Become

Let's begin this journey together

12-ugers businessforløb

Til dig som vil skabe en succesfuld forretning med et stærkt fundament, frihed og vækst

For kvindelige iværksættere, f.eks. coaches, behandlere, terapeuter eller andre vidensformidlere, som vil skabe det bedste salgsfundament i deres forretning og i dem selv.

Perfekt til dig som er enten helt ny iværksætter, eller som er garvet, men ikke har de salgsresultater du ønsker dig. 

Du får 12 ugers banebrydende forløb med:

Ugentlige 4 timers workshops 
(Så du hele tiden rykker dig fremad imod dit mål)

Ugentlig 1:1 sparring  på alle workshops (Der er sat tid af til at ALLE får fyldestgørende og grundig 1:1 hjælp)

Min 16 hands on og konkrete kurser i salg
(Så du er godt klædt på og får bygget alt op omkring din forretning imens du er i forløbet)

Integrerende opgaver og guidelines
(Så du ved præcis hvad dit næste skridt er)

Thetahealingsmediationer og mindset øvelser
(Vi forløser det der står i vejen for dit salg i dag) 

Facebookgruppe med sparring og fejring
(Her vil du finde god energi og blive inspireret til at tage action og sætte salgsaktiviteter i gang)

Løbende opstart når det passer dig – skal du med?

Jeg har omsat for over 280.000 kr. ex. moms på fem måneder.

Årsagen er bl.a, at jeg efter vores forløb stoler meget mere på mig selv. Jeg mærker mig selv, ved, hvad jeg vil og tør stå ved det.

Jeg tror 100% på, at det kan lykkes. Jeg har landet flere store opgaver, og har lært at tage den rigtige pris og ikke sætte mig selv alt for lavt.

Jeg tør i dag opsøge potentielle kundeemner, tro på min idé og den værdi jeg skaber, og pitche r*ven ud af bukserne, så de ikke kan undgå at se, at det SELVFØLGELIG er verdens bedste idé.

Jeg glæder mig til vores næste forløb sammen, fordi jeg kan ikke komme i tanke om nogen der er bedre til at lære mig at udvikle min forretning end dig.

Mette Toft Nielsen

Lærer, selvstændig konsulent, Mindfulness Mastercoach

FORLØBET HAR ALLEREDE TJENT SIG SELV HJEM 3 GANGE.​

Men det er ikke engang det bedste. Det bedste er at jeg er blevet helt skarp på hvem jeg er den allerbedste til at hjælpe og hvordan. Mit high-end forløb er ikke kun færdiglavet, men jeg har i løbet af vores forløb solgt langt mere end jeg havde regnet med, og ovenikøbet på en måde som føles helt naturlig for mig.

Det er så vildt, folk er begyndt at booke sig ind til næste opstart, selvom jeg ikke engang er startet op med at markedsføre det endnu. Du har hjulpet mig med at tro endnu mere på mig selv og det er uvurderligt. Tak for det.

Jeg har suget til mig af din store viden, erfaring og din høje energi – og det har gjort at jeg har opnået både personlige og økonomiske mål, som ligger langt over mine forventninger.

Carina Bisgaard

LETS CONSULT, CONTENT COACH​

MIN BUSINESS ER VOKSET, MIT MINDSET ER SPRÆNGT​

Jeg har sku solgt for 50.000 kr!

wuhuu..6 er med på forløbet! Jeg havde IKKE kunnet gøre det uden din hjælp!

Er så MEGA glad. Din healing og meditation er 100% årsagen til jeg har solgt for 50.000,- de sidste 3 dage – jeg brugte 7. plan meditationen lige inden mine sidste afklaringssamtaler – SÅ fantastisk altså

Det har været fantastisk! Jeg har arbejdet tæt sammen med min skønne og dygtige business mentor Maja Lykke, og det har været en vild rejse.

Min business er vokset, mit mindset er sprængt og min kalender er fuldt booket med Human Design readings og sessioner, hvilket er et kæmpe privilegium.

Anne Katballe

HUMAN DESIGN FAMILIEMENTOR​

Ugentlige workshops

Hver uge kan du deltage i en dybdegående 4-timers workshop

Vi gennemgår de allervigtigste elementer, som er afgørende for, om du bygger en forretning, som vil give dig lette salg og max frihed eller ej.

