Modtag årets adventskalender

For dig som vil sikre dig salg i januar 2024

koster dig lige nu 0 kr.
1
1. søndag i advent

Op i omsætning og ned i tid

Følg disse ni trin, og du vil med garanti øge din omsætning pr. 1. januar 2024 – eller måske allerede i dag. Du bestemmer! Det virker simpelt, og det er det også, når du først kan det. Efter den første søndag i advent er du ikke i tvivl om, hvad DU skal gøre for at skrue op for dit salg.

2
2. søndag i advent

Få svar på alt og opnå dine højeste mål med en simpelt metode

Mindset is everything. Intet i dit salg virker, hvis du ikke har et stærkt og powerfuldt mindset. Derfor viser jeg dig en vej til, hvordan du kan få de svar du mangler, så du ikke lader indre ‘triggere’ begrænse dig. Du lærer hvordan du fremadrettet når dine mål med en simpelt metode. 

3

3. søndag i advent

Metoden, som sikrer dig langt større omsætning

Jeg lærer dig en metode, som gør det nemt for dig at strukturere dit 2024, så du ikke kun er på forkant med dine salgs- og markedsføringsaktiviteter, men også rent faktisk lykkes med dem. Det vil give dig overblik og overskud på en helt ny og meget bæredygtig måde.

4
4. søndag i advent

Nyd julen med god samvittighed. Du er topklar til et succesfuldt 2024

Du er 100% klar til at læne dig tilbage og stornyde julen med dine nærmeste. Og det bedste er, at du i år har en skudsikker plan for at opnå dine mål i 2024. Nu mangler du kun en ting, det, der gør hele forskellen – kan du gætte, hvad det er?

Modtag årets adventskalender lige nu for 0 kr. 

OBS! Der er et begrænset antal gratis adventskalendre.
Den kommer til at koste 1.000 kr. eks. moms så ta’ din gratis plads nu. 

Mød din mentor

- som har en unik kombination af salgsekspertise og empati

Jeg er din mentor med en anderledes blanding af erfaringer og titler: Gennem 29 år har jeg arbejdet med salg og markedsføring, jeg er uddannet psykoterapeut og Thetahealer og elsker alt omkring selvudvikling og vækst på alle planer.

Jeg hjælper dig med at forløse alt dit  “gamle shit”, der står i vejen for dit salg, dine drømmeresultater og generelt blokerer og spænder ben for dig i livet. Kender du det? Med hjælp fra universet henter vi den absolut højeste og bedste nye styrkende overbevisning, som vil føles som din nye bedste ven.

Jeg er heldigvis også (grundet den der lidt ding dong underlige kombi) hende, om hjælper dig med at sælge dine forløb og ydelser på en måde, der føles virkelig godt indeni dig. 

Efter et forløb hos mig, vil salg slet ikke føles som salg. Men tro mig – du vil sælge, du vil være synlig, du vil pitche, som om du aldrig har lavet andet – og bedst af alt, du vil ELSKE det!

Maja Lykke

Med denne adventskalender kan du se frem til:

Sidste chance – ta’ den inden det er for sent…

Kh Maja Lykke