg elsker at hjælpe dig hele vejen rundt, fordi det giver så meget mening, at du ikke skal ud og investere i mere end højst nødvendigt.

Derfor får du med i prisen yderligere adgang til:

Facebook-annoncering fra A-Å - en pædagogisk gennemgang som alle forstår

En smutvej til at skabe mere synlighed og komme ud til et bredere publikum er igennem Facebook og Instagram-annoncer. Men hvordan er det lige man sætter annoncer op? Hvad er Meta business og hvordan starter og slutter jeg, hvis jeg ønsker at annoncerer for at tiltrække flere kunder? Her får du svaret.

Værdi 10.000 kr eks. moms

→ Inkluderes i BREAKTHROUGH

Kursus i at lave online kurser - sådan gør du step by step

Du får her Majken Soelbergs opskrift på at bygge dit online kursus fra a-z. Du kan altså gå direkte ud, og lancere større og mindre kurser som sælger. Ideerne er mange og du kan hapse dem, der passer til dig og din forretning. 

Værdi 5.000 kr eks. moms

→ Inkluderes i BREAKTHROUGH

MASTERCLASS I INSTRAGRAM - 3,5 TIMES HANDS ON UNDERVISNING

Synlighed skaber omsætning, sådan er det bare. Men hvordan er det nu lige, at man laver stories, opslag og reels? Her får du en masterclass med Social Media by Heart, som guider dig hele vejen igennem og viser dig hvilke knapper, du skal trykke på. Du får ydermere en grundig gennemgang af, hvordan din profil bygges flot op, så den ser indbydende ud og tiltrækker de helt rigtige.

Værdi 5.000 kr eks. moms

→ Inkluderes i BREAKTHROUGH

Masterclass i Simplero - 3,5 times hands on undervisning

Hvor skal man starte og slutte, når man skal igang med Simplero? Det hjælper Mads Sørensen med at få total klarhed over! I denne masterclass guider han dig igennem alle de nødvendige funktioner, du skal kende i Simplero. Det betyder, at du altid har et opslagsværk, du kan hente alle nyttige infos i. Du vil derfor aldrig være i tvivl om, hvordan du opbygger din sign-up-page, dine lister eller hvordan du opretter priser og produkter. Det er alt sammen en del af denne masterclass.

Værdi 5.000 kr eks. moms

→ Inkluderes i BREAKTHROUGH

Masterclass i hvordan man planlægger en launch - helt konkret guide som gør din launch til en leg

Jeg har lavet et utal af succesfulde launches af nye produkter og forløb. I denne Masterclass fortæller jeg dig præcis, hvad du skal gøre og hvad du ikke skal gøre for at få en launch, som går præcis, som du håber på. Der er en del, der skal gå op i en højere enhed for at få de resultater du drømmer om – nok lidt mere end du tror.

Værdi 5.000 kr eks. moms

→ Inkluderes i BREAKTHROUGH

din investering

Prisen får du på afklaringssamtalen.

Men jeg kan allerede nu afsløre, at til dig der investerer nu, er der en early bird pris, som er MARKANT billigere end normalprisen.

OBS: 1 skøn kvinde har allerede i skrivende stund booket hendes plads, og forløbet er ikke engang sat til salg endnu.

MEN HVEM ER

DIN MENTOR PÅ REJSEN?

Jeg er hende med de meget modsatrettede titler såsom:

Giga top dollar salgshaj igennem 27 år < > empatisk, medfølende psykoterapeut med et tvist af spirituella og mindset-fan. 

Jeg er hende, som hjælper dig med at forløse alt det “gamle shit”, som står i vejen for dit salg, for dine drømmeresultater og i det hele bare blokerer, og spænder ben for alt for meget her i livet.

Kender du det? Med hjælp fra universet henter vi den absolut højeste og bedste nye styrkende overbevisning, som vil føles som din nye bedste ven.

Jeg er heldigvis også (grundet den der lidt ding dong underlige kombi) hende, som kan hjælpe dig med at sælge dine forløb og ydelser på en måde, som føles virkelig godt indeni dig – salg vil efter et forløb hos mig slet ikke føles som salg.