Du får meget konkret og grundig feedback på alt, hvad du laver, så du er sikker på, at du efter endt forløb har færdiggjort det hele, så der er klar til salg.

Det, som gør hele forskellen, er, at du ikke bare får 1 hurtig feedback, og så kan du selv klare resten. Nej, du får 2 ugers dybdegående sparring indenfor alle emnerne, så alt sidder lige i skabet.

Du får fuldstændig færdiggjort nedenstående og undgår tvivl, svigtende salg og overspringshandlinger, men opnår derimod sikkerhed, et skarpt og spot on salgsfundament, så du er klar til at tage din forretning til næste niveau.

Salgskoncept

Du får skabt et solidt og skudsikkert forretningskoncept, som vil øge dit salg fra dag ét. Vi arbejder med din målgruppe, dine kompetencer og det helt særlige som gør, at du skiller dig ud fra de andre i branchen. Alt bliver formuleret skarpt og præcist, så du kan bruge det på din hjemmeside, salgssider, på Sociale Medier – ja, alle steder. 

forløb

Opbyg et forløb, som gør det muligt at gå op i omsætning og ned i tid. Undgå at knokle dig selv ned, og opnå den frihed, du drømmer om. Du lærer hvordan du tager den rigtige pris og hvordan du formulerer dine salgsargumenter, så målgruppen øjeblikkeligt mærker, hvorfor du er den rigtige til at hjælpe dem videre i et forløb.

Synlighed

Lær at skrive indhold til SoMe, hjemmesider og salgssider, som vil tiltrække dine DRØMMEkunder. Og få mindst 50 konkrete ideer til, hvad du med fordel kan poste for at tiltrække din målgruppe.
Skab synlighed på sociale medier, så du altid ligger top of mind hos din målgruppe

dit mindset

Få fjernet dine begrænsende overbevisninger om dig selv og dit salg via Thetahealing og styrk dig selv indefra og ud.   Vi opbygger et stærkt og sundt mindset, så du aldrig igen lader dig begrænse eller spiller “lille”, men i stedet tager action og går efter det, du sætter dig for. Nøglen til succes ligger i dit Salgsmindset.

Funnel-opbygning

Freebie, webinar, VSL, stories, bootcamp, lives, e-mail marketing, reels – dette er bare nogle af de metoder, du kan bruge til at opbygge en god salgsfunnel. Men hvad der virker allerbedst for dig? Det får vi styr på på denne workshop, så du ved præcis, hvor du skal starte og slutte for at få et storsælgende salgsflow.

Planlægning

For at opnå den omsætning, du drømmer om, skal du have en konkret og overskuelig plan for, hvordan og hvornår du vil igangsætte dine salgs- og markedsføringsaktiviteter. Du sælger nemlig ingenting, hvis ikke du får alt det, du har lært, ud i verden og frem til din målgruppe. Derfor er denne afsluttende workshop en vigtig brik for resten af din iværksætterrejse. Du er nu klar til at tage verden med storm.

Sådan foregår workshops

Det er slut med at famle i blinde!

Du får min helt konkrete feedback og råd til, hvordan du sammensætter, sælger, formulerer og strukturerer alle de vigtigste elementer i din forretning.

Vi sidder “rundt om bordet”  du fremlægger og jeg giver dig dybdegående 1:1 feedback

Det betyder, at du “bygger” dit koncept, dit forløb, dine salgstekster, dit indhold og dine salgs- og markedsføringsaktiviteter, mens du er i forløbet. Hver gang forpligter du dig til, hvad du vil have klar til næste gang, så du rent faktisk får det, du sætter dig for, gjort. Du vil opleve, at du tager handling og action på ting, du aldrig havde forestillet dig, blot fordi du ikke skal gøre alting selv.

Jeg har omsat for 97.000 i denne måned

Efter at ha’ arbejdet i dybden med din drømmekunde-model, landede målgruppen endelig HELT

og jeg kunne så skrive et målrettet opslag fra hjertet til min målgruppe samtidig med, at jeg besluttede, at jeg fremover “KUN” udbyder det produkt, jeg allerhelst vil tilbyde (hvor jeg gør den største forskel)

og jeg samtidig hævede min pris MARKANT og det har virket MAGISK.

Månedens omsætning lander på 97.000 (rekord for mig – og det bedste er, at det er fordi, at jeg nu hjælper endnu flere med at få det helbred, de drømmer om)

Maria Schytt

Ekspert i "Helbredsmæssigt kvantespring"

Jeg har omsat for 108.000 kr. på 3 måneder

Holy crap, det er vildt, hvad dit forløb har gjort for min forretning!

Jeg har omsat for 108.000 kr. på 3 måneder.

Mit webinar har haft 4 gange så stor tilmelding og deltagelse som tidligere. Jeg har haft 20 virkelig værdifulde samtaler med potentielle kunder og har sammensat det perfekte signaturløb.

Jeg er efterhånden blevet rigtig god til at formulere mit udbytte klart og tydeligt, og så er jeg blevet skarp på min målgruppe. Det gør det nemt for mig at være synlig og samtidig kommunikere mine budskaber, så det er top relevant.

TAK for at gøre alt dette muligt.

Stine Hedenskog

MindsetMentor & PerformanceCoach for ryttere

MIT SALG BRAGER DERUDAD​

Mit salg BRAGER derud af og jeg gør nærmest INGEN ting. Jeg bruger alle dine skabeloner og opgaver og mærker at det hele bliver nemmere og nemmere.

Du har simpelthen givet mig de vildeste “salgsvibes” og det føles helt naturligt for mig at sælge nu, uden at sælge. Jeg føler mig ikke længere usikker og at jeg skal være beskeden.

Jeg tør være modig og stå tydeligt frem og gå ALL IN.

Og sikken en forskel det gør.

Jeg havde de første afklarings samtaler i denne uge, og det gik rigtig godt! Jeg har allerede fået på den første på forløbet, og jeg har stadigvæk nogle afklarings samtaler til gode.

Maja Riedel

Skab et succesfuldt fashion brand

Udtalelser fra forløb

Hvis du spørger de kvinder, der har været i forløb hos mig

… hvordan det kan føles at drive forretning, så fortæller de bl.a.

På hver workshop får du 1:1 sparring, hjælp og rådgivning

Du får konkret feedback og hjælp til det specifikke emne som workshoppen indeholder. Og der vil også være afsat tid til dine generelle udfordringer du måtte sidde med. 

Online kurser plus integrerende opgaver

Mine 16 hands on salgskurser er overskuelige, og lige til at gå til

Salgskurserne indeholder ALT, hvad du skal vide om salg – det helt konkrete, det finurlige, det du har hørt før, men som pludselig lander på en helt anden måde, det som bygger på 29 års erfaring med salg, som bare virker! Du lærer salget fra a-z og er der noget du mangler, så laver jeg det.

Der vil være meget nemmere og trin-for-trin online kurser, som tager dig igennem alt, hvad du har brug for at vide inden hver eneste workshop.

Det betyder, at du efter hver workshop er kommet rigtig langt med de allervigtigste elementer i dit salg. Hvis du udfører de opgaver, jeg inviterer dig til, vil du have et meget solidt og skudsikkert salgsgrundlag, som vil gøre, at du kan skabe de vildeste drømme resultater på kort tid. 

Der vil masse af tutorials og videoer som guider dig igennem salg, teknik, udfordringer – alt hvad der normalt er en show-stopper bliver gennemgået til punkt og prikke.

Kurserne

Du får adgang til disse kurser

GENI-DIAMANTEN

Som gør dig til en vinder

BLIV DEN ULTIMATIVE EKSPERT

For dine drømmekunder

VINDER SALGSARGUMENT OG "STOP OP" TITEL

Som sikrer dig wauw effekt

salgskonceptet

Som storsælger sig selv

Lær at tage comittede beslutninger

Nå dine mål på den halve tid

Magiske mål

Din vej til at opnå mere end du tør drømme om

SÅDAN LAVER DET DET PERFEKTE WEBINAR

Inkl. webinarskabelonen og tjekliste

SÅDAN LAVER DU EN PITCH

Som konverterer til betalende kunder

SÅDAN SAMMENSÆTTER DU DIT SIGNATURFORLØB

Så du kan gå op i omsætning og ned i tid

STORYTELLING SOM SALGSVÆRKTØJ

Skabelonen du vil bruge hver dag

3 MDR. CONTENT-KALENDER

Følg den og skab masser af synlighed

THETAHEALINGS-MEDIATATIONER

Fuldstændig fuldent, Fra vision til mission og Få hjælp fra 7. plan

SÅDAN STRUKTURERER DU DET LANGSIGTEDE SALG

Og frigiver tid og penge

SÅDAN STRUKTURERER DU DINE SALGSKAMPAGNER,

Uden at blive overvældet

SÅDAN SÆTTER DU EN FREEBIE TEKNISK OP

Slut med at famle i blinde og tabe pusten over teknik-bøvl

tripwiren som betaler din annoncering

Få masser af kunde leads uden at betale en krone.