Men believe me – du vil sælge, du vil være synlig, du vil pitche, som om du aldrig har lavet andet – og bedst af alt, du vil ELSKE det!

mellem_oplosning_DSC1684 højformat

Maja Lykke

Facts

de kedelige og de sjove

( ja, hvis de stod hver for sig ville du nok ikke gide læse de kedelige vel?!)

Kan du ikke finde en ledig tid, så skriv endelig til mig på messenger eller mail: maja@majalykke.dk

–  så finder vi en tid til dig.

sandheden om

hvordan det er at arbejde sammen med mig

Mit salg BRAGER derudad

Mit salg BRAGER derud af og jeg gør nærmest INGEN ting. Jeg bruger alle dine skabeloner og opgaver og mærker at det hele bliver nemmere og nemmere.

Du har simpelthen givet mig de vildeste “salgsvibes” og det føles helt naturligt for mig at sælge nu, uden at sælge. Jeg føler mig ikke længere usikker og at jeg skal være beskeden.

Jeg tør være modig og stå tydeligt frem og gå ALL IN.

Og sikken en forskel det gør.

Jeg havde de første afklarings samtaler i denne uge, og det gik rigtig godt! Jeg har allerede fået på den første på forløbet, og jeg har stadigvæk nogle afklarings samtaler til gode.

7

Maja Riedel, Skab et succesfuldt fashion brand

De indsigter jeg fik var ikke til at tage fejl af

Jeg havde fornøjelsen af at få Theta Healing hvor vi skulle finde ind til vores overbevisninger og forløse dem via en visualisering. Og wauw!

De indsigter vi ALLE fik var ikke til at tage fejl af… 💫

Det var fantastisk at formå at komme så dybt så hurtigt, og hendes direkte men kærlige måde at bryde forsvar ned på var virkelig powerfuldt ✨

Jeg følte mig set og mødt i det sårbare, udfordret på mine egne forestillinger, rummet og blev holdt trygt og godt 🤍

Kæmpe anbefaling herfra

12

Andreea Anniina, Holistisk Business Brand Mentor

Kombinationen af salg, markedsføring og strategi er genial

Maja er en stjerne. Hun giver så meget af sig selv.

Hendes intuition, indlevelsesevne, evnen til at skabe sammenhold og rummelighed i gruppen er magisk jeg er blevet så meget klogere og er fundet hjem til mig selv igen.

Den måde Maja kombinerer salg, markedsføring og psykologi på er genialt. Det er helt unikt og ganske særligt.

Man får alle redskaber hele vejen rundt til at få gjort op med blokeringerne, og samtidig give den gas med salget ved blot at være sig selv.

27

Dorthe Kastberg, Børns Trivsel

flere skønne kvinder siger

Et sidste pip herfra...

hvis du vil have mit råd (uden du egentlig rigtig har bedt om det - sorry)

så vil jeg bare sige, at det er vigtigt, at du lige nu går ned i kroppen og MÆRKER om BREAKTHROUGH er det rigtige for dig! Fordi dit hoved vil altid være “fornuftig Per” og “Det går aldrig godt-Dorthe”, men de ægte svar finder du i kroppen.

 

Og hvis du i kroppen mærker et “HELL yeah!” til, at vi to skal arbejde sammen, så book dig ind på en samtale, fordi jeg vil elske at tale med dig! 

Kh Maja Lykke

© Copyright 2023 Maja Lykke – Salgsmindset

Betalingsbetingelser:

Tilmelding er bindende.

Det betyder, at når du tilmelder dig, binder du dig uden mulighed for at stoppe betalingen. Du vil ligeledes være forpligtet til at betale forløbets fulde pris, selvom du ikke længere deltager på forløbet.

Køb af onlineforløb, kurser, webinarer samt andre produkter og ydelser hos virksomheden Maja Lykke, er ikke omfattet af fortrydelsesretten ifølge Forbrugeraftaleloven – nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Maja Lykke er til hver en tid altid berettiget til at lukke en deltager ud, såfremt at deltager overskrider eller ikke overholder de beskrevet regler.