Thetahealings-mediationer
& Mindset øvelser

Du ER nøglen!

Det er ikke salgsstrategier eller salgsredskaber, som gør forskellen for, om du lykkes med dit salg, din forretning og dit næste store omsætningsspring. Det er DIG.

Når du har fået fjernet det, der blokerer dig, det der holder dig tilbage, og måske endda det, der holder dig nede, er der INTET, der kan stoppe dig fra at skabe drømme-resultater, som kan mærkes indeni dig og ses på din bankkonto!

Derfor vil der være et stort fokus på det indre arbejde, så du aldrig igen lader dig begrænse. Og samtidig vil du igennem forløbet få en masse øvelser til at holde et højt mindset hele vejen igennem. Mange af de kvindelige iværksættere, jeg møder, bliver ofte bremset af overspringshandlinger og manglende action, og årsagen ligger oftest i deres mindset. 

Når du har vågent fokus på altid at gå efter dine drømme og mål, vil du opleve hurtigere og endnu bedre resultater.

En anden som er i samme båd som dig, og som holder dig til ilden og sikrer, at du holder de aftaler, I laver med hinanden, og især dem du laver med dig selv.

Det er guld værd, så du ikke kommer til at lave overspringshandlinger eller nedprioritere ting, som er vigtige for dig – det er slut nu!

Facebookgruppe med sparring og fejring

Du vil igennem disse 12 uger aldrig føle dig alene

Du vil derimod føle dig som en vigtig del af et hjertevarmt netværk af ligesindede kvindelige selvstændige, der ligesom dig har en høj bevidsthed og tør arbejde med sig selv indefra og ud.

Sammen er vi altid stærkere, og den samhørighed, du vil mærke igennem disse to uger, vil have betydning for din forretning, og måske især dig personligt.

Min erfaring er, at der bliver dannet venskaber i gruppen, som fortsætter selv når forløbet er slut.

din investering i become

 – en positiv overraskelse venter dig!

Mit sidste forløb som indeholdte ugentlig feedback og sparring kostede 50.000 kr. eks. moms

Jeg vil gerne vise dig, hvor utroligt effektivt og ubesværet du kan drive din forretning, når du lærer at sælge med denne metode. Min tilgang til salg, forretning og livet kan gøre en enorm forskel for din forretning og dine resultater.

Jeg ved, det virker, og det vil også virke for dig!

Derfor har jeg en helt anden pris i tankerne til dig, nemlig kun…

15.000 kr. eks. moms

(kan betales i helt små rater)

Become

Part two

Let's travel and be together for 5 days

Retreat i Spanien

Vil du med til 5 dages business retreat i Spanien?

Til dig, som gå til next level!

Jeg vil nemlig tage dig med på en rejse...

Helt bogstaveligt og i overført betydning.

Med i forløbet får du 5 dages ekslusivt businessretreat i det smukke Malaga i april 2024.

Disse 5 dage kommer til at gøre en kæmpe forskel for dig og din forretning. Mine tidligere deltagere fortæller om, hvordan de har opnået de vildeste resultater på både det indre og ydre plan alene på grund af disse dage. De fortæller faktisk at de oplever et før og et efter!

Jeg har fået uvurderlig sparring, og det er en kæmpe lettelse

Jeg nu kender mit udgangspunkt og hele grundlaget i min forretning. Jeg har fået en helt konkret skabelon, som jeg kan følge i markedsføringen af min virksomhed.

Der er ingen tvivl om, at Maja er utroligt dygtig til sit arbejde og har så mange forskellige fagområder, hun kan byde ind på. Hun har været helt fantastisk til hurtigt at spore sig ind på, hvor vi hver især er i vores forretning, hvad vi havde brug for hjælp til, og har givet plads til forskellighederne. Hun har givet værdifuld sparring til os alle på hver vores områder.

Vi har fået utrolig lækker og sund mad alle dagene. Jeg har virkelig oplevet, at der er blevet kræset om os på alle måder, og vi har ikke manglet noget. Det har været total luksus og langt bedre end f.eks. maden på et hotel.

Jeg har fået lagt en konkret plan for min virksomhed, som gør det overskueligt at tage næste skridt, er fantastisk. Og jeg har allerede hernede taget nogle skridt. Så jeg har fået modet og lysten til at fortsætte og vækste i min selvstændige virksomhed.

Janne Andersen

janneandersen.com

dette Business Retreat har været intet mindre end transformerende for min forretning.

Det absolut fedeste ved business retreatet er den struktur, som jeg har fået på min forretning.

Det at være sammen med disse fantastiske kvinder har givet mig en helt unik oplevelse og selvindsigt, som ikke mindst har bekræftet mig i, hvor powerfuldt det er at bo så tæt sammen i 5 dage.

Selve undervisningen har været på et vanvittigt højt niveau, og jeg er blevet mødt der, hvor MIN forretning havde brug for hjælp.

Både location og forplejning har været helt i top. Niels har disket op med fantastiske velsmagende retter. Jeg, som har flere ting, jeg ikke tåler, har følt mig i meget trygge hænder.

Jeg vil til hver en tid anbefale kvindelige iværksættere at komme med på Majas Business Retreat. Det kan være det afgørende skridt imellem fiasko og succes i din virksomhed.

Mie Vendersbo

New life by eating

Du er en ud af kun 6 deltagere, så du får masser af 1:1 hjælp og sparring alle dage.

Typisk dag på business-retreatet

Med forløbet får du 5 dages ekslusivt businessretreat i smukke Malaga.

Mega fedt at gennemgå indsatser for 2024 med individuelt fokus.

 Det er så rart at have en køreplan med hjem. Virkelig dejligt, at vi har haft så god tid og ro omkring thetahealing-sessioner, de giver mig altid virkelig meget.

Det, at vi har været sammen i 5 dage og arbejdet så koncentreret omkring produktion af content, struktur, freebies og salget generelt, har været meget værdifuldt.

Og det har givet pote, fordi jeg har nu fået 1800 leads på bare den ene freebie, det er så fedt.

Maja, du er en super dygtig underviser, og jeg elsker din evne til at se et behov og tilpasse undervisningen/situationen efter det.

Det har været mega fedt, at der har været individuelt fokus på os hver især. Der er rigtig meget 1:1 sparring på retreatet!

Jeg kommer hjem med en konkret plan til at vækste min virksomhed og opnå den omsætning, jeg ønsker.

Katrine Boel Gjerum

katrine.boel_slyngefyss

ALLE businesskvinder skulle unde sig selv et Business Retreat...
JUST DO IT.

5 vidunderlige dage her på dette magiske sted med fuld sparring på det,  jeg lige præcis er, det skulle alle unde sig selv. Jeg har fået en køreklar plan, så jeg præcist ved, hvad jeg nu skal gøre. Og jeg har fået en tydelig gennemgang og mulighed for at lave opgaverne, så jeg er good to go, når jeg kommer hjem.

Maja er fantastisk autentisk, nærværende og personlig. Og så er al undervisningen og feedback meget professionel og af super høj kvalitet.

Det har været en fantastisk forplejning med hjemmelavet lækker mad, lavet med kærlighed. Det smages og mærkes tydeligt.

Mit overordnede udbytte er, at jeg har ting klar og en fuldstændig klar køreplan til at fortsætte på, når jeg kommer hjem.

ALLE businesskvinder skulle unde sig selv et Business Retreat med Maja på dette magiske sted.. JUST DO IT.

Chantall Love Queen

Intuitiv kærligheds og kommunikations mentor

Din investering i Become - Part Two

Jeg kan kun sige, at det her bliver MAGISK.

Jeg har gjort det 3 gange før, og begge gange har deltagerne fået så meget med hjem.

Become – Part Two = 15.000 kr. eks. moms

(kan betales i rater)

Hør hvad deltagerne fortæller om forløbet

Afspil video
Afspil video

Din investering i Become - Part one + two

Normalpris  = 30.000 kr. eks. moms

Din pris  = 25.000 kr. eks. moms

OBS! MAX 6 pladser

(kan betales i rater)

Praktiske informationer

Flybilletterne er ikke inkl. men kan købes helt ned til 100 kr. (dog oftest omkring 1.200 tyr/retur)

Alt forplejning kost og logi er inkl.

Flere billeder fra forløbet

Har du spørgsmål?

Du kan altid skrive til mig her